anubis Ιούνιος 16, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 τελικα με τα πολλα, επελεξα και παρηγγειλα μια (για πρωτη μου φορα ΑΤΙ) SAPPHIRE X800GTO 256MB VIVO με πυρήνα R430. Μπορει αραγε να ξεκλειδωσει? Και αν ναι, πως? Γραψτε μου αν ξερετε αναλυτικη διαδικασια.Ευχαριστώ και για τις προηγούμενες συμβουλές. Με βοηθησαν αρκετα. Αναρωτιεμαι πως να παιζει παιχνιδια οπως το Far Cry που η προηγούμενη κάρτα μου (αυτη που φαίνεται ακόμη στην υπογραφή μου) επαιζε σε ρυθμισεις High. Α! και το τελευταιο Tomb raider το επαιζε πολυ καλα και δεν το περιμενα. Θα την κρατησω για συναισθηματικους λογους. Ετσι κι αλλιως δε θα επιανε μια ετσι και πηγαινα να την πουλησω! Και ας εχει και τηλεκοντρολ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.papas Ιούνιος 16, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Φιλε Anubis για μενα εκανες την καλυτερη επιλογη. Τι ακριβως ομως θελεις να ξεκλειδωσεις? Εαν σκοπευεις να περασεις bios απο αλλη καρτουλα αστο για την ωρα. Εμπειρικα στο λεω βεβαια γιατι την πατησα κι εγω. Παντως διαφορες θα δεις. Σκεψου μονο οτι X800GTO εχει το διπλασιο διαυλο απο την προηγουμενη σου καρτα. Ως ανοιχτομ-ΑΤΙ-ς σου ευχομαι καλοριζικη και καλα games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 16, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 γιατι να το αφησει?εσυ τι επαθες με το φλασαρισμα?ενα bios που μπορεις να δοκιμασεις ειναι αυτο.bios16.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.papas Ιούνιος 16, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Ρε Γιωργο ειχα ξαν αναφερθει σε αυτο το θεμα και επρεπε καθε φορα να κανω underclock στις μνημες. Εκτος εαν εβρισκα bios να περασω με πιο χαμηλα τα ρολογια η πιο κατω της μνημες π.χ. 350 και οχι 370. Παντως thanks για τη βοηθεια το εκτειμω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 16, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 η εκτος αν ανοιγες με το Rabit το bios,χαμηλωνες τα ρολογια και το ξαναπερναγες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.papas Ιούνιος 16, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Το μονο που δεν σκεφτικα. thanks και παλυ. το χρειαζομουνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 16, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι του λετε οχι στην nvidia??? Εγω εχω μια 6600 gt και ειμαι καλλυμενος.:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.papas Ιούνιος 17, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 Περασα τα bios στα μετρα μου. Τωρα ειμαι καλυμενος. Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.