theHitma@n Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 Σημερα εγκατεστησα το L2_C4 και ειπα να μπω λιγο (μιας και ειχα να μπω κατι μηνες) για να δω που βρισκομαι, τι lvl ειμαι και τετοια. Ομως μολις μπηκα η καμερα του χαρακτηρα αρχισε να περιστρεφεται αριστεροστροφα...Οσο ξεζουμαριζα τοσο ποιο γρηγορα γυρναγε!!!! Το ιδιο εκανε και στον αλλον χαρακτηρα Ρε γαμωτο πειτε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει...ειναι κριμα τοσες ωρες xp -αρισματος να πανε χαμενες. ΥΓ: Παιζω στον extreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Δεν έχω ακούσει για κάποιο πρόβλημα με τον extreme...Μήπως έχεις συνδεμένο κάποιο gamepad και κάνει αυτό την ζημιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούνιος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Δεν έχω ακούσει για κάποιο πρόβλημα με τον extreme...Μήπως έχεις συνδεμένο κάποιο gamepad και κάνει αυτό την ζημιά? αααα σωστος...ισως να φταιει η τιμονιερα. θο το κοιταξω και θα ενημερωσω...EDIT: ok το εφτιαξα. Ειχε μια επιλογη στο options που ελεγε game pad. Ε το εβγαλα και λειτουργησε κανονικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.