Jump to content

WaterBlock

Piterakos

Recommended Posts

γειά χαρά σε όλους τους Labίτες

δεν ξέρω άν αυτό που θέλω να ρωτήσω έχει ξαναερωτηθεί γι'αυτό συγχωρήστε με αν επαναλαμβάνω το ερώτημα κάποιου άλλου.

Anyway θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν υπάρχει waterblock για Ati X1600XT που να καλύπτει και τις μνήμες.

αν ξέρετε παρακαλώ γράψτε και ένα link αν δεν κάνει κόπο.

thanks

Όχι μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι τέτοιο εκτός από 6800/7800 και 1800/1900

Ίσως να υπάρχει για μονό στον πυρήνα

Ίσως όμως αν μπορούσες να φτιάξεις μονός σου από ένα κομμάτι χαλκού

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 01:57]

Όχι μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι τέτοιο εκτός από 6800/7800 και 1800/1900

Ίσως όμως αν μπορούσες να φτιάξεις μονός σου από ένα κομμάτι χαλκού

μπα.........θα ειναι πολυ βαρι αν ψυχει και τις μνημες...........και θα καταπονει το pci,pci-e slot

Αρχική απάντηση από darkCount

Τι σχέση έχει ρε συ ergoteli το "να σου φτιάξει κάποιος eleven - skinny13" με το να φτιάξει μόνος του? Αλλο πράγμα το ένα αλλο πράγμα το άλλο.

Το φτιάξε μόνος σου σου έιπα τι περιλαμβάνει...

Nομίζω το βλέπεις λάθος,αν λες σε κάποιον φτιάξτο μόνος σου,δε σημαίνει ότι δε περιλαμβάνει και βοήθεια από κάποιον άλλο που ξέρει καλύτερα,από τη στιγμή που θα το κάνει για τη πάρτη του.Γιατί το θεωρώ λίγο χαζό να εννοεί ο άλεξ του παιδιού τράβα αγόρασε χιλιάδων ευρώ μηχανήματα για να φτιάξεις αυτό που θές!Ίσως δε το ξεκαθάρισε,αλλά anyway προσωπική μου άποψη βγήκαμε και off-topic

@ Piterakos

Φίλε αν δε σου κάνει κόπος πέρνα από κανένα eleven ή skinny εφόσον δεν υπάρχει στην αγορά να το συζητήσετε να δείτε αν γίνεται κάτι,εκτός και αν έχεις κάποιον άλλο που ξέρει!

Αμμμ τώρα έρχεσαι στα λόγια μου...αυτό λέω τόση ώρα. Αμα άλλα λέμε και άλλα εννοούμε...τι να καταλάβω και γω και ο οποιοσδήποτε που διαβάζει το θρεντ.

Μη πω για τον ταλαίπωρο τον Piterakos που του ρημάξαμε το 1ο ποστ....σόρρυ μαν.

Όντως το ριμάξαμε στο OFF-Topic

EDIT: Καθάρισα το θρεντ από τα :OT: μας. Αν θέλετε να ανοιχτεί ένα θέμα που να αφορά κατασκευή μπλοκ...μην χαλάμε άλλο το παρόν θρεντ...

Για ότι άλλο παρακαλώ στείλτε μου πμ...όχι εδώ μέσα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.