SetoS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2006 Γεια σε ολους!!!Το σχολειο επιτελους ελαβε τελος, βρισκομαι στην αναμονη για τα αποτελεσμτα και ελπιζω να εχω περασει πληροφορικη πειραια η αθηνα!!!Πριν μια εβδομαδα η otenet μετα απο καποια μπλεξιματακια που ειχαμε μου ενεργοποιησε την adsl και απως ειναι λογικο το pc αρχισε ξανα να λειτουργει 24/7. Διαπιστωσα ομως οτι το cooler της albatron 6600 gr agp κανει απιστευτη φασαρια. Προκειμενου να βρω την υγεια μου αποφασισα να της αλλαξω cooler. Το μυαλο μου αμεσως πηγε στο arctic cooling. Στο site της παρατηρησα οτιυπαρχει το NV Silencer 6 (Rev. 2) το οποιο ομως ειναι για την pci-x. Πιστευετε οτι θα ειναι συμβατο με την agp??? αν ναι μηπως ξερετε που μπορω να το αγορασω??? αλλες οικονομικες προτασεις???Ευχαριστω πολυΔιονυσης Αιμιλιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 καλά αποτελέσματα Διονύση!εγώ στην gigabyte 6600GT agp έχω βάλει το zalman VF700-Cu και είμαι ικανοποιημένος και σε απόδοση και σε θόρυβο, ρίξε μια ματιά και στο 6600GT owners και στη παρουσίαση του.Aν δεν κάνω λάθος η Arctic Cooling δεν είχε αντίστοιχη λύση για την agp έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιούνιος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 ωραια φαση, στο bridge ομως τι θα βαλω??? εχω την αισθηση οτι ειναι μονοκοματι η ψυκτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 ξεχάστηκα sorry... Αν θυμάμαι καλά φαίνεται πως είναι μονοκόματι αλλά δεν είναι αν το προσέξεις.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Μαζι θα παρεις κ http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=27006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Ιούνιος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Και εγώ με μια gigabyte 6600gt agp έβαλα την Zalman VF-700Cu και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιούνιος 12, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 απ οτι ειδα δεν ειναι μονοκομματη οποτε θα ειμαι οκ. επειδη δε μου γεμισει ομως το ματι το ψηκτρακι του bridge λεω να παρω και το μικρο. το link στο hac για τη μεγαλη δεν δουλευει και το site ειναι χαλασμενο οποτε μηπως ξερει κανεις που θα τη βρω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 εδω.αν και το μαμισιο μια χαρα την κανει την δουλεια.μ`αυτο την ειχα κι εγω την Albatron.http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806165 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιούνιος 12, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Μια αλλη απορια που μου δημιουργηθηκε τωρα ειναι αν παταει η ψηκτρα πανω στις μνημες της καρτα. Ισχυει ή οχι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 12, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 οχι η ψυκτρα ειναι μονο για πυρηνα.εχει ομως στην συσκευασια της ψυκτρακια για να μπουν στις μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιούνιος 12, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Ωραια! Μολις βρω ευκαιρια θα ανεβω στο e-shop να το αγορασω. Μολις το βαλω θα σας πω εντυπωσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 12, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Ωραίος. Τα ψυκτράκια για τις μνήμες δε χωράνε αν δε τα λιμάρεις λίγο πρώτα, αν έχεις πρόβλημα πόσταρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιούνιος 18, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Η αγορα και η εγκατασταση του zalman εγινε!!! Εντυπωσεις, οι καλυτερες!!! Θορυβρος 0 και απο θερμοκρασια πρεπει να μαι καλα, παλιοτερα επαιζα με κανενα artifact και χωρις full γραφικα, ενω τωρα ολα στο full και δεν εχω δει ουτε ενα!!! Το μονο που βαριομουν ηταν να φτιαξω τα ψυκτρακια για να τα βαλω, καποια στιγμη ομως θα γινει και αυτο!!! Το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!Σας ευχαριστω πολυ ολους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 18, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Happy gaming! τελικα δεν αντεξα κι εγω και πηρα μια για την 7900GT μετα απο 5-6 throttling που μου εκανε.μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιούνιος 18, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Καλη κινηση φιλε μου!!! Καλο gaming και σε σενα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.