Jump to content

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Μην ασχολησε με την ''κατάντια'' αδερφε...οτι κανουμε το κανουμε για να γουσταρουμε..:)

Καποτε τον ακουμπουσαμε δεν θυμασε?

Μιας που το εχουμε παρατησει το αθλημα..δεν παμε και τα ποντακια μας στην OCX να γουσταρουμε??:p

Γιατι μερικοι συνεχιζουν να προκαλουνε...και το μονο που τους νοιαζει ειναι η Λεζαντα.

Μην ασχολησε με την ''κατάντια'' αδερφε...οτι κανουμε το κανουμε για να γουσταρουμε..:)

Σωστοοοοοοοοοοοός............

Μιας που το εχουμε παρατησει το αθλημα..δεν παμε και τα ποντακια μας στην OCX να γουσταρουμε??:p

Ουπςςςςςςς. εδω το χαλάς. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος για τέτοια. Καναμε οτι κάναμε για την φάση μας και για να περάσουμε καλα .Υπάρχει λόγος να συνεισφέρουμε στην συντήρηση αυτής της ανοησίας? Κατ' εμε το θέμα BOT (αλλα και το ΒΟΤ το ίδιο με τον τρόπο που υφίσταται και λειτουργέι σήμερα) είναι μια χαζομάρα και απο τότε που ορισμένοι το αναγάγανε σε εθνικό ζήτημα έγινε ακόμα χειρότερο.

Η συζήτηση αυτή είναι καματάκι βαρία γι αυτή την περίοδο οπότε καλύτερα να την αφήσουμε για πιό δροσερές μέρες

Γιατι μερικοι συνεχιζουν να προκαλουνε...και το μονο που τους νοιαζει ειναι η Λεζαντα.

Παντα θα συμβαίνει αυτό.Είναι διαχρονικό φαινόμενο

Κατ' εμε το θέμα BOT (αλλα και το ΒΟΤ το ίδιο με τον τρόπο που υφίσταται και λειτουργέι σήμερα) είναι μια χαζομάρα και απο τότε που ορισμένοι το αναγάγανε σε εθνικό ζήτημα έγινε ακόμα χειρότερο.

Κατι σαν Σακης Ρουβας δηλαδη....:D

Ρε παιδιά δεν έχω άλλα σκορ πάρτε το αίμα μου:japan010:

Γεια σου φαντάρε...καλός πολίτης βρε:)

Ηθελα να ξεκαθαρισω το χιουμορ απο το σοβαρο με το (:p) αλλα δεν φανηκε ετσι.

Καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτη η προσβολη,το ''μαυρισμα'' και η υποτιμηση που δεχομαστε σαν ομαδα.Αυτη ειναι η αποψη μου.

Για μενα το Βot δεν υπαρχει απο τοτε που αρχησαν να υπαρχουν και οι χορηγοι.:)

Οποτε καλη καρδια και συνεχιζουμε.:)

Πανο, κρατας αυτο

Για σενα benchαρεις και για μας που σε γουσταρουμε οχι για τους αλλους.

οσο για το πιτσιρικι απο οτι εχω δει, οντως προκειται για πιτσιρικι(αλλα λεω εδω, αλλα λεω εκει),οποτε δεν αξιζει τον κοπο,μη χαλιεσαι.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.