LJ_LED Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2006 έχω στο laptop (Compaq Presario 2500) CD-RW/DVD-ROM combo και εδω και καιρό τα έχει παίξει! Ενω διαβάζει cd, γράφει cd τα dvd δεν μπορεί να τα διαβάσει πλέον. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως γινεται κάτι τέτοιο ενώ χρησιμοποιεί την ίδια ακτίνα και για cd και για dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 μηπως να το καταργουσες σαν εγκατασταση απο πινακα ελεγχου και μετα να παταγες αναζητηση συσκευων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Μήπως να το βάψεις μπλέ και να το πετάξεις στη θάλλασα? Δοκίμασε ένα firmware update μπας και γίνει τίποτα, αλλιώς ψάξε για άλλο. Αυτό που περιγράφεις είναι τo κλασσικό σύμπτωμα "παιγμένου" drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LJ_LED Ιούνιος 14, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Μαλλον έχεις δίκαιο. Το ακουω και κανει κατι περιέργους ηχους. Παντως thanx man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 14, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από jpavlyΑυτό που περιγράφεις είναι τo κλασσικό σύμπτωμα "παιγμένου" drive. Το αυτό.Μάλλον δεν χρειάζεται να το ψάξεις παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Ρε παιδια και εγω τα ιδια ειχα παθει. με μια απλη απεγκατασταση δουλεψε παλι μια χαρα. Δυο κλικ ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
LJ_LED Ιούνιος 15, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 έκανα απεγκατάσταση αλλά το πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Τα έχει παίξει. Θα παω να βάλω κανένα Plextor μου φένεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 15, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2006 Δεν είναι το plextor το θέμα. Τα περισσότερα μετά απο κάμποσο καιρό και χρήσεις τα φτήνουν. Ειδικά των laptops (και κυρίως των acer βασικά) τα φτήνουν εύκολα... ’σχετο... Εμένα μου έκανε τα ίδια ένα ημιφορητό CD player. Δε διάβαζε αντιγραμμένα, μετά δε διάβαζε αυθεντικά, στο τέλος δε διάβαζε τπτ. Πάω μια μέρα να το καθαρίσω και με το που ανοίγω το καπάκι του CD μου μένει το γυαλάκι απο το μάτι στο χέρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.