Jump to content

Αξιζει αυτο το τροφοδοτικο;

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη θελω να αλλαξω τροφοδοτικο αμεσα και δεν ζηταω καμια εξωφρενικη ισχυ βρηκα αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700203 . Αξιζει να το αγορασω;

Εχετε κατι αλλο να προτεινετε σε αυτα η και περισσοτερα Watt με εως και 45Ε;

Ευχαριστω πολυ...

Αρχική απάντηση από Vadergr

Το φθηνοτερο hec,chieftec,η jj

μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος; απλα για να μην πηγαινω στα τυφλα...

Καλά 550W δεν βγάζει...

Αυτό που κοιτάς είναι τα παρακάτω:

Τιμές Εξόδου: 15A στα +3,3V, 40A στα +5V, 19A στα +12V, 0.6A στα -5V, 0.6A στα -12V, 2.0A στα +5V SB.

επειδη δεν ξερω και πολλα πραγματα δεν τα πολυκαταλαβα αυτα που μου εγραψες. για εξηγησε τα λιγο. και δηλαδη ποσα watt θα παρω περιπου;

και αξιζει να το παρω η θα μου βγει πατατα;

Αρχική απάντηση από Stratos

Απο τα πιο τιμια και αξιοπιστα τροφοδοτικα...

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=32316

:T:

Έχω χρησιμοποιήσει τα 420 (gold) και τα 550 (gold, black rev2) , κανένα πρόβλημα και αθόρυβα.

Η καινούρια σειρά (rev2) έχει και 2πλή 12άρα :happy:

Αρχική απάντηση από hayabusa

επειδη δεν ξερω και πολλα πραγματα δεν τα πολυκαταλαβα αυτα που μου εγραψες. για εξηγησε τα λιγο. και δηλαδη ποσα watt θα παρω περιπου;

Να εξηγήσω εγώ?:D

Πολλαπλασιάζεις τα βολτ με τα αμπέρ και παίρνεις τα max watt σε κάθε γραμμή...

15*3,3=49,5W + 40*5=200W + 19*12=228 = 477,5 + τα ψιλα άντε ~= 490W. Τα 550 είναι peak. Και σιγά μην τα βγάλει ποτέ το Sansun...εκεί σε "κοροιδεύουν" οι διάφοροι κατασκευαστές και νομίζεις οτι πήρες το zuber duber 550W PSU. Αλλά εκτός από την ισχύ είναι και το θέμα της αξιοπιστίας.

Σε ενδιαφέρει κυρίως η 12V γιατί από εκεί παίρνει ρεύμα ο CPU, οι VGA και γενικότερα εκεί παίζεται το παιχνίδι. Τώρα εφόσον δεν έχεις τρελλές απαιτήσεις (κατέχεις AthlonXP, σωστά?) και δεν θέλεις να δώσεις πάνω από 45, το LC που δίνει ο Stratos από πάνω ή το Thermaltake είναι καλές επιλογές. Μακριά από περιπτώσεις QTEC εννοείται...κατά γενική ομολογία τα πιό αναξιόπιστα και πλασματικά τροφοδοτικά που κυκλοφορούν. (πρώην κάτοχος 2, μετά έβαλα μυαλό!)

Στο καλό τροφοδοτικό δεν κοιτάς μόνο την τάση αλλά και το ρεύμα. Για μένα HEC 550. Μια καλή λύση με 32 Α, προσεγμένο, με καλά molex και σε αρκετά καλή τιμή (περίπου 95 -100 ε). Υποστηρίζει 20 και 24πινες mobo, sli κλπ. Είδα πως δίνεις μέχρι 45ε....Επένδυσε στο τροφοδοτικό σου και δεν θα χάσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου.....Α...και μακριά από QTEC...

Aπότι είχε πει κ o spc, αν θυμάμαι καλά, 500w + λιγότερο από 1kg βάρος = μούφα

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Aπότι είχε πει κ o spc, αν θυμάμαι καλά, 500w + λιγότερο από 1kg βάρος = μούφα

με πολυμετρο και ζυγαρια ...λοιπον...:)

μια εναλλακτικη προταση ειναι και το hiper 4s425

απο σκρουτζ ->http://www.naftilos.com/products.php?pid=5496

και το σιτε-> http://www.hipergroup.com/English/products/hpu-4s425.html

λιγο πιο πανω σε λεφτα...

(εχω το μεγαλυτερο...525)..

σταθερο σε load με πολυμετρο...σιγουρα πανω απο κιλο...(με το χερι)

Η πλακα ειναι οτι παιζομουν τοτε στο hiper 525 και στο LC 550...

παιδια σας ευχαριστώ πολύ. μάλλον το thermaltake θα πάτω απο το e-shop. ειναι και αρκετά καλή η τιμή του.

Υ.Γ: ρε inertiacreep που κατάλαβες τι επεξεργαστή έχω? ;)

Αρχική απάντηση από Mainframe

Στο καλό τροφοδοτικό δεν κοιτάς μόνο την τάση αλλά και το ρεύμα. Για μένα HEC 550. Μια καλή λύση με 32 Α, προσεγμένο, με καλά molex και σε αρκετά καλή τιμή (περίπου 95 -100 ε). Υποστηρίζει 20 και 24πινες mobo, sli κλπ. Είδα πως δίνεις μέχρι 45ε....Επένδυσε στο τροφοδοτικό σου και δεν θα χάσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου.....Α...και μακριά από QTEC...

το αυτο.υπερευχαριστημενος...

Αρχική απάντηση από hayabusa

ρε inertiacreep που κατάλαβες τι επεξεργαστή έχω? ;)

Έχω μαντικές ικανότητες...:magic:

Θυμάμαι το setup σου από άλλο thread, με τη sonic tower κτλ κτλ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.