Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 Κάποιες ερωτήσεις για όποιον ξέρει. Επειδή δεν ξέρω καθόλου γερμανικά και γενικότερα δεν ξέρω καν σε ποιο site να δω αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σε κάτι. Δεν αφορά εμένα αλλά θέλω πολύ να βοηθήσω. Μιλάμε για πτυχίο Mittelstufe (το γράφω σωστά; ) 1. Κάτω απο ποιές συνθήκες μπορεί να μηδενιστεί έκθεση; Φαντάζομαι μόνο στην περίπτωση που δώσεις λευκή κόλα ή σε πιάσουν να αντιγράψεις έτσι; Εάν είσαι εκτός θέματος επίσης φαντάζομαι όχι. Τι ισχύει; 2. Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος στη βαθμολόγηση; 3. Υπάρχει περίπτωση αναβαθμολόγησης; Ρωτάω γιατί κόπηκε άριστος μαθητής του οποίου μηδενίσανε την έκθεση και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την κατάσταση. Κάθε βοήθεια απο όποιον ξέρει ευπρόσδεκτη. (Τουλάχιστον πώς λέγεται ο φορέας που διοργανώνει τις εξετάσεις ή σε ποιο site να απευθυνθώ please!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Ιούνιος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Eνας φιλος μου πηρε 0 στη εκθεση επειδη επεσε εκτος θεματος... Για τα αλλα δεν ξερω αλλα μηπως εκανε καμια τετοια πατατα ο φιλος σου? Κριμα ομως..edit: http://www.goethe.de/ins/gr/ath/deindex.htm Νομιζω αυτο το ινστιτουτο διοργανωνει τις εξετασεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Γμτ... Στα γαλικά αν πέσεις εκτός θέματος απλώς σου κόβουν αρκετά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 άμα είσαι εκτός θέματος κόβεσαι, γτ θεωρούν ότι δεν κατάλαβες το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 22, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 ’κυρο παίδες... http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=24665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.