giorgos_saxo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2009 Εχει κανεις καμια ιδεα που μπορω να βρω καποιον ανταπτορα?Εχω φτιαξει σε γνωστο μ μια συνθεση με πακετο αtom και το κουτι παιρνει μονο του λαπτοπ dvdrom και μενει μονο αυτο!Εψαξα eshop-plaisio αλλα τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 μπερδευτηκα! θες ανταπτορα ide σε sata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Αν δεν υπαρχει ελλαδα..θα υπαρχει σταντε..σε κανενα Site Δημοπρασιων οπως ebay,e-market κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Οκτώβριος 5, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Nai απο ide που βγαζει του cdrom σε σατα.Αν δε βρω κατι και του βαλω τελικα sata cdrom,ξερετε αν οι υποδοχες του ειναι κοινες οπως πχ των σκληρων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Ειχα αγορασει παλιοτερα απο τη memonet απεναντι απο το λιμανι στη θεσσαλονικη. Εχουν και eshop αν θες να το ψαξεις. Αλλα νομιζω οτι θα σου κοστισει κανα 20αρι. Τα sata latop δεν εχουν ιδιο βυσμα με των δισκων. Θα χρειαστει να αγορασεις. Εγω ειχα παρει απο ebay. Eιναι το σατα και το ρευμα σε ενα βυσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 εγώ έχω ένα ανταπτοράκι από ide 2.5'' σε ide 3.5'' λογικά κάτι τέτοιο ζητάς από ebay το είχα τσιμπήσει σε τιμή ξεφτίλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 να αυτο ειναι ωραιο και φτηνοhttp://cgi.ebay.co.uk/IDE-TO-Serial-SATA-or-SATA-TO-IDE-HDD-Converter-Fast-UK_W0QQitemZ260477418620QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_CablesConnectors_RL?hash=item3ca5a9fc7c&_trksid=p3286.c0.m14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Οκτώβριος 5, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Σε ebay καταληγω να ψαξω,εδω κρητη που αλλου να βρεις εκτος απ'τα μεγαλα καταστηματα.Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.