Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 Παρατηρώ τελευταία ένα "ξεθώριασμα" σε μερικά γράμματα. Το ίδιο πρόβλημα (σε μεγαλύτερο βαθμό νομίζω) αντιμετοπίζει και φίλος. Και οι δύο έχουμε WinXP με StyleXP Vista Inspirat theme. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Svista Svista... έσβησαν... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 ποσο καιρο το εχεις?εμενα σε 2-3 εβδομαδες δεν εμου εχει παρουσιασει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 13, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Κοίτα, εγώ τώρα τελευταία το παρατήρησα ενώ το 'χω κανα μήνα (ίσως και περισσότερο). Ίσως και να μην το είχα παρατηρήσει αν δεν μου το έλεγε ο φίλος μου... Μου το κάνει στο start menu, στους τίτλους των αρχείων, στο menu του windows explorer και ίσως στην κάτω αριστερά γωνία του Firefox. Εκεί το έχω παρατηρήσει. edit: Με άλλαγμα στη γραμματοσειρά απο display properties>appearance έστρωσε. Thanks πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.