panospap1416003248 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 Γεια χαρα σε ολους...Το προβλημα οπως λεει και ο τιτλος ειναι οτι δεν λειτουργει το "Προγραμμα Προβολης Εικονων και Fax των Windows" σε XP PRO με αποτελεσμα να μην υπαρχει προεπισκοπιση των εικονων στις λεπτομερειες και στην προβολη των μικρογραφιων και να μην ανοιγουν οι εικονες.Στο "ανοιγμα με..." εμφανιζεται αλλα δεν δουλευει...Αυτο δεν ξερω τι το προκαλεσε...(αδερφος)Δεν θελω να μου προτεινετε αλλα προγραμματα προβολης εικονων αλλα να λυθει αυτο το θεμα με αλλο τροπο.ευχαριστω προκαταβολικα
panospap1416003248 Ιούνιος 16, 2006 Author #3 Ιούνιος 16, 2006 Το δοκιμασα αλλα δεν εγινε τιποτα.........Καμια αλλη ιδεα???
Cronogr Ιούνιος 16, 2006 #4 Ιούνιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από panospapΔεν θελω να μου προτεινετε αλλα προγραμματα προβολης εικονων αλλα να λυθει αυτο το θεμα με αλλο τροπο. ευχαριστω προκαταβολικα Φορματ Τοσο απλό !!! Anyway αυτο δεν ειναι σοβαρό προγραμμα για προβολή εικόνων και δε μου αρεσει να βλέπω users να χρισιμοποιούνε οτι πάει πακέτο με τα εμμμμ... windows
schumifer Ιούνιος 17, 2006 #5 Ιούνιος 17, 2006 Δεδομένου ότι το προγραμματάκι αυτό είναι τόσο βαθιά χωμένο στα παραθύρια που πιο μέσα δεν πάει θα έλεγα φορμάτ.Κρόνε είναι το ταχύτερο πρόγραμμα προβολής στα παραθύρια τι να κάνουμε?
Κωστάκης Ιούνιος 17, 2006 #6 Ιούνιος 17, 2006 registry defrag ίσως??? κάτι τέτοι γενικώς δέν νομίοζω να πρέπει να 3ανακάνεις format...
Cronogr Ιούνιος 18, 2006 #7 Ιούνιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer [Χθες, στις 22:47] Δεδομένου ότι το προγραμματάκι αυτό είναι τόσο βαθιά χωμένο στα παραθύρια που πιο μέσα δεν πάει θα έλεγα φορμάτ. Κρόνε είναι το ταχύτερο πρόγραμμα προβολής στα παραθύρια τι να κάνουμε? Δοκίμασε acdsee και μετά ξαναπέστω, επειδή κάνει load 5sec γρηγορότερα από acdsee δε νομίζω να είναι καλύτερο Με το acdsee έχεις πληθώρα δυνατοτήτων καθώς και γρηγορότερο load στις εικόνες σου, για δοκίμασε με το μπιχλιμπίδι των windows να ανοίξεις φοτος που ξεπερνάνε τα 2-5mbs η έχουνε πολύ μεγάλη ανάλυση και όταν σου κολλήσει το σύστημα θυμήσου τον Κρόνο
Κωστάκης Ιούνιος 19, 2006 #9 Ιούνιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos th. ναι αν εχει τον υπολογιστη του παππου μου ισως.... :worship: :worship: :worship:
schumifer Ιούνιος 19, 2006 #10 Ιούνιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Cronogr [18-06-2006 03:07] Δοκίμασε acdsee και μετά ξαναπέστω, επειδή κάνει load 5sec γρηγορότερα από acdsee δε νομίζω να είναι καλύτερο Με το acdsee έχεις πληθώρα δυνατοτήτων καθώς και γρηγορότερο load στις εικόνες σου, για δοκίμασε με το μπιχλιμπίδι των windows να ανοίξεις φοτος που ξεπερνάνε τα 2-5mbs η έχουνε πολύ μεγάλη ανάλυση και όταν σου κολλήσει το σύστημα θυμήσου τον Κρόνο Παλουκάρι μ' δεν παίζει τέτοιο ζήτημα . Όλα τα έχω δοκιμάσει, μόνο με ούλτρεξ δε λούστηκα. Απλά όταν θες να δεις φωτογραφίες δεν υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα. Είμαι με 1 ή και 2 γίγα μνήμης και έχω φάει πολλές ώρες να πειράζω φωτογραφίες στο gimp και να βλέπω χιλιάδες φωτογραφίες δικές μου και φίλου με dslr που είναι και ταξιδιάρης. Τελικά απλά το παραθυροπρογραμματάκι δεν παίζεται στην ταχύτητα. Αυτό θέλω όταν βλέπω φωτογραφίες. Ούτε να τις πειράξω ούτε να τις αλλάξω. Μόνο να τις δω στα γρήγορα. Αν θελήσω να τις πειράξω το gimp είναι μονόδρομος για μένα. Μη νομίζεις ότι το λέω ελαφρά τη καρδία. Μακάρι να είχα ένα άλλο πρόγραμμα να ξεφορτωνόμουνα αυτό των γουίντοουζ.
