_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2006 Διάβασα σήμερα στο forum για κάτι W/C που φτάνουν σε θερμοκρασία -100,-80,-20!-Τι είδους W/C είναι αυτά?-Εμένα η υδρόψυξη μου θα είναι η έξεις: 1) Αντλία-->Laing D5 12V 2) Tank-->Της Eleven(από extremeshop.gr) 3) Ψυγείο-->Xtreme Radiator 240(από extremeshop.gr) 4) Block-->Δεν έχω πάρει ακόμα! --->Τι θερμοκρασία περίπου θα έχω με αυτήν την υδρόψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Σιγουρα δεν εχεις δει WC που να φτανει -100 και -80....-20 σε idle μπορει.... Aλλα αυτο ειναι chiller(αναζητηση 'chiler' στην κεντρικη).. Επισης...οχι της Eleven...ειναι ΤΟΥ eleven...ειναι αντρας και εχει και παιδια... Αφου θα παρεις καποια πραγματα απο το xtremeshop...δεν παιρνεις και το μπλοκ απο εκει να μην ψαχνεσαι..??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Δεν ειναι υδροψυκτα αυτα που αναφερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 16, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Αφου θα παρεις καποια πραγματα απο το xtremeshop...δεν παιρνεις και το μπλοκ απο εκει να μην ψαχνεσαι..??? Μλόκ θα πάρω αργότερα για τους conroeΑρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 14:21] Δεν ειναι υδροψυκτα αυτα που αναφερεις. Ποια αναφέρω που δεν είναι υδρόψυκτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ Ποια αναφέρω που δεν είναι υδρόψυκτα? Δωσε λινκ με αυτα που ειδες που πιανουν -100 και -80...Οι conroe ειναι 775...μπορεις να παρεις και τωρα μπλοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 16, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 14:26] Δωσε λινκ με αυτα που ειδες που πιανουν -100 και -80...Οι conroe ειναι 775...μπορεις να παρεις και τωρα μπλοκ... Δεν μπορώ να το Βρώ αλλα είναι μέσα απο το forum!Εγω τί θερμοκρασία θα πιανω με αυτα που σας είπα?(περίπου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να σου δώσει μια υδρόψυξη είναι μια θερμοκρασία κοντά στην θερμοκρασία περιβάλλοντος.Κάτω από την θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν μπορεί να πέσει καμία υδρόψυξη...από κει και πέρα μιλάμε για chiller ή TECs ή κάποιον άλλο τρόπο...όχι όμως απλή υδρόψυξη.Για να πεις ότι αποδίδει καλά η υδρόψυξη σου πρέπει να μένει στο Load όσο πιο κοντά στην θερμοκρασία περιβάλλοντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούνιος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 14:42] Το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να σου δώσει μια υδρόψυξη είναι μια θερμοκρασία κοντά στην θερμοκρασία περιβάλλοντος.Κάτω από την θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν μπορεί να πέσει καμία υδρόψυξη...από κει και πέρα μιλάμε για chiller ή TECs ή κάποιον άλλο τρόπο...όχι όμως απλή υδρόψυξη.Για να πεις ότι αποδίδει καλά η υδρόψυξη σου πρέπει να μένει στο Load όσο πιο κοντά στην θερμοκρασία περιβάλλοντος ετσι!w/c το μεγιστο κοντα στην θερμοκρασια του δωματιου που εχεις το pc!εξαλου water και πλυν βαθμοι μας κανει παγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 17, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από dom [Χθες, στις 17:24] ετσι!w/c το μεγιστο κοντα στην θερμοκρασια του δωματιου που εχεις το pc!εξαλου water και πλυν βαθμοι μας κανει παγο! Εγω τι είδα μέσα απο εδω τωρα δεν ξερω τι ήταν!Σε κατι κουτια που τα έφιανε ο unseen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 17, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Διαβασε τα παρακατω για να καταλαβειςhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10342http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23440 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.