u.bark1 Νοέμβριος 17, 2006 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 17:52] (εχω δυο 9αρηδες 9225 ..ευκολα-ανεξοδα 70cfm ,παλια τους ειχε το e-shop) Παραπανω λεφτα δεν δινω ...για δοκιμες... 9225??? Αυτό το "εύκολα-ανέξοδα" μου άρεσε :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 17, 2006 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 arctic cooling 9225..κατι λιγοτερο απο 4,5 ο ενας ειχε..Για 12αρη με ιδια cfm ηθελες κοντα στα 12 το λιγοτερο και ισως και περισσοτερο θορυβο..Πλεον εχουν βγαλει και πιο αθορυβους 9αρηδες πχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Νοέμβριος 17, 2006 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 εγω εχω εναν ZALMAN ZM-F1 και αλλους 2 no-name...λεω να αλλαξω τους 2 και να βαλω κατι καλο και ΑΘΟΡΥΒΟ γιατι αυτοι ακουγονται πολυ...η θα παρω αλλους 2 ιδιους με αυτον που εχω η 2 AKASA AK-182-L2B AMBER CASE FAN 8CM ULTRA QUIET 2 BB...τι λετε???φυσικα μιλαμε για κατω απο 20db...(και πολλα ειπα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 17, 2006 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 αυτο λεμε....οτι πλεον δεν μπορεις να εμπιετσευτεις τα db που ανακοινωνει ο καθενας...Αν εισαι ευχαριστημενος με το ζαλμαν παρε δυο ακομα..Αλλιςω ρισκαρε με τους ακασα...(δεν τους ξερω για αυτο λεω ρισκαρε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.bark1 Νοέμβριος 18, 2006 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Έδραση: Twin ball bearing=????Σε τι ακριβώς αναφέρεται? :...: Είναι αυτό που σε διάφορα Αγλικά site αποκαλύτε "Bearing Type" ???Και αν αυτή είναι η περίπτωση σε τι διαφέρει το Ball bearing απο το Twin Ball bearing (πέρα απο τη μια επιπλέον μπάλα) και απο το Sleeve??Από ότι έχω δει συνήθως twin ball bearing=>less noise σε σχέση με το απλό ball bearing (με βάση πάντα το επίπεδο θορύβου που ανακοινώνεται απο τον κατασκευαστή) αν και δεν είναι απόλυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Δεκέμβριος 9, 2006 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Ο πίσω ανεμηστήρας που βρήσκεται κάτω ακριβώς από το τροφοδοτικό πρέπει να βάζει ή να βγάζει αέρα;; με δεδομένο ότι ο μπροστά βάζει αέρα για να ψύχει τους σκληρούς.Αν ο πίσω βγάζει αέρα δεν θα είναι πρόβλημα για τον ανεμηστήρα του τροφοδοτικού που ρουφάει αέρα ακριβώς από πάνω του;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Δεκέμβριος 9, 2006 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Saber_Rider [Σήμερα, στις 03:30] Ο πίσω ανεμηστήρας που βρήσκεται κάτω ακριβώς από το τροφοδοτικό πρέπει να βάζει ή να βγάζει αέρα;; με δεδομένο ότι ο μπροστά βάζει αέρα για να ψύχει τους σκληρούς. Αν ο πίσω βγάζει αέρα δεν θα είναι πρόβλημα για τον ανεμηστήρα του τροφοδοτικού που ρουφάει αέρα ακριβώς από πάνω του;;; ο πισω πρεπει να βγαζει αερα... εμενα και το τροφοδοτικο βγαζει... μηπως κανεις καποιο λαθος??? ή εγω κανω? με μπερδεψες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Δεκέμβριος 9, 2006 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 14:21] ο πισω πρεπει να βγαζει αερα... εμενα και το τροφοδοτικο βγαζει... μηπως κανεις καποιο λαθος??? ή εγω κανω? με μπερδεψες! Κοίτα το τροφοδοτικό μου είναι Tagan με έναν 12cm ανεμηστήρα στο κάτω μέρος του ο οποίος παίρνει αέρα από το εσωτερικό του κουτιού τον στέλνει στα εξαρτήματα του τροφοδοτικού και βγαίνει από την πίσω μεριά. Εγώ αν βάλλω τον πίσω 12cm ανεμηστήρα του κουτιού να φυσάει προς τα έξω ναι μεν θα βγάζει τον θερμό αέρα από το κουτί αλά επειδή βρίσκεται κάτω ακριβώς από το τροφοδοτικό θα το εμποδίζει να πάρει αέρα... Λέτε να ισχύει αυτό και να μην παίρνει ο ανεμηστήρας του psu τον αέρα που χρειάζεται;;;; Τα φώτα σας :blink: :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Δεκέμβριος 9, 2006 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Δε θα εμποδίσει το τροφοδοτικό να πάρει κι αυτό αέρα.Δε θα εξαντλήσει ο πίσω ανεμιστήρας όλα τα αποθέματα αέρα του κουτιού ίσα ίσα θα εξάγει μια μεγάλη ποσότητα θερμού αέρα από την περιοχή της cpu που υπό άλλες συνθήκες θα περνούσε μέσα από το τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Δεκέμβριος 9, 2006 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Saber_Rider [Σήμερα, στις 16:24] Κοίτα το τροφοδοτικό μου είναι Tagan με έναν 12cm ανεμηστήρα στο κάτω μέρος του ο οποίος παίρνει αέρα από το εσωτερικό του κουτιού τον στέλνει στα εξαρτήματα του τροφοδοτικού και βγαίνει από την πίσω μεριά. Εγώ αν βάλλω τον πίσω 12cm ανεμηστήρα του κουτιού να φυσάει προς τα έξω ναι μεν θα βγάζει τον θερμό αέρα από το κουτί αλά επειδή βρίσκεται κάτω ακριβώς από το τροφοδοτικό θα το εμποδίζει να πάρει αέρα... Λέτε να ισχύει αυτό και να μην παίρνει ο ανεμηστήρας του psu τον αέρα που χρειάζεται;;;; Τα φώτα σας :blink: :blink: ακομα καλυτερα! ετσι θα βγαινει μεγαλυτερο ποσοστο θερμου αερα μιας και το ρευμα που θα δημιουργουν και οι 2 ανεμιστηρες μαζι θα ειναι ισχυροτερο απο το να τα ειχες μακρια... τυχερεεεεεεεε! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.bark1 Δεκέμβριος 11, 2006 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2006 Βρήκα αυτό αυτό Αυτό που προτείνουν είναι μάλλον ανορθόδοξο αλλά φαίνεται να έχει κάποια λογική (τουλάχιστον σε ότι αφορά την κυκλοφορία αέρα μέσα στο κουτί). Έχει δοκιμάσει κανείς σας τίποτα τέτοιο? Πως σας φαινεται σαν ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.