Jump to content

Cooling 6600gt agp

SetoS

Recommended Posts

Γεια σε ολους!!!

Το σχολειο επιτελους ελαβε τελος, βρισκομαι στην αναμονη για τα αποτελεσμτα και ελπιζω να εχω περασει πληροφορικη πειραια η αθηνα!!!

Πριν μια εβδομαδα η otenet μετα απο καποια μπλεξιματακια που ειχαμε μου ενεργοποιησε την adsl και απως ειναι λογικο το pc αρχισε ξανα να λειτουργει 24/7. Διαπιστωσα ομως οτι το cooler της albatron 6600 gr agp κανει απιστευτη φασαρια. Προκειμενου να βρω την υγεια μου αποφασισα να της αλλαξω cooler. Το μυαλο μου αμεσως πηγε στο arctic cooling. Στο site της παρατηρησα οτιυπαρχει το NV Silencer 6 (Rev. 2) το οποιο ομως ειναι για την pci-x. Πιστευετε οτι θα ειναι συμβατο με την agp??? αν ναι μηπως ξερετε που μπορω να το αγορασω??? αλλες οικονομικες προτασεις???

Ευχαριστω πολυ

Διονυσης Αιμιλιος

καλά αποτελέσματα Διονύση!

εγώ στην gigabyte 6600GT agp έχω βάλει το zalman VF700-Cu και είμαι ικανοποιημένος και σε απόδοση και σε θόρυβο, ρίξε μια ματιά και στο 6600GT owners και στη παρουσίαση του.

Aν δεν κάνω λάθος η Arctic Cooling δεν είχε αντίστοιχη λύση για την agp έκδοση.

απ οτι ειδα δεν ειναι μονοκομματη οποτε θα ειμαι οκ. επειδη δε μου γεμισει ομως το ματι το ψηκτρακι του bridge λεω να παρω και το μικρο. το link στο hac για τη μεγαλη δεν δουλευει και το site ειναι χαλασμενο οποτε μηπως ξερει κανεις που θα τη βρω??

Η αγορα και η εγκατασταση του zalman εγινε!!! Εντυπωσεις, οι καλυτερες!!! Θορυβρος 0 και απο θερμοκρασια πρεπει να μαι καλα, παλιοτερα επαιζα με κανενα artifact και χωρις full γραφικα, ενω τωρα ολα στο full και δεν εχω δει ουτε ενα!!! Το μονο που βαριομουν ηταν να φτιαξω τα ψυκτρακια για να τα βαλω, καποια στιγμη ομως θα γινει και αυτο!!! Το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!Σας ευχαριστω πολυ ολους!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.