Jump to content

internet μεσω mikrotik πως?

geokokos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά με ένα φίλο έχουμε φτιάξει ένα ασύρματο δίκτυο όπου για acces point ο φίλος μου έχει βάλει ένα υπολογιστή με mikrotik με μια κάρτα δικτύου και μια κάρτα wireless στην οποία συνδέομαι εγώ από το σπίτι μου με ένα d-link 900 επίσης ο φίλος μου έχει βάλει dsl και για dsl modem έχει το linksys wag354g αυτό που θέλω να κάνω είναι πως θα ρυθμίσω το linksys και το mikrotik για να μπορέσω να έχω ιντερνετ στο pc μου μέσω του wireless. ένα τρόπο που μου είπαν είναι να φτιάξω ένα vpn στο mikrotik και επίσης ένα route στο linksys που είναι συνδεμένο μέσω την ethernet με το mikrotik. αλλά δεν ξέρουμε πως ακριβώς γίνεται και ούτε μας έδωσαν παραπάνω λεπτομέρειες όλα αυτά είναι θεωρητικά που μας είπαν ελπίζω να βρούμε λύση και σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας έχω μπερδέψει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.