o polonos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 Για χαρα σε ολους εχω μια εροτηση. Βρηκα το κουτακι CHIEFTEC MEDIUM LBX-02BBB Στα 60 ευρω στο εξοτερικο. Αξειζει να το φερω???
Spyrious Ιούνιος 13, 2006 #2 Ιούνιος 13, 2006 Καλό και βολικό το κουτί αυτό.Έχει πολύ καλή διαρύθμιση και μοντάρεται και σχετικά εύκολα.Στην τιμή που το βρήκες έιναι καλά.
kunoobidi Ιούνιος 13, 2006 #3 Ιούνιος 13, 2006 Όχι, δε νμζ ότι αξίζει από έξω! Το lbx-03b από το Πλαίσιο έχει ακριβώς το ίδιο εσωτερικό.Κάπου στα 90 μαζί με τα μεταφορικά θα σούρθει. Το πήρα πρόσφατα κ μούπεσε πολύ μεγάλο...κ προσπαθώ να το ξεφορτωθώ τώρα#@@#$$http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=225997&Merchant_Id=1&sts_cid=3
Makis Hourdakis Ιούνιος 13, 2006 #4 Ιούνιος 13, 2006 Αν είναι απο ευρωπαϊκή ένωση και τα 60 είναι μαζί με μεταφορικά αξίζει. Αλλιώς με την καμία. Τα 30 που θα έδινες στο Πλαίσιο θα σου πέσουν λιγότερα σε σχέση με μεταφορικά, τελωνίο και ταλαιπωρία... Πολύ καλό case. Αρχική απάντηση από kunoobidiΤο πήρα πρόσφατα κ μούπεσε πολύ μεγάλο...κ προσπαθώ να το ξεφορτωθώ τώρα#@@#$$ Έλεος ρεσυ... ’λλοι σκοτώνονται να βρουν μεγάλο case και εσύ με ένα μεσαίο full tower παραπονιέσαι επειδή είναι μεγάλο; edit: Όπα μισό! Το τροφοδοτικό που δείχνει η φωτογραφία περιλαμβάνεται; Αν ναι τότε σίγουρα αξίζει! Το πλαίσιο το έχει χωρίς psu...
o polonos Ιούνιος 13, 2006 Author #5 Ιούνιος 13, 2006 τα μεταφορικα θα πανε περιπου 20 ευρω και τελωνιο δεν υπαρχει πλεον απο την πολωνια. Αχ ευροπαικη ενωση!!!!! :p
kunoobidi Ιούνιος 13, 2006 #6 Ιούνιος 13, 2006 εεε τι να κάνω! Δε χωράει πουθενά κ έχει ένα ελάττωμα! Με sata δίσκους δε κλείνει το πλαινό + βόμβος από 3 ανεμηστήρια = gg
spc Ιούνιος 13, 2006 #7 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidiΜε sata δίσκους δε κλείνει το πλαινό ?????Εννοείς ότι ''βρίσκει'' το βύσμα (data, power);Αν και μου κάνει περίεργο, έχε υπόψιν ότι υπάρχουν και αντίστοιχα βύσματα με τα καλώδια ''γωνιασμένα'' τα οποία έχουν (προφανώς) μικρότερο μήκος.
kunoobidi Ιούνιος 13, 2006 #8 Ιούνιος 13, 2006 Ναι ακριβώς...βρίσκει τα data καλώδια, τoυ ρεύματος είναι τσίμα-τσίμα! Ξεπερνούν αυτά τα μωβ μαραφέτια!
Makis Hourdakis Ιούνιος 13, 2006 #9 Ιούνιος 13, 2006 Εχμ... Τα καλώδια είναι απο τη μεριά του δεξιά πλαϊνού ή του αριστερά; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό το πρόβλημα... Μήπως έχεις τπτ τρελά καλώδια κι εσύ; Πολύ περίεργο μου ακούγεται...Όσο για τα ανεμιστήρια επίσης δε νομίζω να είναι και τόσο πρόβλημα του κουτιού...
spc Ιούνιος 13, 2006 #10 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi Ναι ακριβώς...βρίσκει τα data καλώδια, τoυ ρεύματος είναι τσίμα-τσίμα! Ξεπερνούν αυτά τα μωβ μαραφέτια! Υποθέτω ότι δεν έχει 2η ''θέση'' στα μωβ για να μπει ο δίσκος πιο ''μέσα''.Αν είναι το data καλώδιο το πρόβλημα παίζουν και ''απλά'' αλλά με κοντό φυσάκι (συνήθως έρχονται με Intel ή GB μητρικές) με τα οποία λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
kunoobidi Ιούνιος 13, 2006 #11 Ιούνιος 13, 2006 Στη δεξια πλευρά, δε το συζητάω, μπαίνουν τα ανεμηστήρια, οπότε στην αριστερή πλευρά είναι το πρόβλημα...Γενικά είναι όμορφο κ ευρύχωρο, αλλά κτήνος για να χώνεις μέσα υδρόψυξη κτλ. Αν ενδιαφέρεται κανείς κ έχει αμάξι pm...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.