Jump to content

Αξίζει το overclocking??

TurboX

Recommended Posts

Έχω μία GeForce FX5200 με συχνότητα ρολογιού πυρήνα στα 250ΜΗz και συχνότητα ρολογιού μνήμης στα 332MHz (AGP πάντα). Αξίζει να την υπερχρονίσω ή θα έχω προβλήματα με την θερμοκρασία και την ψύξη της, οπότα αστο. Ή να αρχίζω να ψάχνω για κάποια καλύτερη σε AGP? :(

Πήρες φόρα φίλε turboX? :D

Βασικά υπάρχει κατηγορία στο forum "Grafix Card Overclocking" οπότε καλύτερα να πόσταρες εκεί μιας και έχεις ερώτηση για O/C σε κάρτες γραφικών

και αφετέρου ρίξε μια ματιά στον

οδηγό overclocking για κάρτες γραφικών θα βρεις αρκετές απαντήσεις για να ξεκινήσεις.

Αυτό γιατί είναι δύσκολο να τα πούμε όλα λεπτομερώς την στιγμή που υπάρχουν ήδη οδηγοί.

Σε τόσο αδύναμη κάρτα δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις, δε θα κερδίσεις σχεδόν τίποτα. Καλύτερα να κοιτάξεις για κάτι πιο δυνατό

Φίλε μου έχω την ίδια κάρτα με ρολόγια 296/364 δέν πάει παραπάνω!με το πουσάρισμα και τις σωστές ρυθμίσεις στον driver θα δείς κάποια διαφορα!μήν φανταστείς τπτ τρομερο... απλα κάτι καλύτερο απο αυτό που ωγάζει η κάρτα σου μαμα...

Εγώ είχα μια Galaxy 5200 64bit που από τα 250/331 ανέβικε στα 315/420 για κάθε μερα με τη βοήθεια ενός 4αρι ανεμηστηρα πάνω στην μαμα παθητική ψυχτρα. Η διαφορά ήταν αιστθήτη στα Games. Δοκιμασε δεν έχεις κατι να χάσεις. (Και να καει που λέει ο λογος το πολυ να δοσεις 40 ΕΥΡΟ και να πάρεις μια ιδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.