Vatos_locos Ιούλιος 21, 2009 #321 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 χέστηκα βασικά για τα score απλά τα έχω πάρει με το πιτσιρίκι τεσπα ούτως η άλλος αυτό τον καιρό δεν έχω φράγκα να ρίξω οπότε απέχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 21, 2009 #322 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 Μην ασχολησε με την ''κατάντια'' αδερφε...οτι κανουμε το κανουμε για να γουσταρουμε.. Καποτε τον ακουμπουσαμε δεν θυμασε? Μιας που το εχουμε παρατησει το αθλημα..δεν παμε και τα ποντακια μας στην OCX να γουσταρουμε?? Γιατι μερικοι συνεχιζουν να προκαλουνε...και το μονο που τους νοιαζει ειναι η Λεζαντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 21, 2009 #323 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 μωρέ καλά τα λέτε... τέσπα μην ανοίγουμε άλλες φωτιές τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούλιος 21, 2009 #324 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 Μην ασχολησε με την ''κατάντια'' αδερφε...οτι κανουμε το κανουμε για να γουσταρουμε.. Σωστοοοοοοοοοοοός............ Μιας που το εχουμε παρατησει το αθλημα..δεν παμε και τα ποντακια μας στην OCX να γουσταρουμε?? Ουπςςςςςςς. εδω το χαλάς. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος για τέτοια. Καναμε οτι κάναμε για την φάση μας και για να περάσουμε καλα .Υπάρχει λόγος να συνεισφέρουμε στην συντήρηση αυτής της ανοησίας? Κατ' εμε το θέμα BOT (αλλα και το ΒΟΤ το ίδιο με τον τρόπο που υφίσταται και λειτουργέι σήμερα) είναι μια χαζομάρα και απο τότε που ορισμένοι το αναγάγανε σε εθνικό ζήτημα έγινε ακόμα χειρότερο. Η συζήτηση αυτή είναι καματάκι βαρία γι αυτή την περίοδο οπότε καλύτερα να την αφήσουμε για πιό δροσερές μέρες Γιατι μερικοι συνεχιζουν να προκαλουνε...και το μονο που τους νοιαζει ειναι η Λεζαντα. Παντα θα συμβαίνει αυτό.Είναι διαχρονικό φαινόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 21, 2009 #325 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 Σοφος ο Μιχαλης...Αν κανονιστει κατι σφυριξτε μου που εχω να σας δω απο πριν να παω φανταρος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 21, 2009 #326 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 Κατ' εμε το θέμα BOT (αλλα και το ΒΟΤ το ίδιο με τον τρόπο που υφίσταται και λειτουργέι σήμερα) είναι μια χαζομάρα και απο τότε που ορισμένοι το αναγάγανε σε εθνικό ζήτημα έγινε ακόμα χειρότερο. Κατι σαν Σακης Ρουβας δηλαδη.... Ρε παιδιά δεν έχω άλλα σκορ πάρτε το αίμα μου:japan010: Γεια σου φαντάρε...καλός πολίτης βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 21, 2009 #327 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 Ηθελα να ξεκαθαρισω το χιουμορ απο το σοβαρο με το () αλλα δεν φανηκε ετσι. Καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτη η προσβολη,το ''μαυρισμα'' και η υποτιμηση που δεχομαστε σαν ομαδα.Αυτη ειναι η αποψη μου. Για μενα το Βot δεν υπαρχει απο τοτε που αρχησαν να υπαρχουν και οι χορηγοι. Οποτε καλη καρδια και συνεχιζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιούλιος 21, 2009 #328 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 Πανο, κρατας αυτοΓια σενα benchαρεις και για μας που σε γουσταρουμε οχι για τους αλλους.οσο για το πιτσιρικι απο οτι εχω δει, οντως προκειται για πιτσιρικι(αλλα λεω εδω, αλλα λεω εκει),οποτε δεν αξιζει τον κοπο,μη χαλιεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούλιος 22, 2009 #329 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Χάιντε μωρέ, θα καθίστε να χολοσκάτε για τον καθένα? Πρίτς!Χρόνος και όρεξη να υπάρχει...και θα κάνουμε και καμια μάζωξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 3, 2009 #330 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Για σενα benchαρεις και για μας που σε γουσταρουμε οχι για τους αλλους Ακριβώς αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.