ea6gka Ιούνιος 30, 2006 Author #81 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 30, 2006 #82 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 :D :D :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 30, 2006 Author #83 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 :rant: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 30, 2006 #84 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 πωπω ...δεν ξερεις ποια ομαδα να υποστηριξεις... ολες φαινονται πολυ δυνατες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούνιος 30, 2006 #85 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 με τετοια διαιτησια βλεπω να το σηκωνει η Γερμανια...!! Ημαρτον σημερα...70-30 σφυριζε!Εν το μεταξυ ο πεκερμαν εκανε τα δικα του καραγκιοζιλικια!!! Σε ενα πολυ κρισιμο σημειο πηγε και εβγαλε τον Riquelme και αφησε μεσα τον αφαντο Gonzalez...καλα να παθει μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 2, 2006 #86 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Πολυ το χαρικα το χτεσινο....Εγω λεω να πανε να κανουνε ολοι κανα σποτακι για πατατακια :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 2, 2006 #87 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Ε, τέτοιο Zidane είχα να δω από το 98! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 2, 2006 #88 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Ε, τέτοιο Zidane είχα να δω από το 98! και γω!!!! παροτι εχει γερασει δεν παυει να ειναι βαρομετρο για την ομαδατωρα ο τελικος φαινεται να ειναι Γερμανια-Γαλλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 2, 2006 #89 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Ελεος, Βραζιλια-Αγγλια περιμενα ημιτελικο, Γαλλια-Πορτογαλλια μας βγηκε... Παντως, η Γαλλια το αξιζε γιατι επαιξε μπαλαρα χθες.Το Γερμανια-Ιταλια θα ειναι ματσαρα, ολα μπορουν να συμβουν..Λετε να δουμε στιγμες '98 στον τελικο;;; Να το σηκωσει η Γαλλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 2, 2006 #90 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 η γαλλια το πηρε γιατι επαιζε στην εδρα της ,,,το ιδιο θα γινει και με την γερμανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 2, 2006 #91 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Η Ιταλία απλά "δε τραβάει"...Το χάρηκα για την Βραζιλία γιατί ακόμα μια φορά σερνόντουσαν.Το χάρηκα ακόμα πιο πολύ για την Αγγλία, γιατί νομίζανε ότι το σηκώσανε πριν ακόμα απογειωθεί το αεροπλάνο από Λονδίνο για Γερμανία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 3, 2006 #92 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Εγω παντως πιστευω οτι η Ιταλια την παιρνει ανετα την Γερμανια αν παιξει καλα.:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Arthour Ιούλιος 3, 2006 #93 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Εγω πιστευω πως θα το σηκώσει ή η Γερμανία ή η Γαλλια.Ο Ζινταν ήταν ο Βραζιλιάνος της βραδιας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 3, 2006 #94 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από darien Εγω παντως πιστευω οτι η Ιταλια την παιρνει ανετα την Γερμανια αν παιξει καλα.:...: Βρε ουστ! Γερμανια θα περασει! Εχω παιξει ενα συστημα παρολι κ θα βγαλω λευτακια :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 4, 2006 #95 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 χαχαχα..αν ειναι ετσι, ΟΚ. Ετσι κι αλλιως, εγω η Γαλλια θελω να το σηκωσει :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 4, 2006 #96 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 :( ........................................ κατα τ'αλλα :drool: :drool: .... ydinopoulos μπορεις να πας με το μερος της ιταλιας τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 4, 2006 Author #97 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 οπως λεω στο πρωτο ποστ.....FORZA ITALIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:devil: :drool: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 4, 2006 #98 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Μέτρησε η εμπειρία στα δύσκολα τελευταία λεπτά. Με την ανωριμότητα που τελείωνε τις επιθέσεις της η Γερμανία και όσο πήγαινε προς το 90' χωρίς σκορ, είμουν όλο και πιο σίγουρος ότι θα κερδίσει η Ιταλία.Απλά περίμενα να κερδίσει πέναλτυ στο 123' ;ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 5, 2006 #99 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Καλοκαιρι 2004... Καλοκαιρι 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 5, 2006 #100 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 :bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.