Κωστάκης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 Καλησπέρα έχω έναν northy 2.4 @ 2.8 stable. στα 2.9 bootάρει αλλα πάντα όταν πάω να τρέ3ω super pi στο 10λεπτο μου κάνει restart.Θερμοκρασίες δέν μπορώ να σας πώ με σιγουριά αυτή την στιγμή αλλα σε γενικές γραμμές είναι normal 36 idle και 48 σε full load.Τί μπορεί να φταίει??? Πστεύω πως ε'ιναι psu.(έχω ένα του κιλού (achme) 300w) είχα 3ανα ανοί3ει thread για το o/c του cpu μου αλλα ξεχάστηκε...
FrOsT Ιούνιος 13, 2006 #2 Ιούνιος 13, 2006 Διάβασε τα παρακάτω:ΟΔΗΓΟΣ OVERCLOCKINGΒασικός οδηγός Overclocking - Τι, πως και γιατί!
Qlim4X Ιούνιος 13, 2006 #4 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod Φίλε για τόσο πολύ ρεύμα χρειάζεσαι καλύτερη ψύξη μια χαρα ειναι για northyΑρχική απάντηση από Κωστάκης Καλησπέρα έχω έναν northy 2.4 @ 2.8 stable. στα 2.9 bootάρει αλλα πάντα όταν πάω να τρέ3ω super pi στο 10λεπτο μου κάνει restart.Θερμοκρασίες δέν μπορώ να σας πώ με σιγουριά αυτή την στιγμή αλλα σε γενικές γραμμές είναι normal 36 idle και 48 σε full load.Τί μπορεί να φταίει??? Πστεύω πως ε'ιναι psu.(έχω ένα του κιλού (achme) 300w) είχα 3ανα ανοί3ει thread για το o/c του cpu μου αλλα ξεχάστηκε... εχεις δοκιμασει να βαλεις διαιρετη στις μνημες η κανα memtest γιατι μαλλον αυτες σε κοβουνε???
ΝTG Ιούνιος 13, 2006 #6 Ιούνιος 13, 2006 βγαλε το automatically restart να δουμε αν θα φας μπλε οθονη η απλα ρεσταρτ!Αν δεις μπλε οθονη δεν ειναι τροφοδοτικο...(μνημη ή cpu)Αν και τοτε φας restart τοτε δες τροφοδοτικο...(επισης δεν ξερω αλλα μηπως δινεις πολυ ρευμα ..1,725 μονο για 2,9?)
Κωστάκης Ιούνιος 13, 2006 Author #7 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Διάβασε τα παρακάτω: ΟΔΗΓΟΣ OVERCLOCKING Βασικός οδηγός Overclocking - Τι, πως και γιατί! Τα έχω διβάσει πολύ καιρό πρίν! Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grεχεις δοκιμασει να βαλεις διαιρετη στις μνημες η κανα memtest γιατι μαλλον αυτες σε κοβουνε??? Οι μνήμες για έναν περίοεργο λόγο τρέχουν πιο κάτω απο την κανονική τους συχνότητα. (151 Mhz) ενώ θα έπρεπε να είναι στα 200 χωρίς o/c Αρχική απάντηση από ΝTG(επισης δεν ξερω αλλα μηπως δινεις πολυ ρευμα ..1,725 μονο για 2,9?) Με λιγότερο ρεύμα στα 2.8 βγάζει λάθη
unknown Ιούνιος 13, 2006 #8 Ιούνιος 13, 2006 και εγω αυτο πιστευω...εναν 3αρη northy με μετρια αεροψυξη τον ειχα παει με 1,54(default) 3,8 και τελικιαζε στα 4ghz περιπου...με νερο θα πηγαινε και παραπανω....
