Georgelth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2006 Ρε παιδιά με λένε Γιώργο και θα παρακαλούσα οποιός ξέρει να μου πει (μην γελάσετε ειμαι νεος στον χώρο) αν γινεται να κάνω overclocking σε nvidia geforce fx 5600. (έχω P4 στα 2,8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Γιώργο καλωσήρθες στο forum. Θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη σελίδα. Εάν έχεις απορείες παραπέρα, εδώ είμαστε. http://www.thelab.gr/reviews/OcGfx_1.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 μπορεις να κανεις αλλα δεν θα κερδισεις τιποτα ουσιαστικο σε επιδοσεις...λογο τσιπακιου αλλα παντα ειναι μια αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από unknown μπορεις να κανεις αλλα δεν θα κερδισεις τιποτα ουσιαστικο σε επιδοσεις...λογο τσιπακιου αλλα παντα ειναι μια αρχη Και αυτή η αρχή μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα :P:P Ρώτα κι εμάς :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.papas Ιούνιος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Οτι μπορει ο καθενας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.