Jump to content

Αναβάθμιση μνήμης. Αξίζει τελικά?

kreach

Recommended Posts

Στο κατεβαστήρι μου έχω Celeron 2.9GHz, GeForce440MX, 256+512MB @133MHz.

Θα άξιζε να τις πετάξω και να πάρω μια Kingston 512ΜΒ @400ΜΗz ή δεν θα δω σπουδαία διαφορά?

Τελικά τα Timings, τα MHz ΠΟΣΟ ρόλο παίζουν? Και δεν μιλώ για περιπτώσεις o/c με σκοπό διαφορά δεκαδικών στα διάφορα Benchmarks ;)

H σειρά DDR II αξίζει τελικά? Γιατί πολλά έχω ακούσει και για την κατανάλωση ρεύματος αλλά και για την θερμότητα που εκλύουν. Τα λαπτοπ που έχουν έντονο πρόβλημα λογω μπαταρίας σε μεγάλη πλειοψηφία φορούν ddr2 ... :boxed:

Καταρχήν, Celeron στα 2.9Ghz τρέχει τουλάχιστον με DDR. Μπορεί να εννοούσε 333 ή 133x2=266, ανάλογα με τα στικάκια που έχει.

Απο εκεί και πέρα, κατεβαστήρι δεν είναι? Τι άλλο κάνει απ'το να μένει ανοιχτό? Λίγο παραπάνω μνήμη πάντα κάνει καλό, αλλά τι παραπάνω θέλεις από το κατεβαστήρι σου?

Ο υπολογιστής τρέχει Firewall (ZA Suite), Ares, LimeWire, DU Meter, MSN και γενικώς για Internet δουλειές. Τρέχω κανα WM10 να ελέγξω αυτά που κατέβασα. Για παιχνίδια, να δω καμιά ταινία και οτιδήποτε απαιτητικό χρησιμοποιώ το μηχανάκι της υπογραφής.

Σίγουρα αντέχει ddr@333MHz, αλλά δε μπορεί, μια 512DDR I @400MHz δεν θα αντέχει? Την βρήκα http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=4&Secton_id=26176060&Product_Id=326139

Αντί να έχει 256+512@133ΜΗz η καθεμία σκέφτομαι να τις πετάξω κ να βάλω με ~45-50Ε μια 512@400ΜΗz

ΥΓ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΗΓΑ 666 POST :devil: :devil: :devil: :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.