Jump to content

Φτιάχτο μόνος σου

darkCount

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ναι αυτο σας μάρανε...η καταπόνηση του σλοτ...

Το ότι χρειάζεσαι τόρνους,φρέζες,σφυριά, καλέμια και εναν κουβά αλλά εργαλεία για να μην πω τις στοιχειώδης γνώσεις υδροδυναμικης δεν το σκεφτήκατε...ειδικά αυτός που το πρότεινε.....οτι να'ναι λεμε....

Αρχική απάντηση από darkCount

Το ότι χρειάζεσαι τόρνους,φρέζες,σφυριά, καλέμια και εναν κουβά αλλά εργαλεία για να μην πω τις στοιχειώδης γνώσεις υδροδυναμικης δεν το σκεφτήκατε...ειδικά αυτός που το πρότεινε.....οτι να'ναι λεμε....

Δεν έχουμε όλοι το ίδιο μυαλό,κακώς για Admin αποπαίρνεις τα παιδιά,μπορείς να τους εξηγήσεις ωραία και απλά ότι είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο,και ο eleven από κάπου ξεκίνησε.

Κάπου το έχασες στη διαδρομη μου φάινεται...

Καταρχήν δεν είμαι Admin. Κατα δεύτερον όταν μπαίνει κάποιος να ρωτήσει αν ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιο προϊον, δεν του λέμε πάνε αγόρασε "τόρνους,φρέζες,σφυριά, καλέμια και εναν κουβά αλλά εργαλεία για να μην πω τις στοιχειώδης γνώσεις υδροδυναμικης" για να βάλεις απλά ένα μπλοκάκι στην καρτούλα σου να δροσιστεί.

Αν θέλουμε να βοηθήσουμε του ρίχνουμα κανα-δυο λινκάκια.

Δεν αποπαίρνω την προσπάθεια προς Θεού. Αλλα το ποστ δεν έλεγε "Θέλω να φτιάξω μπλοκ"

Όλοι από κάπου ξεκινάνε αλλά είναι άσχετο με το θέμα μας...

Ναι αυτο σας μάρανε...η καταπόνηση του σλοτ...

Αν ο άλλος θέλει να ασχοληθεί που είναι το πρόβλημα????? Και τι γνώσεις να θέλει να φτιάξεις ένα απλό μπλοκ ρε συ εδώ στην αγορά κολλά είναι GTP μην λες βλακείας ακόμα και του eleven έγινε έτσι όπως είναι μετά από πολλααα τεστ από παιδεία

Ποιος λέει βλακίες δεν ξέρω...

Δηλάδη εσένα η απάντηση σου σε κάποιον που ψάχνει μπλοκ, είναι "Πάρε εργαλεία φτιάξε" ? Μετά εγώ λέω βλακίες...

Και ξαναλέω για όσους χρειάζονται replay...δεν αποτρέπω καποιον απο το να ασχοληθει. Στο συγκεκριμένο θέμα δεν κολλάει σαν απάντηση.

Και μην χρησιμοποιείται τον eleven σαν παράδειγμα...

Φέρε τον ευατό σου αν θέλεις να δώσεις παράδειγμα. Πες "τοτε που έψαχνα μπλοκ, έκατσα αγόρασα εργαλεία και το έφτιαξα" (βέβαια αγόρασα από eleven αλλά τι να λέμα τώρα...)

Μπορούμε να μείνουμε στο θέμα σας παρακαλώ. Αν έχετε άλλες απορίες στείλτε μου πμ

Κάπου το έχασες στη διαδρομη μου φάινεται...

Καταρχήν δεν είμαι Admin. Κατα δεύτερον όταν μπαίνει κάποιος να ρωτήσει αν ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιο προϊον, δεν του λέμε πάνε αγόρασε "τόρνους,φρέζες,σφυριά, καλέμια και εναν κουβά αλλά εργαλεία για να μην πω τις στοιχειώδης γνώσεις υδροδυναμικης" για να βάλεις απλά ένα μπλοκάκι στην καρτούλα σου να δροσιστεί.

