esykas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 γειά σαςέχω τον ΙΕ 7 και μπαίνοντας στόν yahoo διαβάζω την αλληλογραφία αλλά δέν μπορώ να κατεβάσω τα συνημένα.Δηλαδή αρχήζω την διαδικασία μέ το άνοιγμα στην επιφάνεια εργασίας και κολάει το LeechGett2005 που χρησιμοποιώ δέν μου δίνει καμία επιλογή να αλλάξω κάτι διότι παγώνει την εικόνα με την κλεψύδρα και στέλνει μήνυμα λάθους στην Microsoft.Σε άλλο υπολογιστή με firefox no problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodore80 Ιούνιος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Δεν φτάνει που είναι Beta, είναι και Microsoft... Βάλε και στο άλλο Pc Firefox η Opera να ξενοιάσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 μα καλα βρηλες και συ προγραμμα για να μπεις. Βαλε τον Firefox και θα βρεις την υγεια σου για παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούνιος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Μπορει να φταιει και το yahoo γιατι και στους 2 λογαριασμους που εχω μου κανει κατι κουλα τελευταια. Το κακο ειναι οτι για να μεταφερω τα παντα στο gmail ειναι ολοκληρη ιστορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.