ergotelis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 Για ρίξτε παίδες μια ματιά με τη δεξιά(κεντρική) είσοδο του ράκορ,λέτε το λάστιχο λόγω του λυγίσματος να μου κοπεί καμιά ώρα?Τα λάστιχα είναι του κιλού,πρόβλημα ροής δεν έχει αλλά δε θέλω καμιά ώρα να κοπεί εκεί έτσι πως λυγίζει! Επίσης, η κάρτα γραφικών γέρνει κάμποσο μετά τη τοποθέτηση σωληνών,το ποσοστό που γέρνει λέτε να είναι επικίνδυνο?Για πείτε καμιά άποψη!Πάντως δε τη ζορίζει φαίνεται να έχει περιθώριο! Παίδες για πείτε μου αν κινδυνεύω από κανένα ατύχημα,να επανεξετάσουμε αν είναι την υδρόψυξη! Ευχαριστώ!
jpcupra Ιούνιος 15, 2006 #2 Ιούνιος 15, 2006 οικονομια στο λαστιχο κανεις?? :blink: να την πω την αμαρτια μου.....το φοβαμαι....
ergotelis Ιούνιος 15, 2006 Author #3 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra οικονομια στο λαστιχο κανεις?? :blink: να την πω την αμαρτια μου.....το φοβαμαι.... χαχα φίλε και εγώ αυτό σκέφτηκα μετά,μα τι τσιφούτης που είμαι! Που λες από λάθος μέτρημα βγήκε έτσι,τόσα μετρήματα έχασα τη μπάλα σε αυτό,******* δε λέω!Λες δλδ να έχω πρόβλημα ε?
unknown Ιούνιος 15, 2006 #5 Ιούνιος 15, 2006 ακριβως,δεν υπαρχει προβλημα....σε μενα η σωληνα λυγιζει τοσο πολυ που ειναι ετοιμη να τσακισει....εγω εχω βαλει και αυτο http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=4204 παντως θα εβαζα κανα tire-up στο μπλοκ γιατι....λιγο να χαλαρωσει απο τη ζεστη...υ.γ acrayan ειναι το πρασινο υγρο που εβαλες?
spresv Ιούνιος 15, 2006 #6 Ιούνιος 15, 2006 Mωρε το λαστιχο δεν σπαει. Εγω στη θεση σου την καρτα θα ψιλοφοβομουνα, που οπως φαινεται στην τελευταια pic εχει γινει σαν γαλλικο 8...
ergotelis Ιούνιος 15, 2006 Author #7 Ιούνιος 15, 2006 Έχουνε πρόβλημα οι κάρτες από τέτοια παραμόρφωση?Στους σωλήνες δεν έβαλα σφυκτήρες γιατί μου φαίνεται περιττό για το μπλοκ αυτό του Μιχάλη,είναι ήδη πολύ σφικτοί οι σωλήνες,στα άλλα ράκορ έβαλα.
tolis861416003225 Ιούνιος 15, 2006 #8 Ιούνιος 15, 2006 οι καρτες δεν εχουν το προβλημα. το προβλημα εγκηται στο αν χαρβαλωθει η θυρα και δε καθεται μετα καλα η καρτα και να σου οι μπλε οθονες...
Makis Hourdakis Ιούνιος 15, 2006 #9 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από spresv Mωρε το λαστιχο δεν σπαει. Εγω στη θεση σου την καρτα θα ψιλοφοβομουνα, που οπως φαινεται στην τελευταια pic εχει γινει σαν γαλλικο 8... Το γαλλικό 8 πού κολλάει; Δε νομίζω οτι είναι απο το βάρος αυτό πάντως. Απλώς το κουτί είναι του κιλού και δεν είναι ακριβώς οι διαστάσεις οπότε δεν βιδώνει καλά η κάρτα.
ergotelis Ιούνιος 15, 2006 Author #10 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Το γαλλικό 8 πού κολλάει; Δε νομίζω οτι είναι απο το βάρος αυτό πάντως. Απλώς το κουτί είναι του κιλού και δεν είναι ακριβώς οι διαστάσεις οπότε δεν βιδώνει καλά η κάρτα. Το κουτί είναι το Thermaltake Armor,αν είναι του κιλού ζήτω που καήκαμε!