Κωστάκης Ιούνιος 13, 2006 Author #9 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από unknown και εγω αυτο πιστευω...εναν 3αρη northy με μετρια αεροψυξη τον ειχα παει με 1,54(default) 3,8 και τελικιαζε στα 4ghz περιπου...με νερο θα πηγαινε και παραπανω.... εγω έχω τον 2.4 Α
GeorgeVasil Ιούνιος 13, 2006 #10 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 14:09] Οι μνήμες για έναν περίοεργο λόγο τρέχουν πιο κάτω απο την κανονική τους συχνότητα. (151 Mhz) ενώ θα έπρεπε να είναι στα 200 χωρίς o/c Για να δουλεψουν στα 200 πρεπει και το FSB να ειναι 200 καθως και το Bus speed στα 800.(Default παντα.).Εσενα το Bus speed στα default ειναι 400 οποτε η μνημες υπολειτουργουν σε συχνοτητα...γι αυτο μπαινουν και σε διαιρετη 3:4 απο μονες τους... Αν ειπα κατι λαθος διορθωστε με...Δοκιμασες αυτο που σου ειπε o NTG?...Και εγω τροφοδοτικο νομιζω οτι ειναι...
FrOsT Ιούνιος 13, 2006 #11 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης Τα έχω διβάσει πολύ καιρό πρίν! Οι μνήμες για έναν περίοεργο λόγο τρέχουν πιο κάτω απο την κανονική τους συχνότητα. (151 Mhz) ενώ θα έπρεπε να είναι στα 200 χωρίς o/c Με λιγότερο ρεύμα στα 2.8 βγάζει λάθη Κρίνοντας από τα 2 θέματα που έχεις ανοίξει (αυτό και το άλλο που έχεις στο 1ο ποστ) δεν σου φαίνεται να τα έχεις διαβάσει. Αν οι μνήμες δεν παίζουν στο εργοστασιακό rating πάνε για rma. Τι εννοείς βγάζει λάθη το cpu?
Κωστάκης Ιούνιος 13, 2006 Author #12 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Κρίνοντας από τα 2 θέματα που έχεις ανοίξει (αυτό και το άλλο που έχεις στο 1ο ποστ) δεν σου φαίνεται να τα έχεις διαβάσει.Αν οι μνήμες δεν παίζουν στο εργοστασιακό rating πάνε για rma.Τι εννοείς βγάζει λάθη το cpu? τί νομίζεις οτι ειναι αυτοι οι οδηγόι τυφλοσούρτης?...Για να σου λέω οτι τους έχω διαβάσει πάει να πεί οτι τουσ εχω διαβάσει όπως και πολλούς άλλους που έχω βρέι κατα καιρούς...απλος σου δίνουν κάποιες γενικές οδηγίες δέν σου λένε και πως θα αντιμετωπίσεις την κάθε δυσκολία.αν είχα εναν όχι τόσο δύστροπο στο o/c επε3 δέν θα άνοιγα κάν αυτα τα 2 θέματα (no offence :flower: )όσο για τις μνήμες ο $George Vasil$ έχει δίκιο απλώς δέν περίμενα να πνίγονται απο τον επε3.λάθη βγάζει το prime και to super pi!Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Για να δουλεψουν στα 200 πρεπει και το FSB να ειναι 200 καθως και το Bus speed στα 800.(Default παντα.).Εσενα το Bus speed στα default ειναι 400 οποτε η μνημες υπολειτουργουν σε συχνοτητα...γι αυτο μπαινουν και σε διαιρετη 3:4 απο μονες τους... Αν ειπα κατι λαθος διορθωστε με...Δοκιμασες αυτο που σου ειπε o NTG?...Και εγω τροφοδοτικο νομιζω οτι ειναι... αυτο που μου δέιχνει η bsod είναι αυτοSTOP 0x0000008E_(0xC0000003 , 0xBFoC55CD, 0xF239F794 , 0x00000000)nv4_disp.dll - Αdress BF0C55CD base at BF012000 , datestamp 421dfc18μου το βγάζει καμιά φορά και ότν παίζω οπότε μάλλον να κατεβάσω καλύτερα τα ρολόγια της κάρτας και να 3αναδοκιμάσο...
Κωστάκης Ιούνιος 24, 2006 Author #13 Ιούνιος 24, 2006 Με default ρολόγια στην κάρτα είναι οκ απλά βγάζει λάθος το prime οπότε τις 3εχνάμε μάλλον τισ παραπάνω συχνότητες :TD: :bye: :bye: :bye:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.