Jump to content

CM Stacker Vs Thermaltake Armor

osiris1416003225

Ποιο κουτι πιστευετε ειναι το καλυτερο?  

54 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Επειδη ολοι θα πουνε CM-Stacker, αλλα τυγχανει να ειναι και ολοι κακογουστοι, Thermaltake Armor προτεινω.

Επειδή έχω δουλέψει και με τα 2 χαλαρά μια ψήφο στο Stacker. Πολύ ποιο ανετο απο το Armor και μπορείς να βάλεις ότι θέλεις μέσα (που λέει ο λόγος :D ).

Να ψηφίσω κι εγώ Armor λόγω του οτι το έχω φάει στη μάπα (το αγόρασε κολλητός και του το έχω στήσει-ξεστήσει 2-3 φορές) και κατα τη γνώμη μου είναι πολύ ωραίο κουτί, και αρκετά βολικό, έχει 6 θέσεις δίσκων (με τις βάσεις που διαθέτει), είναι ευάερο και τα λοιπά.

Η κυριότερη διαφορά μεταξύ των 2 κουτιών είναι οτι αν θές υδρόψυξη, στον πάτο του Stacker μπορείς πολύ εύκολα να τοποθετήσεις ενα διπλό 12άρι ψυγείο. Στο Armor...όχι. Τσέκαρε το παρακάτω θρεντ για το σχετικό μοντ των nkoumle & xrist22 για ιδέες.

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26807&highlight=armor

Αν θα είσαι με αέρα βέβαια κανένα πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από osiris

Το stacker αλλαζει απο BTX σε ATX? και αν ναι αλλαζει ευκολα οπως το Armor?

Αλλάζει νομίζω αλλά δεν χρειάζεται να σε απασχολεί καθόλου μα καθόλου αυτό. Δεν πρόκειται να δεις BTX για πολύ καιρό ακόμα... :)

Προσωπικά κι εγώ ως κακόγουστος ψήφησα Stacker. Τα ThermalTake γενικότερα δεν με πείθουν και το Armor ειδικά δεν το συμπαθώ καθόλου. Και μόνο τα δυο ανούσια πορτάκια που έχει με χαλάνε.

Σαν εργονομία πάντως πρέπει να είναι πάνω κάτω τα ίδια ενώ σαν χώρος μάλλον υπερτερεί το Stacker.

αν και δεν το γνωρίζω καλά το armor (ώστε η σύγκριση να είναι τελείως αντικειμενική), θα ψηφίσω CMSTACKER

stacker φυσικα... το αρμορ το εχει φιλος και δεν μου αρεσε εσωτερικα(και κατα κυριο λογο δεν χωραει το ψυγειο κατω) και κυριως εκεινα τα πρασινα στα pci-slots,προτιμω τις παλιες-καλες βιδουλες...

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

stacker φυσικα... το αρμορ το εχει φιλος και δεν μου αρεσε εσωτερικα(και κατα κυριο λογο δεν χωραει το ψυγειο κατω) και κυριως εκεινα τα πρασινα στα pci-slots,προτιμω τις παλιες-καλες βιδουλες...

’μα θες βάζεις βίδες. Δεν είναι εκεί το θέμα... ;)

ειχα και εγω την ιδια απορια αλλα....:confused: :confused: :confused: ...........τελικα αποφασισα το stacker(αυριο το αγοραζω μαλιστα)........................ εχει καλητερους , ευχριστους και μεγαλιτερους χωρους .......και μαλιστα μπορεις να βαλεις και 2 τροφοδοτικα μεσα στο κουτι...........

οποτε stacker rulezzzzzzzzzzzzzzz

δες και 2 παρουσιασεις για το stacker που θα σε πισουν

http://www.mvktech.net/content/view/981/0/1/0/

http://www.ocmodshop.com/default.aspx?a=215

η καθε παρουσιαση ειναι 3 σελιδες .............διχνει και διαφορα mods για το κουτι;) ;) ;)

Αρχική απάντηση από jax7480

Επειδη ολοι θα πουνε CM-Stacker, αλλα τυγχανει να ειναι και ολοι κακογουστοι, Thermaltake Armor προτεινω.

Συμφωνω με τον Ζαχο! Kandalf εδω, αλλα ο κολλητος εχει armor ;)

Κι εγώ θα προτείνω το Armor. Stacker έχω στήσει αρκετά για φίλους, το θεωρώ υπέρογκο, πολύ βαρύ, άκομψο, δύσχρηστο. Τα μόνα του πλεονεκτήματα ο αρκετός χώρος για υδρόψυξη μέσα (αν και για εμένα γενικά το ψυγείο μέσα στο κουτί είναι λάθος...) και η φθηνότερη τιμή του από το Armor.

Επίσης οι βάσεις που παίρνει για να μετατρέψεις τις 5.25 σε 3.5, είναι με βίδες... Ζούμε στο 2006... Πιστεύω ότι τη στιγμή που υπάρχουν ΑΨΟΓΑ κουμπώματα, το να παιδεύσαι ακόμα με βίδες είναι μαζοχισμός...

Μία ψήφος στο armor απο μένα μιας κ αυτό έχω και είμαι παρα πολυ ικανοποιημένος.σύγκρισι δέν μπορώ να κάνω γιατι το stacker δεν το 3έρω καλά αλλα το θεωρώ πολύ κακόγουστο

για ψυγειο δεν το βλεπω να βαλω μεσα οποτε αισθητικα πιστευω προτιμω την πανοπλια

αφου δεν υπαρχουν και δραματικες διαφορες:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.