Makis Hourdakis Ιούνιος 15, 2006 #11 Ιούνιος 15, 2006 Τι να σου πω ρε παιδί μου... Εμένα έτσι όπως το είδα του κιλού μου φάνηκε...
ergotelis Ιούνιος 15, 2006 Author #12 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Τι να σου πω ρε παιδί μου... Εμένα έτσι όπως το είδα του κιλού μου φάνηκε... Δεν αποκλείεται να είναι και κακή κατασκευή ή κακή παρτίδα!Ποτέ δε ξέρεις!Αλλά έτσι πως το κοίταξα το διόρθωσα λίγο,γέρνει ακόμα αλλά δεν είναι τόσο έντονο όσο φαίνεται στη φωτό ,θέλω να πιστεύω πως είμαι τώρα οκ!
Makis Hourdakis Ιούνιος 15, 2006 #13 Ιούνιος 15, 2006 Οι κάρτες κτλ βιδώνουν άνετα κατευθείαν πάνω ή θέλουν λίγο ειδική μεταχείρηση; Πάντως τα TT εσωτερικά μόνο απο φωτογραφίες τα έχω δει αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι... Μπορεί απο κοντά να είναι καλύτερα, δεν ξέρω...
ergotelis Ιούνιος 15, 2006 Author #14 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Οι κάρτες κτλ βιδώνουν άνετα κατευθείαν πάνω ή θέλουν λίγο ειδική μεταχείρηση; Πάντως τα TT εσωτερικά μόνο απο φωτογραφίες τα έχω δει αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι... Μπορεί απο κοντά να είναι καλύτερα, δεν ξέρω... Θα σου πω εγώ , έχω δει το στάκερ από κοντά και είναι πολύ καλύτερο!Απλά είναι πιο λιττό,το άρμορ έχει και καλά μια πιο καλή μούρη.Πάντως δε θέλει ειδική μεταχείριση η κάρτα,απλά φαντάζομαι έτσι πως είναι η υδρόψυξη κάνει τη κάρτα να λυγίζει λιγάκι,θέλει ψάξιμο αν και τώρα γέρνει ελάχιστα,ίσως τα παρατήσω έτσι όπως είναι,ευχαριστώ πάντως!
CaptainMilo Ιούνιος 15, 2006 #15 Ιούνιος 15, 2006 Το ενδεχόμενο να βάλεις το ψυγείο στην οροφή του case το σκέφτηκες?Θα αποσυμφορίσει αρκετά το εσωτερικό του κουτιού σουΟ σωλήνας έτσι που λυγίζει φαίνεται ΟΚ εκ πρώτης όψεως , δεν φαίνεται να τσακίζει κάπου για να πεις ότι θα κάνει σκίσιμοΗ κάρτα είναι λίγο επίφοβη θα έλεγα , κανονικά δεν θα πρεπε να έχει τέτοια κλίση , εκτός και αν ο σωλήνας συνδεδεμένος με το block την τραβάει προς τα πάνω
ergotelis Ιούνιος 15, 2006 Author #16 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Το ενδεχόμενο να βάλεις το ψυγείο στην οροφή του case το σκέφτηκες?Θα αποσυμφορίσει αρκετά το εσωτερικό του κουτιού σουΟ σωλήνας έτσι που λυγίζει φαίνεται ΟΚ εκ πρώτης όψεως , δεν φαίνεται να τσακίζει κάπου για να πεις ότι θα κάνει σκίσιμοΗ κάρτα είναι λίγο επίφοβη θα έλεγα , κανονικά δεν θα πρεπε να έχει τέτοια κλίση , εκτός και αν ο σωλήνας συνδεδεμένος με το block την τραβάει προς τα πάνω Η κάρτα τελικά διορθώθηκε κάπως πιο μετά θα ανεβάσω φωτό ,τώρα έχει λιγότερη κλίση.Το ψυγείο στο ταβάνι είναι κακή λύση γιατί ο ζεστός αέρας ανεβαίνει προς τα πάνω και δε γίνεται καλή ροή,άλλωστε μόλις τρύπησα το πάτο του άρμορ για αυτό το λόγο,και νομίζω είναι κυριλέ τώρα το κουτί!Έχει πιο πολύ χώρο από ποτε!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.