Jump to content

hydor-l20......

unknown

Recommended Posts

ΔΕΝ εχει σιλικονη..αφου την καθαρισα...σωστα εκλεινα την αντλια και ειχα προσεξει την εγκοπη...

παει να πεταξει νερο..μετα αρχισει και τρεμει...τωρα δηλ αν την ξανασκεπασω(γιατι αυτο ειχα κανει αρχικα) θα δουλεψει??:blink: :blink:

μα τον δια :-O :-O :-O :-O :drool: :drool: :drool: :wall: :wall: :giveup: :giveup: :boxed: :boxed: :jump: :jump:

ΔΟΥΛΕΨΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τη ριχνω μεσα στη λεκανη οπως ειναι(ακουσα και λιγ οτο χτυπημα)...τη βαζω στη πριζα.........και μενω.......................

και η φωτο

post-3618-1416072651,9255_thumb.jpg

Κουράγιο ρε unknown...αυτές οι δουλειές απαιτούν προσοχή και καθαρό μυαλό.

Έβαλα χτες τεφλον και logo σύμφωνα με τις οδηγίες του Αλεξισφαιρου. Κουμπώνει ωραία, άψογα θα έλεγα. Τεστ για διαροοές σήμερα αν προλάβω να ξαναστήσω το σύστημα.

’ν κάποιο καλό παιδί μπορεί να μου στείλει 2 μεταλλικά ρακόρ για την Hydor, ας στείλει ενα ΠΜ plz. Εδώ κάτω δεν παίζουν...

λοιπον αυτο που εκανα τωρα ειναι:2 στρωσεις τεφλον στο σπειρωμα αυτο η οπως λεγεται και μετα κατω απο το μπλε καπακι στη γωνια γυρω-γυρω να βαλω λιγη κολλα....

δεν ειχα χρονο για να κανω αυτο που ειπε ο αλεξισφαιρος καθως η υδροψυξη δεν εινα για μενα αλλα για αλλο παιδι....

στη δικια μου εχω EHEIM....ουτε προβληματα ουτε τπτ....

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.