g_pappas1989 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2006 παιδια ...............ανακληψα τροφοδοτικο που κατευαζει ασφαλιες...........με μεγιστη παροχη ισχυος 1100 watt.........και στα 1000 watt σταθερη θερμοκρασια στους 50 βαθμους κελσιου................. τι αλλο θελετε λοιπον........... με μονο 500$ ειναι δικο σας..... :D :-O δειτε το λινκ για να καταλαβετε και μονοι σας........... http://www.pcpowercooling.com/products/viewproduct.php?show=TC1KW4E
Snips Ιούνιος 16, 2006 #2 Ιούνιος 16, 2006 Καπου έιχα δει και ένα mod με το οποίο μπορεί να δουλέψει σαν γεννήτρια. Απλώς χρειάζεται ένα tank (απλό υδρόψυξης) και λίγο κάυσιμο. ΠΕΙΤΕ ΠΙΑ ΟΧΙ ΣΤΑ BLACK OUTS. Συγνώμη δλδ αλλά αυτές οι κατασκευάστριες το έχουν δει ΑΥΤΟ;
g_pappas1989 Ιούνιος 16, 2006 Author #3 Ιούνιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 18:18] Καπου έιχα δει και ένα mod με το οποίο μπορεί να δουλέψει σαν γεννήτρια. Απλώς χρειάζεται ένα tank (απλό υδρόψυξης) και λίγο κάυσιμο. ΠΕΙΤΕ ΠΙΑ ΟΧΙ ΣΤΑ BLACK OUTS. Συγνώμη δλδ αλλά αυτές οι κατασκευάστριες το έχουν δει ΑΥΤΟ; σωστος ο παιχτης............. :T: :T: αλλα τι να κανουμε που οι αναγκες του υπολογιστη γινονται ολο και μεγαλητερες????
Stelaras Ιούνιος 16, 2006 #4 Ιούνιος 16, 2006 Το εχω εδω και 5 μηνες και δεν αντιμετωπιζω το παραμικρο προβλημα . Ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει ... Οι τιμες της ΔΕΗ τι σχεση εχουν ???? Οτι εχει δυνατοτητα να δωσει 1KW σταθερα στους 50C , σημαινει οτι θα τραβαει και τοσα Watt συνεχεια ???? Αυτα ειναι max.Υπο κανονικες συνθηκες καιει και λιγοτερα απο το οχι τοσο efficient τροφοδοτικο των 550 ή 650W .
g_pappas1989 Ιούνιος 16, 2006 Author #5 Ιούνιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Stelaras [Σήμερα, στις 19:50] Το εχω εδω και 5 μηνες και δεν αντιμετωπιζω το παραμικρο προβλημα . Ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει ... Οι τιμες της ΔΕΗ τι σχεση εχουν ???? Οτι εχει δυνατοτητα να δωσει 1KW σταθερα στους 50C , σημαινει οτι θα τραβαει και τοσα Watt συνεχεια ???? Αυτα ειναι max.Υπο κανονικες συνθηκες καιει και λιγοτερα απο το οχι τοσο efficient τροφοδοτικο των 550 ή 650W . ειναι και αναλογα το συστιμα ποσα watt "τρωει"..................αλλα γενικοτερα απο οτι ακουσα ειναι απο τα καλητερα..............παρολο που εχουν και ανεβασμενες τιμες πιστευω οτι τα αξιζουν...........χρησιμοποιουν τελειως διαφορετικη τεχνολογια στην κατασκευη τους.......και ταυτοχρονα εχουν και χαμηλο θορυβο σε σχεση με τα κοινα τροφοδοτικα...........αλλα περι θορυβου εσυ ξερεις καλητερα .............
Stelaras Ιούνιος 16, 2006 #6 Ιούνιος 16, 2006 Αθορυβο δεν ειναι . Ησυχο δεν ειναι ... ειναι αρκετα ικανοποιητικος ομως ο θορυβος του . Πιο ησυχο απο μια X1800/X1900XT(X) . Εχει delta fan για την ψυξη του , αρα επομενο ειναι .Πιο ησυχο απο τα silverstone 650/750 . Περιπου στα ιδια με τα πρωτα Antec truecontrol 550W . Ισως λιγο πιο ησυχο και απο αυτα .Αν το συγκρινεις με enermax/tagan , ειναι πιο θορυβωδες .Ο λογος επιλογης delta fan ειναι η αξιοπιστια των εν λογω ανεμιστηρων και η δυναμη τους .Τον εχω αλλαξει με εναν αθορυβο 120αρη coolermaster των ιδιων CFM μεσω adapter (8 σε 12cm) .
ΝTG Ιούνιος 17, 2006 #7 Ιούνιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από g_pappas1989 σωστος ο παιχτης............. :T: :T: αλλα τι να κανουμε που οι αναγκες του υπολογιστη γινονται ολο και μεγαλητερες???? απλα να προσθεσω οτι ο υπολογιστης δεν εχει αναγκες!Εσυ εχεις! (γενικα το "εσυ" οχι προσωπικα εσυ) στα υπολοιπα με καλυψε ο stelaras...
GoriLLakoS Ιούνιος 17, 2006 #8 Ιούνιος 17, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27003
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.