Jump to content

επιλογές επιφάνειας εργασ

Vagelis2000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω 3 ερωτήματα να κάνω

1. Υπάρχει μια ρύθμιση στα WINDOW XP να γίνονται τα γράμματα πιο έντονα και ευδιάκριτα. Πως το κάνουμε?

2. Όταν ανοίγω μια σελίδα στο internet explorer μου την βγαζει μικρότερη απο την οθόνη, και πρέπει να πατάω κάθε φορά το τετραγωνάκι επάνω δεξιά. Υπάρχει ρύθμιση που να την ανοίγει κατευθείαν σε όλη την οθόνη?

3. Πως απενεργοποιούμε το DMA του σκληρού δίσκου?

1.dont know.εγω βαζω το clear type effect και ειναι ωραια τα γραμματα.

2.στην συντομευση του ΙΕ στην επιφανεια εργασιας πατα δεξι κλικ,ιδιοτητες και βαλτο να ανοιγει σε μεγιστοποιημενο παραθυρο.

3.γιατι???

ΟΚ

1. Aυτό ακριβώς ψάχνω αλλά απο που το ρυθμίζω?

2. To έκανα αλλά ανοίγει έτσι μόνο την πρώτη σελίδα, όταν ανοίγω link πάλι το ίδιο γίνεται.

3. Οσο παράξενο και αν φαίνεται προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα παιχνίδι (fs9) και μόλις φτάνει στο 53 % σταματάει και γράφει ότι δεν χωράει ο δίσκος και κάτι τέτοιες μα...ιες πουδεν ισχύουν.

Κάποιος μου είχε πεί να απενεργοποιήσω το DMA και να κάνω την εγκατάταση και μετά να το επαναφέρω. Οντως το είχα κάνει και έπιασε (σύμπτωση?).

Τώρα μετά το format μου κάνει τα ίδια το παιχνίδι, αλλά δεν θυμάμαι που ήταν το DMA.

1. Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας -> Properties -> Appearence -> Effects

2. Aνοιξε ενα παραθυρο (πχ My Computer). Πηγαινε Tools -> Folder Options -> View -> και τσεκαρε την επιλογη "Remember each Folders view settings".

3.My Computer -> Properties -> Hardware -> Device Manager -> Bρισκεις το "IDE/ATA ATAPI Controllers και το κλικαρεις -> Αναλογα με το που ειναι ο σκληρος (Primary ή Secondary) αλλαζεις το transfer mode.

Ελπιζω να βοηθησα.

Για το DMA

Ιδιοτητες Συστηματος/Υλικο/Διαχειριση συσκευων/Ελεγκτες IDE ATA/ATAPI/Ιδιοτητες/

Δες και την εικονα.

jpeg4xj.th.jpg

Για το Clear Type:

jooo5we.th.jpg

Edit...Παμε ολοι μαζι...:p

@Frost :Γιατι ειναι διαφορετικα τα παραθυρα μας εκει στις ρυθμισεις του DMA?????? :unsure:

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

@Frost :Γιατι ειναι διαφορετικα τα παραθυρα μας εκει στις ρυθμισεις του DMA?????? :unsure:

Χρησιμοποιώ τους drivers της Nvidia, δες τον τίτλο του παραθύρου αυτού :)

και πως απενεργοποιώ το DMA ?

Ξετσεκάρω το let BIOS?

θυμαμαι παλιά αλλιώς μου το έβγαζε.

Αν έχεις nforce (εκεί ξετσεκάρεις το "let bios") έτσι θα στο βγάλει αλλιώς έτσι όπως δείχνει ο $George Vasil$ όπου απλά θα αλαλάξεις από το πεδίο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.