Jump to content

Ποια Lcd απο αυτες???(19-20 wide)

blade_pan

Ποια tft για ολες τις χρησεις?  

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

H eizo είναι τετράγωνη, η Νec είναι γυαλιστερή (και έχεις παράθυρο ακριβός απέναντι από την οθόνη), την lg δεν την έχω δει, άρα Philips 200W 6CS

Αρχική απάντηση από FrOsT

H eizo είναι τετράγωνη, η Νec είναι γυαλιστερή (και έχεις παράθυρο ακριβός απέναντι από την οθόνη), την lg δεν την έχω δει, άρα Philips 200W 6CS

:T:

Αρχική απάντηση από blade_pan

Υπαρχει περιπτωση να την βρω σε μαυρη?

Tην philips?Οχι.Ειναι ασημενια παντως και οχι λευκη/γαλακτερη.Μου αρεσει πολυ το χρωμα της.

Και εγω philips...

Για μένα nec γιατί απλά έχει την πιο όμορφη εικόνα από οποιαδήποτε άλλη πλαστικοχρώματη tft που έχω δει.Εντάξει, η εμπειρία μου δεν είναι τεράστια στις τουφτου, αλλά καμιά άλλη οθόνη εκτός των 1970gx ή 20wgx2 δε με έπεισε ότι είναι οθόνη και όχι ξεθωριασμένο κάδρο.

H NEC είναι η καλύτερη οθόνη οπότε δεν βρίσκω κάποιο λόγο να πάρεις κάποια άλλη εκτός αν υπάρχει πρόβλημα τιμής.

Με το glossy που ειναι σαν καθρεπτης δεν εχετε προβλημα?

Πάνο, αν θες τη γνώμη μου, το θέμα με την γυαλιστερή επιφάνεια έχει συζητηθεί άπειρες φορές και θα συζητείται επ' άπειρον.

Για να καταλάβεις

1. Αν σου αρέσεις η γυαλάδα (δεν μιλάω για τους ''καθρεπτισμούς'' αλλά για το ''γυαλιστερό'' αυτό καθ' αυτό - σε άλλους αρέσει - σε άλλους όχι).

2. Αν πιθανόν να έχεις πρόβλημα με τους καθρεπτισμούς ανάλογα με τον φωτισμό

Πρέπει αναγκαστικά να πας να την δεις από κοντά κάπου.

Αν δεν μπορείς να την δεις από κοντά, το resume είναι το εξής:

Γενικά ναι, η NEC έχει καλύτερη εικόνα αλλά αν έχεις κακό φωτισμό τον οποίο δεν μπορείς να ελέγξεις, μπορεί οι καθρεπτισμοί να σε ενοχλήσουν ιδιαίτερα.

η γυαλάδα μου αρεσει ναι,αλλα το οτι εχω πισω παραθυρο μου τα χαλαει νομιζω...

εχει κανεις τη nec,γιατι σε μαγαζια δεν την εχω δει σε οσα εχω παει...

Δεν εχω δει την NEC απο κοντα αλλα νομιζω αυτο το glossy που εχει ειναι ιδιο με το glare type των λαπτοπ. Σωστα? Οποτε στο laptop που ειχα ενα φεγγαρι ηταν αρκετα ενοχλητικο ειδικα σε χωρο με παραθυρα που ηταν απο πισω σου.

Οσο για την επιλογη σου με καλυψαν οι προλαλλησαντες(Philips κι εδω).

καλη φαινετε αλλα θα σου προτεινα να πας να την δεις απο κοντα.την philips την εχω δει και εγω,πολυ καλη για τα λεφτα της.η nec δεν μου αρεσε λογω της προαναφερομενης γυαλαδας αλλα ειναι θεμα γουστου....

μαλλον ειμαι αναμεσα σε Fujitsu Siemens και philips...το battle!:D

Η Fuj απ'οτι ειδα και στο prad.de ειναι πολυ καλη.

Η philips εχει S-IPS ενω η fuj MVA.

Ειναι καλο που ειμαι αναμεσα σε δυο πλεον!:)

Ποια ομως?:...:

ναι frostako,αλλα σου εχει τυχει πολλες φορες να κανεις κατι σε διαφορετικη αναλυση απο αυτη που προτεινει ο κατασκευαστης?

εννοει δλδ σε παιχνιδια που δεν υποστηριζουν wide θα γινεται παραμορφωση?

χαλαρα προτιμησε sips panel.Ειναι σχετικα καινουργιο panel με μεγαλες γωνιες θεασης.

ναι frostako,αλλα σου εχει τυχει πολλες φορες να κανεις κατι σε διαφορετικη αναλυση απο αυτη που προτεινει ο κατασκευαστης?

εννοει δλδ σε παιχνιδια που δεν υποστηριζουν wide θα γινεται παραμορφωση?

Ναι θα γίνει παραμόρφωση... ψάξτο λίγο, μπορεί να μην γίνετε παραμόρφωση αλλά να κρατά την native ή να κρατά το aspect ratio, γιατί να μην μπορείς εσύ να το ελένξεις αυτό και να το βάζεις ότι θέλεις?

Οντως.Η philips το κανει αυτο κρατωντας μονο τον αριθμο των pixels που εχεις διαλεξει σε χαμηλοτερη αναλυση χωρις αλλοιωσεις η παραμορφωσεις.Ειναι ενας φοβερος λογος να προτιμησει καποιος την philips.

Δεν είναι μόνο θέμα aspect ratio.

Ακόμα και 19αρα 4/3 να ήταν, που λέει ο λόγος, στα 1280*1024 και ήθελες να παίξεις ένα παιχνίδι (πχ adventure - τι λέω τώρα θα μου πείτε...:p) το οποίο πάει πχ μέχρι τα 1024*768 το να κάνει αναγκαστικά scaling (1024*768 -> 1280*1024) μπορεί να είναι απλώς απαράδεκτο.

Το θέμα του ελέγχου του scaling / streching είναι βασικότατο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.