leros2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2006 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτησω αν μπορω να βάλω ελληνική ορθογραφία σε αγγλικό office??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Ms proofing tools αυτό είναι το πρόγραμμα που θες. Κάπου έχει αναφερθεί και ένα ελληνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιούνιος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Υπάρχει και το ελληνικό office στην κατοχή μου, υπαρχει τρόπος να αντιγράψω το λεξικό του ελληνικού στο αγγλικό office? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 καντο εγκατασταση απο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιούνιος 12, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Το πρόβλημα είναι οτι θέλω να κρατήσω το αγγλικό office γιατι ειναι αυθεντικο,απλώς θέλω να εγκαταστήσω και την ελληνική ορθογραφία...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Ναι, αυτό κανω και εγώ. Το κανω εγκατάσταση το αγγλικό και μετα απο πάνω το ελληνικό και κανει εγκατασταση την ορθογραφία και τα μενου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ αυτό απο το office 97 μέχρι το χρ. Διπλό κλικ στο ρεγ με αρχείο, το αποσυμπιέζεις στο root C:http://www.filefactory.com/?b74a1aΑν κάποιος έχει καλύτερα proofing tools ευπρόσδεκτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Εχω το ιδιο προβλημα σε Office 2003. Αν μπορεις, δωσε ακριβεις οδηγιες για την εγκατασταση του λεξικου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Κάνεις αποσυμπίση το φάκελο ILEX στο αρχείο μέσα στο root C. Μέσα υπάρχει ένα αρχείο GRSPELL.REG, διπλό κλικ και είστε έτοιμοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιούνιος 13, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 το μονο που χρειαζεται καποιος ειναι το φακελο proofC:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Proofcopy το proof απο ενα pc με ελληνικο office οποιαδηποτε εκδοση απο το 97 και μετα(η ελληνικη εκδοση εχει και αγγλικο και ελληνικο λεξικο) στο pc με το αγγλικοθα σε ρωτησει για καποια αρχεια οτι ηδη υπαρχουν αλλα απαντησε ναι καιδιαγραψε τα και ολα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 13, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Nα προτείνω πακέτο ( Microsoft Office Proofing Tools ) δεν έχει σημασία αν έχεις ελληνικό η αγγλικό office, γίνετε install κανονικά σε ίδια η όποια έκδοση office. Περιέχει μόνο γλωσσικά στοιχεία με αρκετές γλώσσες. Στην περίπτωση σου στην εγκατάσταση διαλέγεις μόνο τα Ελληνικά..πολύ σωστή διόρθωση και πολύ καλό αλλά η θα πρέπει να το αγοράσεις η να το κατεβάσεις από κάποιο πρόγραμμα p2p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.