YDinopoulos Ιούνιος 22, 2006 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Tα 2 τα επιασα. Aλλα 2 κ βγαζουμε το Σαββ/κο :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 22, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Τα παληκαρια της Γκανα, οι 11, αυτοι, Αφρικανικοι ηρωες, η συντροφια που εκανε περηφανη την μαυρη ηπειρο (πω πω μελοδραματικος που ειμαι...) εκαναν το χρεος τους και δεν εστειλαν τα τελευταια 6 ευρω μου στον κουβα....Βγαλαμε 5 ευρω απο την Γκανα, παμε να χασουμε 10 στους ρεμπεσκεδες τους Βραζιλιανους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 22, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 WOW..ειναι πολυ γρηγορα τα γιαπωνακια.... ΤΑΜΑDA RULEZ.... :eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 22, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 εγώ βλέπω τους Αυστραλούς να σφυροκοπούν τους Κροάτες... Πέναλτυ και 1-1.Αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι θα φάνε μπόλικα οι Κροάτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 22, 2006 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Το καλύτερο παιχνίδι μέχρι τώρα? Τα έσπασε ο διαιτητής στο τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 23, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Ατιμη Αυστραλια!!! Θα εβγαζα γ@μω τα λεφτα! Φτου παναθεμα το! Παει...περασε! Σημερα Παιζουμε τα εξης: Ουκρανία - Τυνησία 1 X 2 - πρόβλεψη: Ουκρανία 1.55 Σαουδική Αραβία - Ισπανία 1 X 2 - πρόβλεψη: Ισπανία 1.12 Τόγκο - Γαλλία 1 X 2 - πρόβλεψη: Γαλλία 1.17 Ελβετία - Νότια Κορέα 1 X 2 - πρόβλεψη: Ελβετία 2.05 ---------------------------------------------- Συνολικές αποδόσεις 4.16 Στα 15 Ευρω, 62 κ κτι ψιλα! Εφυγαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 23, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Στα 15 Ευρω, 62 κ κτι ψιλα! Εφυγαααααα :clap: τα μεσημεριανά (Ουκρανία, Ισπανία) ήταν ύπνος σκέτος... (τα άλλα δε τα είδα ) αύριο Γερμανία - Σουηδία και την Κυριακή οι Αγγλάρες το μεσημέρι και μετά Πορτογαλία - Ολλανδία, έχουμε να δούμε μπάλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 25, 2006 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Οέο, που πήγατε όλοι? @Snips η χθεσινή Γερμανιά (άψογη συνεργασία, Podolski, Schneider, Klose με Ballack οργανωτή και πυροβολητή) μπορεί να κερδίσει την χθεσινή Αργεντινή που δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις. Σουηδία Ειδικά Larson και Ibrahimovic απογοήτευσαν Διαιτητής αίσχος, μα να γελάει και μετά να τον χτυπάνε στη πλάτη οι γερμανοί... Μεξικό, μια χαρά έπαιξε. Να δούμε τους Αγγλάρες σήμερα, τι θα κάνουν... Λέτε να γίνει καμμιά στραβή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούνιος 25, 2006 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Αν το Εκουαδορ πιασει το 100% της αποδοσης τους και οι Αγγλοι την γνωστη τους μετρια αποδοση τοτε προβλεπω εκπληξη ...Ευχομαι παντως να αποκλειστουν οι κωλ0πορτογαλοι, δεν τους παω καθολου...Forca HOLLAND!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2006 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Ελβετια - Ουκρανια .........Εδω σας θελω !!!Ασσος-2.40 Χ-3.20 Διπλο-2.85Εγω θα παιξω Ουκρανους. Τους εχω για πιο δυνατους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 26, 2006 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 ξέρω γω? ίσως Χ2 πιο ασφαλές?το είδατε το χθεσινό?TRIVIAThis was the first World Cup match ever with four red cards. It was the third game at this tournament with at least three. The 16 cards shown are a record for a World Cup encounter equalling the Cameroon - Germany fixture at the 2002 tournament. Figo cleared for England showdown Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2006 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Ναι...Εγινε και το περασμα της Αγγλιας για τους 4 παιχνιδακι:1) Deko...........όξω2) Costinha.....όξω3) Ronaldo - μπανταρισμενο ποδιΝα δω πως θα κοντραρει η Πορτογαλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 26, 2006 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Λιγο αργα το γραφω αλλα ΠΟΛΩΝΙΑ:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: μουντιαλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2006 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Κ@ΛΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ ΣΤΑ 90' ???? ΓΜΤ !!!! ΚΟΥΒΑΔΕΪΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 26, 2006 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Λιγο αργα το γραφω αλλα ΠΟΛΩΝΙΑ:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: μουντιαλ polonos κάπου διάβασα ότι αρκετοί γερμανοί στην εθνική είναι πολωνικής καταγωγής, ισχύει?Αρχική απάντηση από YDinopoulos Κ@ΛΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ ΣΤΑ 90' ???? ΓΜΤ !!!! ΚΟΥΒΑΔΕΪΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!! ε και εσύ... βάλε το X2, κάρφωσες διπλό την Ουκρανίααύριο εγώ θα έπαιζα έκπληξη την γκάνα... έτσι για το χαβαλέ (αν ήμουν + βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 26, 2006 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Ισχύει ειναι 3 παικτες αλλα οι περισσοτερη οπαδοι της πολωνιας ηρθαν με γερμανικα αυτοκινητα :hehe: :hehe: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 27, 2006 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Σημερα τι θα παιξετε? Ενταξει..Βραζιλια σιγουρα...Αλλα λεω να το παιξω παρολί με καποιο αλλο. ---> Ισπανία 2.30 X 3.10 Γαλλία 3.10 1Χ ? (Παθαμε κ μαθαμε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 27, 2006 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 1X δεν ακούγεται άσχημο, αλλά σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να κάτσει ότι ναναι.Είδαμε παράταση χθες, λες και σήμερα? ή 1 ή 1Χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 27, 2006 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 1X θα το παιξω. Safe side rulez !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 28, 2006 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 :whistling :whistling ξύπνησε ο zidane λεει? γκαντεμιά ρα ydinopoulos. και τα επόμενα παιχνίδια παλούκια είναι, να σε δω τι θα παίξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.