Cronogr Ιούνιος 19, 2006 #11 Ιούνιος 19, 2006 Εχμ ναι έχεις δίκιο, για on the fly προβολή εικόνων είναι καλό, εγώ έλεγα για acdsee έχοντας στο μυαλό μου ότι είναι ότι πιο βολικό για διάβασμα μάνγκα λόγω ότι είναι πανάλαφρο, μπορείς να αλλάξεις εικόνες με ένα κουμπί, να μεγενθύνει αυτόματα τις εικόνες και αλλαΠοτέ δε μίλησα για image editing αρα η αναφορά σου στο gimp δεν έχει νόημα και απο οτι καταλαβαίνω δεν εχεις δοκιμάσει ποτε σου το acdsee
jogi Ιούνιος 20, 2006 #12 Ιούνιος 20, 2006 Παιδιά εγώ δοκίμασα το Picasa και είναι το καλύτερο που βρήκα για οργάνωση + προβολή φωτογραφιών... Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!
nickstamat Ιούνιος 20, 2006 #13 Ιούνιος 20, 2006 Και για να επανέλθουμε στο πρόβλημα του panospap, υπάρχει μια σουίτα βελτιστοποίησης των Windows που λέγεται TuneUp System Utilities...- Κατέβασέ την έκδοση trial για 30 μέρες από εδώ: http://www.tune-up.com/- Κάνε εγκατάσταση- Μετά την εγκατάσταση, άνοιξε το πρόγραμμα- Πήγαινε TuneUp System Control- Στο μενού αριστερά, πήγαινε File Types- Στην καρτέλα Advanced βεβαιώσου ότι το "Open Images With Windows Picture and Fax Viewer" είναι επιλεγμένο- Στο μενού αριστερά, κατέβα κάτω-κάτω που λέει Correct Problems και κάνε κλικ πάνω του- Πάτα Next και στην επόμενη οθόνη επίλεξε το "Web view is not working" και πάτα Next για να επαναφέρει τις κατάλληλες καταχωρήσεις στη registry.Πιστεύω θα λύσει το πρόβλημά σου...Αν θέλεις να κρατήσεις το πρόγραμμα και πέρα από τις 30 ημέρες, στείλε μου ΠΜ για τα "περαιτέρω"...
DuKe Ιούνιος 20, 2006 #14 Ιούνιος 20, 2006 bootαρε απο το cdακι των windows που έχεις εγκατεστημένα και αντί να βάλεις fresh copy επέλεξε repair windows, δεν θα χαθεί τίποτα απο τον δίσκο σου και όλα τα προγράμματα που είχες θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως και πρίν. Αν πετύχει, πέτυχε.
panos2k Ιούνιος 20, 2006 #15 Ιούνιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από DuKe bootαρε απο το cdακι των windows που έχεις εγκατεστημένα και αντί να βάλεις fresh copy επέλεξε repair windows, δεν θα χαθεί τίποτα απο τον δίσκο σου και όλα τα προγράμματα που είχες θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως και πρίν. Αν πετύχει, πέτυχε. Και εμένα αυτή η διαδικασία με έχει γλυτώσει απο format σε πολλούς υπολογιστές γνωστών, έχεις όλα τα πράγματα και το σύστημα δουλεύει σαν να έχεις κάνει format μπορεί βέβαια λιγάκι πιο βαρύ
Κωστάκης Ιούνιος 20, 2006 #16 Ιούνιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από nickstamat Και για να επανέλθουμε στο πρόβλημα του panospap, υπάρχει μια σουίτα βελτιστοποίησης των Windows που λέγεται TuneUp System Utilities...- Κατέβασέ την έκδοση trial για 30 μέρες από εδώ: http://www.tune-up.com/- Κάνε εγκατάσταση- Μετά την εγκατάσταση, άνοιξε το πρόγραμμα- Πήγαινε TuneUp System Control- Στο μενού αριστερά, πήγαινε File Types- Στην καρτέλα Advanced βεβαιώσου ότι το "Open Images With Windows Picture and Fax Viewer" είναι επιλεγμένο- Στο μενού αριστερά, κατέβα κάτω-κάτω που λέει Correct Problems και κάνε κλικ πάνω του- Πάτα Next και στην επόμενη οθόνη επίλεξε το "Web view is not working" και πάτα Next για να επαναφέρει τις κατάλληλες καταχωρήσεις στη registry.Πιστεύω θα λύσει το πρόβλημά σου...Αν θέλεις να κρατήσεις το πρόγραμμα και πέρα από τις 30 ημέρες, στείλε μου ΠΜ για τα "περαιτέρω"... ακριβώς αυτό...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.