Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 Έχω 3 ερωτήματα να κάνω1. Υπάρχει μια ρύθμιση στα WINDOW XP να γίνονται τα γράμματα πιο έντονα και ευδιάκριτα. Πως το κάνουμε?2. Όταν ανοίγω μια σελίδα στο internet explorer μου την βγαζει μικρότερη απο την οθόνη, και πρέπει να πατάω κάθε φορά το τετραγωνάκι επάνω δεξιά. Υπάρχει ρύθμιση που να την ανοίγει κατευθείαν σε όλη την οθόνη?3. Πως απενεργοποιούμε το DMA του σκληρού δίσκου?
giorgos th. Ιούνιος 15, 2006 #2 Ιούνιος 15, 2006 1.dont know.εγω βαζω το clear type effect και ειναι ωραια τα γραμματα.2.στην συντομευση του ΙΕ στην επιφανεια εργασιας πατα δεξι κλικ,ιδιοτητες και βαλτο να ανοιγει σε μεγιστοποιημενο παραθυρο.3.γιατι???
Vagelis2000 Ιούνιος 15, 2006 Author #3 Ιούνιος 15, 2006 ΟΚ1. Aυτό ακριβώς ψάχνω αλλά απο που το ρυθμίζω?2. To έκανα αλλά ανοίγει έτσι μόνο την πρώτη σελίδα, όταν ανοίγω link πάλι το ίδιο γίνεται.3. Οσο παράξενο και αν φαίνεται προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα παιχνίδι (fs9) και μόλις φτάνει στο 53 % σταματάει και γράφει ότι δεν χωράει ο δίσκος και κάτι τέτοιες μα...ιες πουδεν ισχύουν.Κάποιος μου είχε πεί να απενεργοποιήσω το DMA και να κάνω την εγκατάταση και μετά να το επαναφέρω. Οντως το είχα κάνει και έπιασε (σύμπτωση?).Τώρα μετά το format μου κάνει τα ίδια το παιχνίδι, αλλά δεν θυμάμαι που ήταν το DMA.
saxon_747 Ιούνιος 15, 2006 #5 Ιούνιος 15, 2006 1. Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας -> Properties -> Appearence -> Effects 2. Aνοιξε ενα παραθυρο (πχ My Computer). Πηγαινε Tools -> Folder Options -> View -> και τσεκαρε την επιλογη "Remember each Folders view settings". 3.My Computer -> Properties -> Hardware -> Device Manager -> Bρισκεις το "IDE/ATA ATAPI Controllers και το κλικαρεις -> Αναλογα με το που ειναι ο σκληρος (Primary ή Secondary) αλλαζεις το transfer mode.Ελπιζω να βοηθησα.
GeorgeVasil Ιούνιος 15, 2006 #6 Ιούνιος 15, 2006 Για το DMA Ιδιοτητες Συστηματος/Υλικο/Διαχειριση συσκευων/Ελεγκτες IDE ATA/ATAPI/Ιδιοτητες/ Δες και την εικονα. Για το Clear Type: Edit...Παμε ολοι μαζι... @Frost :Γιατι ειναι διαφορετικα τα παραθυρα μας εκει στις ρυθμισεις του DMA??????
FrOsT Ιούνιος 15, 2006 #7 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ @Frost :Γιατι ειναι διαφορετικα τα παραθυρα μας εκει στις ρυθμισεις του DMA?????? Χρησιμοποιώ τους drivers της Nvidia, δες τον τίτλο του παραθύρου αυτού
Vagelis2000 Ιούνιος 15, 2006 Author #8 Ιούνιος 15, 2006 και πως απενεργοποιώ το DMA ?Ξετσεκάρω το let BIOS?θυμαμαι παλιά αλλιώς μου το έβγαζε.
FrOsT Ιούνιος 15, 2006 #9 Ιούνιος 15, 2006 Αν έχεις nforce (εκεί ξετσεκάρεις το "let bios") έτσι θα στο βγάλει αλλιώς έτσι όπως δείχνει ο $George Vasil$ όπου απλά θα αλαλάξεις από το πεδίο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.