Jump to content

Αξίζει να αναβαθμίσω cpu?

fonzi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω το σύστημα της υπογραφής. Επειδή το καλοκαίρι πάω ταξιδάκι Αγγλία, αξίζει να αναβαθμίσω πχ CPU ή κάτι άλλο από το σύστημά μου;

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

αν σε λιγο καιρο βρεις φθηνο δυπηρυνο 939 ναι προχωρα σε αναβαθμιση,αλλιως θα σου ελεγα να μεινεις οπως εισαι εκτος και αν εχεις ιδιαιτερες επαιτησεις απο το pc σου.οποτε για ποια δουλεια το θελεις?? :)

Θα σου πρότεινα να περιμένεις απο Σεπτέμβρη - Οκτώβρη. Θα έχουν στρώσει τα όποια "λαθάκια" σε mobo για τους AM2 και θα έχουν κυκλοφορήσει και οι conroe. Θα σου πρότεινα να περιμένεις πάντως.

Ας μην βιαστεις την ελευση των DDR-2 και την ερωτηση σου σιγουρα θα την απαντησης ....ΜΟΝΟΣ σου.:)

Ευχαριστώ παιδιά.

Χρήση όπως όλοι φαντάζομαι... Μερικά παιχνίδια, φωτογραφίες και ψιλοεπεξεργασία τους, βίντεο επεξεργασία-μονταζ ερασιτεχνικά με nerovision.

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για αναβάθμιση....

Και εφόσον θα φύγεις κιόλας.....

Αλλά όλα σχετικά είναι....

’μα έχεις περίσσεια λεφτά (και δεν ψήνεσαι να μου τα κάνεις δωρεά...LOL) και βαριέσαι με το υπάρχον σύστημα, πάντα μια αναβάθμιση σου ανεβάζει τη διάθεση....

It's up to you my friend....

Εγώ θα πρότεινα να "χτυπήσεις" ένα διπύρηνο τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου (εφόσον η AMD προχωρήσει στην ανακοινωθείσα μείωση τιμών (50%). Με αυτό τον τρόπο θα είσαι up-to-date και δε θα χρειαστεί να πας σε AM2 και DDR2 (περιττό έξοδο) μετά την απόσυρση της 939 πλατφόρμας (που θα γίνει κάποια στιγμή μοιραία). Έτσι θα μπορείς να περιμένεις τους Κ8L απροβλημάτιστα.

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος διπύρηνος για να προτιμήσω; (πχ να παίρνει καλύτερο υπερχρονισμό ή να έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες ή...)

Για φθηνό θα σου πρότεινα έναν 3800+X2. Από ΄κει και πέρα πάς σε 4200, 4400 κλπ

• 2 months later...

Λέτε να χτυπήσω τώρα 3800+X2 στα 150 ευρώ ή καλύτερα να περιμένω λίγο μήπως πέσει κι άλλο;

Μπορεί να εξαφανιστούν από την αγορά σύντομα οι 939 και να ξεμείνω;;

Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 16:50]

Λέτε να χτυπήσω τώρα 3800+X2 στα 150 ευρώ ή καλύτερα να περιμένω λίγο μήπως πέσει κι άλλο;

Αν βρεις χτύπα τον!!! ;)

(edit) 16:50

Αρχική απάντηση από fonzi

.

.

.

.

.

.

(edit) 16:54

Αρχική απάντηση από vdeseris

Αν βρεις χτύπα τον!!! ;)

αμεση απαντηση ο moderatoras!

:T:

ρωτάω για τον 3800+ Χ2 διότι σε διάφορα ξένα φόρουμ διαβάζω ότι στις περισσότερες εφαρμογές (που δεν εκμεταλεύονται τους 2 πυρήνες) οι επιδόσεις του είναι ακριβώς αυτές του 3200+ (που ήδη έχω και υπερχρονίζω).

Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 21:49]

ρωτάω για τον 3800+ Χ2 διότι σε διάφορα ξένα φόρουμ διαβάζω ότι στις περισσότερες εφαρμογές (που δεν εκμεταλεύονται τους 2 πυρήνες) οι επιδόσεις του είναι ακριβώς αυτές του 3200+ (που ήδη έχω και υπερχρονίζω).

Αφού θα κάνεις και επεξεργασία βίντεο, ανάλογα με την εφαρμογή μπορεί να δεις και διπλάσιες επιδόσεις...

• 1 month later...

Νεώτερα: Βρίσκω (πολύ δύσκολα πάντως...) μόνο τους εξής:

α) Cpu Amd Athlon 64 X2 4600+ Dual-Core - Box - 64BIT - S-939 239 ευρώ

β) Cpu Amd Athlon 64 X2 4200+ Dual-Core - Box - 64BIT - S-939 229 ευρώ

γ) CPU AMD ATHLON64 X2 3800+ BOX 64BIT S-939 161 ευρώ

4400 δεν βρήκα κάπου.

Τι να πάρω;;

και ο AMD Athlon 64 X2 4400+ Dual Core Socket 939 2000 MHz Tray στα 245 ευρώ.

Οχι για opteron δεν κοίταξα αλλά και δεν έχω ασχοληθεί για να ξέρω τι παίζει με αυτή τη cpu. Αξίζει τον κόπο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.