GO(O)D BOY Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 παιδιά τι γίνετε με αυτα? πείτε μου τι παίζει!!!!!!!! Εχω ακουσει οτι και καλά πίανει σήμα από μόνο του χώρίς χρήση εξωτερικής κεραιας(π.χ. κεραια σε ταράτσα), υψηλή ποιότητα είκόνας και ήχου, πολλά κανάλια... κτλ. τιμές???? :blink: :blink:
afasias Ιούνιος 11, 2006 #2 Ιούνιος 11, 2006 Σωστα τα λες τελεια εικονα-ηχο-κτλ με την χρηση ενος απλου Digital Receiver (Απο 45Ευρω και πανώ Βρίσκεις) μπορεις και πιανεις ολα τα Free ψηφιακα καναλια...Δεν χρειαζεται Δορυφορικη Κεραία (Πιάτο) παίρνει σημα απο το υπαρχον σημα της κεραίας της τηλεόρασης σου
bourlas1416003173 Ιούνιος 11, 2006 #3 Ιούνιος 11, 2006 το μονο κακο ειναι οτι μεχρι τωρα υπαρχουν μονο 4 καναλιαενα που ειναι πρακτικα η ιδια η ετ,το κυπριακο ρικ,ενα με σπορ (που δεν δειχνει ολους τους αγωνες ζωντανα) και ενα για κουφους οπου τα παντα ειναι με υποτιτλους
feanorian82 Ιούνιος 12, 2006 #4 Ιούνιος 12, 2006 Η ερτ που έχει παρει τα παιχνίδια οτυ Ολυμπιακού και CHampions league για του χρόνου, θα τα βάλει στο ψηφιακό ή στη Net ξέρει κανείς;
Vadergr Ιούνιος 12, 2006 #5 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από feanorian82 Η ερτ που έχει παρει τα παιχνίδια οτυ Ολυμπιακού και CHampions league για του χρόνου, θα τα βάλει στο ψηφιακό ή στη Net ξέρει κανείς; Μεγαλη κουβεντα ανοιξες.Εσκασαν τοσα λεφτα για να παρουν τα δικαιωματα και ενας ΘΕΟΣ ξερει πως θα ερθουν στον καταναλωτη.Υποτιθεται οτι ειναι δημοσιο και θα την δινουν λογικα ( ? ) δωρεαν αλλα κατι ακουγεται οτι απο καποια φαση η ψηφιακη της ερτ θα ειναι με συνδρομη.Αν βαλουν τις ομαδες στο συνδρομητικο θα πεσει πολυ κραξιμο/σκανδαλο γιατι ολα τα εξοδα των δικαιωμαστων θα τα πληρωνουμε ολοι μεσω ΔΕΗ.
GO(O)D BOY Ιούνιος 12, 2006 Author #6 Ιούνιος 12, 2006 Σκέφτομαι να πάρω μία TV CARD γία το pc μου που έτσι ώστε να έχω και ψηψιακη και <<αναλογική>>.............
radpilot Ιούνιος 12, 2006 #7 Ιούνιος 12, 2006 Ρε παιδιά και τώρα η EΡΤ με συνδρομή δεν είναι ; Τι σκ!@#α πληρώνω δηλάδή στο λογαριασμό της ΔΕΗ τόσα χρόνια! Και μας δίνουν τώρα λέει δωρεάν ψηφιακή το σήμα της οποίας έχει φάει μια συμπίεση που δείχνει σαν video cd. Κάποιος που έχει καλή αναλογική λήψη βλέπει καλύτερη εικόνα αυτή τη στιγμή. ’λλοι βλέπουν το Mundial από κρατική τηλεόραση σε 16:9 και DD5.1 και εμείς τώρα ξεκινάμε τις δοκιμαστικές εκπομπές σε ψηφιακό σήμα. Ήμαρτον στην Ευρώπη ανήκουμε όχι στην Αφρική.
astrolabos Ιούνιος 12, 2006 #8 Ιούνιος 12, 2006 Ξέρει κανείς από που μπορούμε να ενημερωθούμε για την διαθεσιμότητα της Ψ.Τ. στην περιοχή μας, μιας και στο site της ΕΡΤ λέει όλο αοριστίες.
unstoppable Ιούνιος 12, 2006 #9 Ιούνιος 12, 2006 Δεν εχει Καλαματα astrolabos, μονο Αθηνα, Θεσσαλια και Θεσσαλονικη αν δεν κανω λαθος...Μεχρι το τελος του ετους ισως εχει και η υπολοιπη ελλαδα.
astrolabos Ιούνιος 12, 2006 #10 Ιούνιος 12, 2006 To ξέρω ότι δεν έχει, γιάυτό ήλπιζα σε κάποια ενημέρωση για να ξέρω πότε περίπου να αναμένουμε...
GO(O)D BOY Ιούνιος 12, 2006 Author #11 Ιούνιος 12, 2006 κατα τήν γνώμη μου η ψ.τ. είναι ψιλομούφα..............
unstoppable Ιούνιος 12, 2006 #12 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY κατα τήν γνώμη μου η ψ.τ. είναι ψιλομούφα.............. Ενταξει ειναι και αρχη ακομα, το θεμα ειναι να ακολουθησουν και τα ιδιωτικα και να αξιοποιησουν τις δυνατοτητες της...
sisman Ιούνιος 14, 2006 #13 Ιούνιος 14, 2006 Καλα ειναι να παρεχεται free, αν τ'αλλαξουν αυτο θα πεσει πολυ κραξιμο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.