Jump to content

Intel "bad axe" + 640 OC

ea6gka

Recommended Posts

η μητρικη ειναι απο τα μουλτιραμα εξτρεμ...

elpandaflamethrower8vj.jpg

με συνεση ομως , μητρικη πηρα οχι 2 κιλα κοκα ετσι?

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

someone said...

"the anchient tradition of the world will be consumed and fired at the end of 6000 years as i've heard from hell"

TEH TIME HAS COME, THIS MOBO CONSUMES BLACK MATTER AND TEH WHOLE WORLD CREATION, MADE BY INTEL.

με συνεση ομως , μητρικη πηρα οχι 2 κιλα κοκα ετσι?

Son, αυτη η μητρικη ειναι πιο extreme και απο κοκα :alien:

Καλορίζικο :)

Eάν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο mobo έχει 3x Pci Express slots.

επεσε λιγο λαπαρισμα σημερα και πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο εντελως ανωμαλη επιφανεια του IHS του 640 , το αποτελεσμα ειναι στο load να ειμαι - 3 βαθμοι κατω , πηρα και 50ΜΗΖ και ειμαι stable στα 4450 - 1.5V (real)...thanks to BYRON da mastah

lap19mz.th.jpg

Αρχική απάντηση από ea6gka

επεσε λιγο λαπαρισμα σημερα και πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο εντελως ανωμαλη επιφανεια του IHS του 640 , το αποτελεσμα ειναι στο load να ειμαι - 3 βαθμοι κατω , πηρα και 50ΜΗΖ και ειμαι stable στα 4450 - 1.5V (real).

lap19mz.th.jpg

eag6ka πόσα gritts χρειάστηκαν για να γίνει τόσο γυαλιστερό?

εγγύηση arrivederci?

Αρχική απάντηση από Sol

eag6ka πόσα gritts χρειάστηκαν για να γίνει τόσο γυαλιστερό?

εγγύηση arrivederci?

ξεκινησαμε με 600, μετα 800 και τελος 1000ρι. δεν εβαλα brasso κλπ , η επιφανεια ειναι ετσι οπως εγινε στο τελος. επισης ετριψα και το μπλοκ γιατι ητανε και εκεινο μπου.....

η εγγυηση εφυγε με το εξπρες του μεσονυκτιου :hehe:

Ωραιες οι X 3 PCI-E.....:D

Εγω εχω την εντυπωση οτι θα παω κατευθειαν σε Kientsfield και οχι σε Conroe...σε κανα δυο βδομαδες θα κυκλοφορησουν review με τον Χ8000..Kientsfield EE δηλαδη...περιμενουμε και βλεπουμε...μιας και κανα2 φορες την εχω πατησει απο την βιασυνη...(λεφτα+οχι καλα κομματια)...μαλλον τωρα εμαθα να περιμενω..:D

είσαι ντεμοντέ eag6ka... μονοπύρηνος netburst! :p :flower:

δε μου ανοίγει την εικόνα? edit: ok

επειδή εγώ δυσκολέυτηκα να καταλάβω τις διαφορές με την καραμονταρισμένη badaxe πιο πάνω, έτσι είναι κανονικά....

http://www.intel.com/products/motherboard/pix/d975xbx_lg.jpg

:confused:

άλλαξε όλους τους πυκνωτές λέμε.... (και πολλά άλλα βέβαια)

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1535892#post1535892

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.