Jump to content

Conroe setups ?

Trooper

Recommended Posts

Ποσοι θα στήσουν νέο συστηματάκι με το που θα βγούν οι conroe ? :D

(μητρική-cpu-ram κυρίως - θέμα παρόμοιο με του )

xtreme )

Μητρικη: Δε ξέρω ακόμα, πιθανόν μια απο τις Asus P5B Deluxe/WiFi-AP, Asus P5WDG2-WS Pro, Intel Badaxe 3.04, ή αν εχει βγεί κάτι καινούριο οταν θα ειναι διαθέσιμα τα cpu, βγάζει και η dfi απο ότι διάβασα.

CPU: Ε6600 ή Ε6700

RAM: 2χ1GB σίγουρα, τωρα ειτε 6400 ή 8000 ανάλογα με την τιμή φυσικά. OCZ, GSKILL, CRUCIAL, CORSAIR απο μάρκες που θα κοιτάξω. Κρίμα που δε παίζουν οι DDR μου :(

go go post :)

Kαι εγω ειναι καιρος να αλλαξω κ δυστυχως θα φυγουν πολλαααααα χρηματα.

Μητρικη μου αρεσε η Asus P5B Deluxe/WiFi-AP απο επεξεργαστη μαλλον απο τους μικρους κ μνημη για αρχη 1 stick του 1 GB.

Οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να παρψ ενα τροφοδ. για Sli/CF + μια Αξιολογη καρτα γραφικων κιολας, μου ερχεται μια ταση λιποθυμιας.

Αλλα οτι γινει απο Σεπτεμβριο κ μετα. Να πεσουν κ λιγαι οι τιμες (ελπιζω :p)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Kαι εγω ειναι καιρος να αλλαξω κ δυστυχως θα φυγουν πολλαααααα χρηματα.

Μητρικη μου αρεσε η Asus P5B Deluxe/WiFi-AP απο επεξεργαστη μαλλον απο τους μικρους κ μνημη για αρχη 1 stick του 1 GB.

Οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να παρψ ενα τροφοδ. για Sli/CF + μια Αξιολογη καρτα γραφικων κιολας, μου ερχεται μια ταση λιποθυμιας.

Αλλα οτι γινει απο Σεπτεμβριο κ μετα. Να πεσουν κ λιγαι οι τιμες (ελπιζω :p)

’μα περιμένουν και οι μεγαλο-εφοπλισταί να πέσουν οι τιμές, την βάψαμε... :D

Ήδη αρχίσαμε ;)

Cpu: 6600 είναι υπεραρκετός πιστεύω για την χρήση για την οποίο προορίζω το σύστημα (μέχρι τότε βολεύομαι με έναν 930D) . Κατά Αύγουστο/Σεπτέμβριο μεριά το κόβω , ίσως και λίγο αργότερα

Mobo: Μάλλον Asus P5B deluxe / Abit AW9 , οποιαδήποτε κυκλοφορήσει πρώτη διότι είμαι με σύστημα 4αετίας τώρα και όλα τα υλικά πλην της mobo κάθονται απέναντί μου . Με κάποια επιφύλαξη Intel Bad Axe ΑΝ πέσει η τιμή της και ΑΝ βγει bios που να ξεκλειδώνει την τάση του cpu (τελευταία φορά που έψαξα , εμφάνιζε την επιλογή μόνο στους extreme edition?)

Μνήμες: Επένδυσα λόγω οικονομικών στενοτήτων σε ένα ζευγάρι 2 x 1gb Crucial 5300 (6400 ζητούσαν 120 ευρά πάνω δυστυχώς) , ελπίζω να πάνε αρκετά καλά

-E6600

-μητρικη Asus P5B deluxe,αν πηγαινει καλα και αν υποστηριζει ECC(μαλλον οχι) οποτε σε κατι καλυτερο με 975Χ "αναγκαστικα"

-2Χ1gb Micron D9DQT fatbody-667 ECC(τις εχω ηδη)

-τα υπολοιπα τα κραταω

Ειμαι ψημενος κι εγω για την αλλαγη. Το οτι θα γινει ειναι σιγουρο. Το απο τι θα απαρτιζεται μαλλον θα εξαρτηθει αποκλειστικα απο τα φραγκα που θα παιζουν εκεινη την εποχη....(και τις ορεξεις της γυναικας).

Σας βλέπω όλους ψημένους για 965 chipset. Δεν είναι πιο αργό από το 975?? Εγώ πάντως ASUS δεν παίρνω ούτε δώρο να μου την κάνουν. Abit AW8D-MAX ή αν βγάλει κάτι αξιόλογο η DFI. CPU εννοείται 6600. Και 2*1 γίγα μαλλον 667. (Ελπίζω αυτά να μην τα διαβάζει ο zyx :p )

Αρχική απάντηση από vdeseris

Σας βλέπω όλους ψημένους για 965 chipset. Δεν είναι πιο αργό από το 975?? Εγώ πάντως ASUS δεν παίρνω ούτε δώρο να μου την κάνουν. Abit AW8D-MAX ή αν βγάλει κάτι αξιόλογο η DFI. CPU εννοείται 6600. Και 2*1 γίγα μαλλον 667. (Ελπίζω αυτά να μην τα διαβάζει ο zyx :p )

σσσσσσ, νομιζω οτι τετοια thread δεν τα ανοιγει καν....

Αρχική απάντηση από BassJunkies

P4WD2-E Premium (hipro5 modded:D ) Μια που την έχω πάρει ήδη... Μνήμες 2X1GB Mushkin αυτές που έχω ήδη 7900GT που ήδη υπάρχει και τον Ε6600!!!:T:

Εισαι σίγουρος οτι υποστηρίζει conroe η μητρική που έχεις ? Απο ότι διάβασα μονο τα τελευταία revision θα υποστηρίζουν.

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [Σήμερα, στις 21:02]

θα περιμένω για μία μητρική με crossfire....

Αν δεν κάνω λάθος τα chipset της intel υποστηριζουν crossfire. ’ρα σχεδον όλες οι μητρικες για conroe θα ειναι crossfire ready...

Αρχική απάντηση από vdeseris

(Ελπίζω αυτά να μην τα διαβάζει ο zyx :p )

Αρχική απάντηση από jax7480

σσσσσσ, νομιζω οτι τετοια thread δεν τα ανοιγει καν....

ολα τα βλεπω πλεον ιουδες :p

• 3 months later...

Χρειαζομαι και εγω συμβουλη για νεο σεταπ Conroe :innocent:

1. C2D 6600 το θεωρω δεδομενο

2. Μνημες 2χ1GB PC 6400 οτι να ναι

3. Μητρικη .... κατι σε ΑΒΙΤ ?

Απο 965 ειναι η ΑΒ9-PRO και απο 975Χ εχουμε την νεοφερτη (πλαισιο και οχι μονο) AW9D-MAX (ή AW9D απλή) που μαλλον θα κλεψει καρδιες...

γενικα ειχα παντα ΑΒΙΤ και δεν θελω να αλλαξω μαρκα. Ποια απο τις 2 μου προτεινετε ? Ποιες οι διαφορες τους σε οβερκλοκ, σταθεροτητα, συμβατοτητα με μνημες ? Το 965 υστερει καθολου σε αποδοση ? Αν οχι τοτε λεω να παρω την ΑΒ9

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.