Jump to content

case Chieftec server

TurboX

Recommended Posts

Eάν μπήκε κανείς στο link που έβαλε παραπάνω θα καταλάβαινε γιατι το συγκεκριμένο Dragon το λέω ''server edition". Aυτό που λέω έχει διαστάσεις 47x20.5x67 ενώ αυτό που πουλάει το Πλαίσιο έχει διαστάσεις 47x20.5x52.2 και παίρνει έναν 12άρη μπροστά, δύο 8άρια πίσω και δύο 92άρια πλάι. Ενώ η μεγάλη έκδοση που λέω, το Dragon Series Full Tower: DA-01WD w/ Door, δεν το έχω δει να το πουλάνε πουθενά εδώ. Μπείτε εδώ για να κταλάβετε τι λέω:

http://www.chieftec.com/products/dragon/da01_new.htm

Εγώ επειδή το είδα σε ένα παιδι από το forum του case modding γι αυτό ρώτησα. :D

Φιλε μου το Dragon δεν ειναι διαθεσιμο πλεον. Το πλαισιο φερνει τον αντικαταστατη του που ειναι αυτο:

CHIEFTEC FULL ATX BA-01

Οι διαστασεις του ειναι 530x205x650 mm (DxWXH) και περισσοτερα info θα δεις στην σελιδα της chieftec. LINK

Αρχική απάντηση από TurboX

Eάν μπήκε κανείς στο link που έβαλε παραπάνω θα καταλάβαινε γιατι το συγκεκριμένο Dragon το λέω ''server edition". Aυτό που λέω έχει διαστάσεις 47x20.5x67 ενώ αυτό που πουλάει το Πλαίσιο έχει διαστάσεις 47x20.5x52.2 και παίρνει έναν 12άρη μπροστά, δύο 8άρια πίσω και δύο 92άρια πλάι. Ενώ η μεγάλη έκδοση που λέω, το Dragon Series Full Tower: DA-01WD w/ Door, δεν το έχω δει να το πουλάνε πουθενά εδώ. Μπείτε εδώ για να κταλάβετε τι λέω:

http://www.chieftec.com/products/dragon/da01_new.htm

Εγώ επειδή το είδα σε ένα παιδι από το forum του case modding γι αυτό ρώτησα. :D

Μα γι'αυτό σου λέμε. ;) Το ξέρω οτι είναι μεγαλύτερο. Απλώς εννοούσα μήπως έχει τπτ το συγκεκριμένο παραπάνω που προορίζεται για servers...

Πάντως είμαι ο μόνος που παρατήρησε οτι είναι ουσιαστικά ένα DA-01 με πορτάκι και όχι ένα μεγάλο DX-01D; Η πρόσοψή του είναι λίγο διαφορετική. Τα power και reset buttons είναι απ'έξω απο την πόρτα και τα leds εκεί που τα είχε το DA-01... Ωστόσο νομίζω η διάταξη μέσα είναι σαν το DX-01D. Δηλαδή έχει δυο cages για δίσκους απο τα οποία το ένα βλέπει έξω, και όχι μετατροπέα 5.25 σε 3.14...

Κρίμα πάντως που δεν το φέρνει το Πλαίσιο αυτό το CHIEFTC είναι πολύ μουράτο και μοντάρεται ωραία! :D

Πόσοι θα το έπαιρναν ρεσυ ένα τέτοιο θηρίο; Πάντως μπορείς να το πάρεις και απο το εξωτερικό. ;)

Γιατί το θες συγκεκριμένα; Για modding; Έχεις καμιά συγκεκριμένη έμπνευση πάνω στο συγκεκριμένο case; :p Το BA-01 δεν σ'αρέσει τελικά;

Γενικά όταν βλέπω αυτό το κουτάκι μου έρχεται έμπνευση για τρελό modding! Είναι μουράτο γενικά και έχει πολύ ωραία πρόσοψη. Το έχω δει άπειρες φορές σε ξενα sites φτιαγμένο. Εγώ προσωπικά, μιας και λες για έμπνευση, θα άνοιγα παραθυράκι στο πλάι και πάνω και εννοειται θα έμπαιναν μόνο 12άρια! Όσο για μέσα όλα τα καλώδια θα τα έβαζα UV reactive και οπωσδήποτε black light! Τι λες?:D

Επίσης το ΒΑ-01 δεν μ αρέσει καθόλου όμως. Χωρίς "φινέτσα" αυτό το κουτάκι, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.