Jump to content

Hiper Type - R 580w είναι καλό?

_K_Marios_

Recommended Posts

το mobo μου εχει 8πινο αλλα οτ 4 pins ειναι κλειστα με ενα καλιμα!

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Εχεις δοκιμασει να βγαλεις το καλημα να δεις εαν υπαρχουν τα αλλα 4pins?

λογικα θα υπαρχουν!αν βρω ανταπτορα για το type-r τι θα κερδισω συνδεοντας 8 αντι για 4?

Μπορει το 8πινο να το εχει για τους μεταγενεστερους επεξεργαστες.

υπαρχει στιν αγορα ανταπτορας απο την ιδια την ετερια για το type-r?

λογικο μου ακουγεται!καινουριο σχετικα τροφοδωτικο με 110 euro και να μην κανει για τα καινουρια mobo.θα ηταν δυσφυμιση για την εταιρια

Σωστος κι εγω με αυτη την προοπτικη το αγορασα. Σε περιπτωση που δεν βγαλει η εταιρια τιποτα εχω σκεφτει κατι, αλλα προς το παρον δεν μας καιει και τοσο.:)

Αρχική απάντηση από G.papas [Σήμερα, στις 14:59]

Σωστος κι εγω με αυτη την προοπτικη το αγορασα. Σε περιπτωση που δεν βγαλει η εταιρια τιποτα εχω σκεφτει κατι, αλλα προς το παρον δεν μας καιει και τοσο.:)

τι εχεις σκεφτει γιατι θελω να το αγορασω!

Στο Hiper τα βισματα για τις τροφοδοσιες ειναι βιδωτα. Οποια στιγμη θελεις μπορεις να βγαλεις η να βαλεις οποια τροφοδοσια θες απο το σωμα του. Εγω θα σου προτεινα να το αγορασεις. Αυτο που σκεφτικα θελω να το επιβαιβαιωσω πρωτα κι υστερα θα το ποσταρω. Παντως κατα 90% γινεται πατεντα.:D

Αρχική απάντηση από dom [17-06-2006 16:47]

υπαρχει στιν αγορα ανταπτορας απο την ιδια την ετερια για το type-r?

όχι δεν έχει βγάλει. Και Ελλάδα δύσκολα βρίσκεις. Μόνο από ebay.

Έφαγα ψάξιμο να βρω, αλλά ήμουν τυχερός και βρήκα ένα τελευταίο στο σέρβις του HAc. To μόνο μειονέκτημα του hiper έιναι αυτό. Τα πλαινά καλύπτονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο 8αρις πίσω αν ζοριστεί ακούγεται όχι πολύ αλλά ακούγεται

Ρε παιδιά ξέρετε κανένα ελληνικό κατάστημα που να διαθέτει το εν λόγω Psu :rolleyes:

O K_Marios λινκαρε το ιδιο σε 480 watt επισης πολυ καλο αλλα αν ενδιαφερεσαι για το 580 που σχολιαζεται και στο τοπικ μπορεις να πας σε ενα multirama εγω απο εκει το πηρα ωστοσο θα το βρεις και στο πλαισιο*(λινκς δεν βρηκα μαλλον δεν το εχουν προσθεσει ακομα αλλα κατα 80% το εχουν και τα 2 ).

Σημειωτεον πως η διαφορα των 100 watt 580 με 480 ανεβαζει την τιμη τα περι 35 με 40 ευρω και η Δεη αν με τα 480 watt "χαμογελαει" με το 580 watt θα σε προσθεσει στους αγαπημενους της πελατες.

Το εχω περιπου εδω και ενα τετραμηνο το 580 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο αυτο καθαυτο ,αλλα η προσευχουλα στην Δεη,προσευχουλα ;)!

Αρχική απάντηση από Ivris

και η Δεη αν με τα 480 watt "χαμογελαει" με το 580 watt θα σε προσθεσει στους αγαπημενους της πελατες.

Αν έχεις 580W PSU αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταναλώνει ο υπολογιστής σου 580W όσο είναι ανοιχτός. Θα καταναλώνει όσα ζητάει το σύστημά σου από το PSU, πάνω κάτω.

Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 12:24]

Αυτο κάνει ? απο hacshop ειναι

oxi αυτο!

αυτο ειναι απο 20απινο σε 24απινο!

Τελικά το πήρα σήμερα από τα multirama της Γλυφάδας στα 112 ευρώ.

Πολύ όμορφο τροφοδοτικό!!:worship:

Αναμένω απο βδομάδα και το CM Stacker από το e-shop για να το δω και στην πράξη!!

Αρχική απάντηση από Ivris

O K_Marios λινκαρε το ιδιο σε 480 watt επισης πολυ καλο αλλα αν ενδιαφερεσαι για το 580 που σχολιαζεται και στο τοπικ μπορεις να πας σε ενα multirama εγω απο εκει το πηρα ωστοσο θα το βρεις και στο πλαισιο*(λινκς δεν βρηκα μαλλον δεν το εχουν προσθεσει ακομα αλλα κατα 80% το εχουν και τα 2 ).

Σημειωτεον πως η διαφορα των 100 watt 580 με 480 ανεβαζει την τιμη τα περι 35 με 40 ευρω και η Δεη αν με τα 480 watt "χαμογελαει" με το 580 watt θα σε προσθεσει στους αγαπημενους της πελατες.

Το εχω περιπου εδω και ενα τετραμηνο το 580 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο αυτο καθαυτο ,αλλα η προσευχουλα στην Δεη,προσευχουλα ;)!

Αν μιλάς για ιδία συστήματα η δέη θα είναι το ίδιο ικανοποιημένη γιατί το σύστημα σου θα τραβάει το ίδιο ότι τροφοδοτικό και να βάλεις αρκεί να το καληπτι αλλά απλός με μεγαλύτερο είναι πιο άνετες οι τάσεις και μπορείς να βάλεις και αλλά πράγματα στο Pc σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.