Jump to content

Σέρνεται μερικές φορές!

planetman

Recommended Posts

Σύνδεση: 512kb/s altecnet.

Όταν κατεβάζω direct από internet πιάνω 50-55kB/s. Στα torrents όμως έχω πρόβλημα. Έχω μεγάλες αυξομειώσεις, αλλά γενικά κατεβαίνουν αργά. Τώρα 2-3 μέρες σέρνονται. Δείτε τη φωτογραφία. Μπορεί κάποιος να μου πει τί μπορεί να συμβαίνει;

post-1166-1416072641,151_thumb.jpg

Πόση ώρα πρίν το screenshot ξεκίνησες αυτά τα torrents? Με το μTorrent κι εγώ με 512 HOL έχω τραβήγματα όταν τα torrents έχουν πάρα πολλούς peers, αργεί να συνδεθεί.

Έχω περιορίσει τα connections per torrent σε 25 και όταν συνδεθεί πάει καλά.

Οι πορτες ειναι ανοιχτες?

Πηγαινε "Οδηγος ταχυτητας"--> ''Ελεγχος λειτουργιας θυρας" για να το τσεκαρεις...

Επισης απο τις ''Ρυθμισεις'' -->''Δικτυο'' δωσε at least 6KB/s upload.

Αλλιως εχεις περιορισμενο Download αυτοματα απο το προγραμμα.

ΕΔΙΤ:Απο οτι ειδα εχεις 5 KB/s..μαλλον αυτο ειναι το προβλημα...:T:

Επισης απο το Firewall που πιθανον εχεις,εχεις ανοιξει τις πορτες που χρειαζεται το πραγραμμα?

Το firewall των windows δεν πιστευω να σε κοβει.Τουλαχιστον δεν κοβει εμενα.

Παιδιά, δεν έχω firewall και επίσης δεν με περιορίζει το 5kΒ/s upload. Κάτι άλλο παίζει. Επίσης, όσον αφορά τις πόρτες, χωρίς να πειράξω τίποτα τώρα πριν κατέβασα κάτι άλλο και πήγε μια χαρά.

Αλλά είναι δυνατόν τόσα συνεχόμενα αρχεία που προσπαθώ να κατεβάσω να μην μπορεί καθόλου να συνδεθεί; Έχει και πάρα πολλούς leechers.

edit: $George Vasil$, αυτό που είπες για τις πόρτες, μου βγάζει λάθος. Πώς θα ανοίξω;

ΥΓ: Έχω και τρέχει και το peerguardian. Έχει καμμία σημασία;

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 19:08]

Παιδιά, δεν έχω firewall και επίσης δεν με περιορίζει το 5kΒ/s upload. Κάτι άλλο παίζει. Επίσης, όσον αφορά τις πόρτες, χωρίς να πειράξω τίποτα τώρα πριν κατέβασα κάτι άλλο και πήγε μια χαρά.

Αλλά είναι δυνατόν τόσα συνεχόμενα αρχεία που προσπαθώ να κατεβάσω να μην μπορεί καθόλου να συνδεθεί; Έχει και πάρα πολλούς leechers.

edit: $George Vasil$, αυτό που είπες για τις πόρτες, μου βγάζει λάθος. Πώς θα ανοίξω;

ΥΓ: Έχω και τρέχει και το peerguardian. Έχει καμμία σημασία;

Απλα αλλαξε το νουμερο κατα 1.(εκει που λεει "Τρεχουσα Θυρα")

Μερικες φορες χαλαει η πορτα οταν αλλαζει η ΙP σου...(χωρις να ειναι απολυτο αυτο που λεω).Απλα το εχω παρατηρησει.

Δες και στην εικονα για το τι σου ελεγα παραπανω...(επειδη ειδα το Upload Limit 5ΚΒ/s που εχεις βαλλει..).

Κατω στο κεντρο διπλα απο τα nodes λεει "Περιορισμενο Download" καθε φορα που το κατεβαζω κατω απο 6..;) και η ταχυτητα πευτει αισθητα...(πχ σε εμενα επεσε απο τα 48 στα 17..)

post-1392-1416072644,4829_thumb.jpg

Τί εννοείς να αλλάξω κατά 1, το port;

Έκανα forward port το port που χρησιμοποιεί το utorrent και βελτιώθηκε η κατάσταση, συνδέεται πλέον με κάποιους χρήστες, βέβαια κατεβάζει πλέον στα 5-8kB/s.

Ως αναφορά το upload που είπες, εκεί που εσύ έχει 3, εγώ έχω βάλει 10 και αυτό διότι άκουσα ότι στο utorrent δεν πρέπει να βάζεις μεγάλο upload γιατί μπουκώνει για κάποιο λόγο. Οπότε επειδή κατεβάζω 2 torrents πάντα ταυτόχρονα, γι' αυτό έχω στο καθένα 5kB/s upload. Τώρα έκανα τα νούμερα 12, 6 και 6 αντίστοιχα αφού μου είπες πως έχει διαφορά αν το έχεις λιγότερο από 6.

ΥΓ: Στις ρυθμίσεις που λέει "νούμερα συνδέσεων" τί είναι σοφό να βάζουμε;

Για την αλλαγη του port αυξησε το νουμερο που σου δειχνω στην εικονα κατα 1.;)

Ναι οντος μπουκωνει.Απλα δεν βλεπω τον λογο να βαζεις 2πλο περιορισμο...ενα απο τις ρυθμισεις και ενα ξεχωριστα σε καθε torrent.Βαλλε εναν μονο απο της ρυθμισεις και τα αλλα αστα ελευθερα...(τα torrent)

Μαλλον φταιει που δεν ειναι ανοιχτη η θυρα...;)

post-1392-1416072644,5003_thumb.jpg

Εμένα οι ρυθμίσεις είναι διαφορετικές. Έκανα σωστά τώρα το port forward και το τσεκάρω και είναι οκ. Ψιλοέφτιαξε η ταχύτητα, αν και πάλι συνδέεται με λίγους χρήστες παρόλο που υπάρχουν πολλοί (στην παρένθεση).

Πάντως είναι πολλοί οι παράγοντες και πολύ δύσκολο να βρεις γενικά τη χρυσή τομή απ' ότι έχω καταλάβει.

Δηλαδη με ποσο κατεβαζεις?Τι διαφορετικο εχεις?Εμενα παντως οσα seed και να εχει ακομα και 2 κατεβαζει ικανοποιητικα..(40KB/s)...οσο για τους παραγοντες ....δεν ξερω τι αλλο να προτεινω...:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.