unknown Ιούνιος 15, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 ΔΕΝ εχει σιλικονη..αφου την καθαρισα...σωστα εκλεινα την αντλια και ειχα προσεξει την εγκοπη... παει να πεταξει νερο..μετα αρχισει και τρεμει...τωρα δηλ αν την ξανασκεπασω(γιατι αυτο ειχα κανει αρχικα) θα δουλεψει?? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 15, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 απο οτι κξαταλαβα της ξεσκισες την αντλια , εβαλες εβγαλες εβαλες εβγαλες....ξεχαρβαλωθηκε μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 15, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 πως να ξεχαρβαλωθηκε?μια χαρα μου φαινεται εξωτερικα...να τραβηξω καμια φωτο γιατι δεν βλεπω προκοπη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 15, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 15, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούνιος 15, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 Tι να πω... απο δω και περα μονο απο κοντα μπορει καποιος να βοηθησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 15, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 βλεπετε τιποτα παραξενο που δεν βλεπω??εγω εχω κολλησει στην πρασινιλα που εχει και εκει περα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 15, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 βγαλε τον αξονα , εννοω το σιδερακι, δες αν εχει στραβωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 15, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 μα τον δια :-O :-O :-O :-O :drool: :drool: :drool: :wall: :giveup: :giveup: :boxed: :jump: ΔΟΥΛΕΨΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τη ριχνω μεσα στη λεκανη οπως ειναι(ακουσα και λιγ οτο χτυπημα)...τη βαζω στη πριζα.........και μενω....................... και η φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 15, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 μαλιστα... τουλαχιστον αν θες να την μονταρεις και να σφυξει καλα για να μην κουνιετε,τραβαει αερα και χανει καταλαβες τη πρεπει να κανεις η θα την διαλυσεις τελειως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούνιος 16, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Κουράγιο ρε unknown...αυτές οι δουλειές απαιτούν προσοχή και καθαρό μυαλό.Έβαλα χτες τεφλον και logo σύμφωνα με τις οδηγίες του Αλεξισφαιρου. Κουμπώνει ωραία, άψογα θα έλεγα. Τεστ για διαροοές σήμερα αν προλάβω να ξαναστήσω το σύστημα.’ν κάποιο καλό παιδί μπορεί να μου στείλει 2 μεταλλικά ρακόρ για την Hydor, ας στείλει ενα ΠΜ plz. Εδώ κάτω δεν παίζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 16, 2006 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 λοιπον αυτο που εκανα τωρα ειναι:2 στρωσεις τεφλον στο σπειρωμα αυτο η οπως λεγεται και μετα κατω απο το μπλε καπακι στη γωνια γυρω-γυρω να βαλω λιγη κολλα....δεν ειχα χρονο για να κανω αυτο που ειπε ο αλεξισφαιρος καθως η υδροψυξη δεν εινα για μενα αλλα για αλλο παιδι....στη δικια μου εχω EHEIM....ουτε προβληματα ουτε τπτ....ευχαριστω για τις απαντησεις σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.