Jump to content

CHIEFTEC MEDIUM LBX-02BBB

o polonos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για χαρα σε ολους εχω μια εροτηση. Βρηκα το κουτακι CHIEFTEC MEDIUM LBX-02BBB Στα 60 ευρω στο εξοτερικο. Αξειζει να το φερω???

post-4643-1416072642,9182_thumb.jpg

Καλό και βολικό το κουτί αυτό.Έχει πολύ καλή διαρύθμιση και μοντάρεται και σχετικά εύκολα.Στην τιμή που το βρήκες έιναι καλά.

Όχι, δε νμζ ότι αξίζει από έξω! Το lbx-03b από το Πλαίσιο έχει ακριβώς το ίδιο εσωτερικό.

Κάπου στα 90 μαζί με τα μεταφορικά θα σούρθει. Το πήρα πρόσφατα κ μούπεσε πολύ μεγάλο...κ προσπαθώ να το ξεφορτωθώ τώρα#@@#$$

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=225997&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Αν είναι απο ευρωπαϊκή ένωση και τα 60 είναι μαζί με μεταφορικά αξίζει. Αλλιώς με την καμία. Τα 30 που θα έδινες στο Πλαίσιο θα σου πέσουν λιγότερα σε σχέση με μεταφορικά, τελωνίο και ταλαιπωρία...

Πολύ καλό case. :)

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Το πήρα πρόσφατα κ μούπεσε πολύ μεγάλο...κ προσπαθώ να το ξεφορτωθώ τώρα#@@#$$

Έλεος ρεσυ... ’λλοι σκοτώνονται να βρουν μεγάλο case και εσύ με ένα μεσαίο full tower παραπονιέσαι επειδή είναι μεγάλο; :p

edit: Όπα μισό! Το τροφοδοτικό που δείχνει η φωτογραφία περιλαμβάνεται; Αν ναι τότε σίγουρα αξίζει! Το πλαίσιο το έχει χωρίς psu... ;)

τα μεταφορικα θα πανε περιπου 20 ευρω και τελωνιο δεν υπαρχει πλεον απο την πολωνια. Αχ ευροπαικη ενωση!!!!!:p :p :D

εεε τι να κάνω! Δε χωράει πουθενά κ έχει ένα ελάττωμα! Με sata δίσκους δε κλείνει το πλαινό + βόμβος από 3 ανεμηστήρια = gg

Με sata δίσκους δε κλείνει το πλαινό

?????

Εννοείς ότι ''βρίσκει'' το βύσμα (data, power);

Αν και μου κάνει περίεργο, έχε υπόψιν ότι υπάρχουν και αντίστοιχα βύσματα με τα καλώδια ''γωνιασμένα'' τα οποία έχουν (προφανώς) μικρότερο μήκος.

Ναι ακριβώς...βρίσκει τα data καλώδια, τoυ ρεύματος είναι τσίμα-τσίμα! Ξεπερνούν αυτά τα

μωβ μαραφέτια!

Εχμ... Τα καλώδια είναι απο τη μεριά του δεξιά πλαϊνού ή του αριστερά; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό το πρόβλημα... Μήπως έχεις τπτ τρελά καλώδια κι εσύ; Πολύ περίεργο μου ακούγεται...

Όσο για τα ανεμιστήρια επίσης δε νομίζω να είναι και τόσο πρόβλημα του κουτιού...

Ναι ακριβώς...βρίσκει τα data καλώδια, τoυ ρεύματος είναι τσίμα-τσίμα! Ξεπερνούν αυτά τα

μωβ μαραφέτια!

Υποθέτω ότι δεν έχει 2η ''θέση'' στα μωβ για να μπει ο δίσκος πιο ''μέσα''.

Αν είναι το data καλώδιο το πρόβλημα παίζουν και ''απλά'' αλλά με κοντό φυσάκι (συνήθως έρχονται με Intel ή GB μητρικές) με τα οποία λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Στη δεξια πλευρά, δε το συζητάω, μπαίνουν τα ανεμηστήρια, οπότε στην αριστερή πλευρά είναι το πρόβλημα...Γενικά είναι όμορφο κ ευρύχωρο, αλλά κτήνος για να χώνεις μέσα υδρόψυξη κτλ. Αν ενδιαφέρεται κανείς κ έχει αμάξι pm...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.