Αν θέλουμε να βοηθήσουμε του ρίχνουμα κανα-δυο λινκάκια.

Δεν αποπαίρνω την προσπάθεια προς Θεού. Αλλα το ποστ δεν έλεγε "Θέλω να φτιάξω μπλοκ"

Όλοι από κάπου ξεκινάνε αλλά είναι άσχετο με το θέμα μας...

Όχι αλλά ίσως έχει τη δυνατότητα να το ψάξει για να το φτιάξει μόνος του.Μα δεν βλέπως να λέει κάποιος πήγαινε αγόρασε χιλιάδων ευρώ εξοπλισμό,απλά μπορεί να έχει ένα φίλο,ή να πάει ολότελα και ο ίδιος στου eleven ή skinny και να του το φτιάξουνε,πάλι μόνος του είναι σαν να το έκανε,επειδή το έψαξε για τη πάρτη του.Και μπορεί το πόστ να μην έλεγε θέλω να φτιάξω μπλόκ,αλλά από τη στιγμή που από ότι λέτε δεν υπάρχει(γιατί δε ξέρω) είναι μια εναλλακτική να το ψάξει να δει αν γίνεται να το κάνει μόνος του είτε με βοήθεια κάποιου που ξέρει.

Και τέλος,οκ δεν είσαι admin,αλλά είσαι μέλος της ομάδας του thelab και νομίζω έπρεπε να μιλούσες κάπως πιο ομαλά, ίσως παρεξήγησες το πόστ του άλεξ!Γιατί προφανώς δεν ήθελε να εννοήσει να πει στου παιδιού τρέχα πάρε μηχανήματα τρελλά και πανάκριβα :p:P

Ποιος λέει βλακίες δεν ξέρω...

Δηλάδη εσένα η απάντηση σου σε κάποιον που ψάχνει μπλοκ, είναι "Πάρε εργαλεία φτιάξε" ? Μετά εγώ λέω βλακίες...

Και ξαναλέω για όσους χρειάζονται replay...δεν αποτρέπω καποιον απο το να ασχοληθει. Στο συγκεκριμένο θέμα δεν κολλάει σαν απάντηση.

Και μην χρησιμοποιείται τον eleven σαν παράδειγμα...

Φέρε τον ευατό σου αν θέλεις να δώσεις παράδειγμα. Πες "τοτε που έψαχνα μπλοκ, έκατσα αγόρασα εργαλεία και το έφτιαξα" (βέβαια αγόρασα από eleven αλλά τι να λέμα τώρα...)

Μπορούμε να μείνουμε στο θέμα σας παρακαλώ. Αν έχετε άλλες απορίες στείλτε μου πμ

Είπα στη αρχή.

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Όχι μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι τέτοιο εκτός από 6800/7800 και 1800/1900

Ίσως όμως αν μπορούσες να φτιάξεις μονός σου από ένα κομμάτι χαλκού

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που θέλει αλλά μονό για πύρινα οκ master ???? κατανοητό η το θες ακόμα πιο λιανά???

Τι σχέση έχει ρε συ ergoteli το "να σου φτιάξει κάποιος eleven - skinny13" με το να φτιάξει μόνος του? Αλλο πράγμα το ένα αλλο πράγμα το άλλο.

Το φτιάξε μόνος σου σου έιπα τι περιλαμβάνει...

Το ρώτα κάποιο από τα παιδια που φτιάχνουν αν μπορει να σου φτιάξει οκ. Δεν έιπε αυτο όμως.

Και το τι έιπε ο Αλεξ είναι εντελώς ξεκάθαρο, "λιανά" όπως το λέει εκείνος.

Βεβαια καλό θα ήταν τον τόνο ηρωνίας να τον αφήσεις στην άκρη Αλεξ όπως και λέξεις "βλακιες λες" κτλ...

Και γω θα μπορούσα να σου πω λες βλακίες..είπα ότι λες ότι να'ναι...και όντως λες ότι να'ναι τελικα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.