Vatos_locos Ιανουάριος 10, 2008 #281 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αντε, να τελειωνουμε και με αλλο ενα κακο θεμα. Καιρος να πιασουμε δουλεια. Αντε παιδια, αντε.... προ8υμος για reviewing those b1aches bananabananabanana Πρόθυμος για moding those b1achesbananabananabananabanana Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Ιανουάριος 11, 2008 #282 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Eιναι ασχημο να σε πολεμανε χωρις λογο και ουσια. Δεν θα μπω στην διαδικασια αντιδικιας με την αλλη ελληνικη ομαδα διοτι δεν υπαρχει λογος να ριχνουμε το επιπεδο μας. Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που δεν απαντουσα και κρατησα χαμηλο προφιλ.Αυτό μου αρέσει στην παρέα και γιαυτό έκανα join.Στην ουσία μπούκαρα αλλά τέλος πάντων.Δυστυχώς όμως "κάτι" πάντα γίνετε και χαλάει αυτή την ηρεμία που μας διακρίνει ως forum.Είμαι διαθετημένος για συζήτηση δημόσια, αλλά μάλλον αυτό δεν γίνετε.Και πάμε στο παρακάτω. Θελω να ακουσω τις αποψεις των παιδιων που ειναι εκτος θεσσαλονικης και να καταληξουμε μαζι καπου. Δεν χρειαστηκε ποτε να εχουμε αρχηγο η διοικητικη ομαδα ωστε να μας εκπροσωπει. Αν κριθει πως πρεπει να γινει τοτε θα γινει! Κοίτα, τυπικά όντως δεν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι αλλά ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποια άτομα που παρόλο που δεν θέλουν να πάρουν αυτό το κακό και άχαρο ρόλο, αναγκάζοντε και το κάνουν.Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κρατήσετε μακριά, την κάθε μορφή εξουσίας και καλά κάνετε.Το γουστάρω αυτό.Αλλά όπως έχετε διαπιστώσει πλέον συμβαίνουν πράγματα που εδώ και καιρό κοροιδεύουμε άλλους ότι τα κάνουν.Η δικαιολογία ότι αυτοί έτσι και αλλίως άρχισαν...ή ότι 0κ όλα χαλαρά δεν τρέχει και τπτ..ή κάθε ένας είναι υπέυθυνος για αυτά που λέει και κάνει, συγνώμη αλλά εμένα προσωπικά δεν με αντιπροσωπεύουν.Δεν θα κάθομαι να κοροιδεύω τους άλλους για πράγματα που σιγά σιγά εμφανίζοντε και στην δικιά μας ομάδα...Κάποιος-κάποιοι πρέπει να κρατάει τα "λουριά" απο μερικούς θερμόαιμους.Δυστυχώς πρέπει κάποιος-κάποιοι να κάνουν αυτόν τον απρόσωπο ρόλο..Έτσι μόνο θα διασφαλιστεί το βασικό χαρακτηριστικό των OOS, αυτό που με "τράβηξε" κιόλας στην παρέα, η ηρεμία και η γαλήνη και όχι η καφρίλα και η ανοχή της..Τώρα άμα εσάς σας αρέσει ή για κάποιο λόγο δεν σας ενοχλεί, εγώ πάω πάσο..Ίσως είμαι απόλυτος..Αλλά από την στιγμή που δεν το κάνω στην προσωπική μου ζωή, συγνώμη αλλά δεν θα το ανεχτώ στο νετ.Ελπίζω να κουβεντιάσετε αύριο(σήμερα μάλλον) στον καφέ και να βγάλετε κάποια συμπεράσματα.Όσο για αυτό κιόλας, ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το "καφέ".Απλώς ο τρόπος που κλειδωνόταν ένα topic ή σταματούσε μια κουβέντα με πρόφαση ότι θα συζητηθεί στον "καφέ" με τσίταρε λιγάκι και ζητώ συγνώμη άμα υπερέβαλα λιγάκι τα λεγόμενά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 12, 2008 #283 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2008 να πω εγώ την άποψή μου ; δείτε την υπογραφή του Πολονού...τώρα να κάτσω να τσακωθώ με τον οποιονδήποτε γιατί μίλησε να μου κατεβάσει τους πόντους χέστηκα εγώ το ξεκίνησα για χαβαλέ και έτσι θα συνεχίσω με παρέα η όχι και καλά θα κάνετε να το πάρετε όλοι στο χαβαλέ το όλο θέμα και να μείνει η παρέα που ήταν και πριν και αφήστε τους άλλους να κουρεύονται και να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μας/σας/τους κατεβάσουν προσωπικά δεν ξέρω παιδιά μετρημένα άτομα ξέρω από οοσ και δεν ξέρω τι παίζει με τους τσακωμούς με τους υπόλοιπους έλληνες και ούτε θα μπω στο τριπάκι της φάσης έτσι είναι οι έλληνες ο μόνο που ξέρω είναι οτι όταν κάποιον τον γράφεις το αποτέλεσμα είναι 2 περιπτώσεις η θα τσαντίζετε μέχρι να σκάσει από το κακό του ή θα σταμάτησε να ασχολείται μαζί σου ελπίζω να καταλαβαίνετε όλοι τον τρόπο σκέψεις μου καλή σας νύχτα φίλοι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 26, 2008 #284 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Teaser Πρεπει να μπουν ακομα τα διακοπτακια και ενα molex και ειναι ετοιμη για σφαγη .... ε? φανταστικε modερ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιανουάριος 26, 2008 #285 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 και ocp ovp mod ;pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 26, 2008 #286 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 η θερμοσιλικόνη βγαίνει εύκολα μετά ? γιατί εγώ τα κολλάω όλα με logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιανουάριος 26, 2008 #287 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 βγαινει πολυυυυ εφκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 26, 2008 #288 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 ε τότε εγώ κάνω #&%*^ συνεχεία και ξηλώνω και smd μαζί όταν πάω να βγάλω θερμόκολλα anyway τέρμα το oftopic Edit : Οχι κακες λεξουλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 26, 2008 #289 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Teaser Πρεπει να μπουν ακομα τα διακοπτακια και ενα molex και ειναι ετοιμη για σφαγη .... ε? φανταστικε modερ ? Άντε βγάλε κανα σκορ ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιανουάριος 26, 2008 #290 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Ε ναι ρε, τι teaser και πρασινα άλογα...άντε ξεκίνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinos111 Ιανουάριος 27, 2008 #291 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2008 Ψιτ, εσυ ο απο πανω , δεν βαζεις το phaze, να παμε στη δωδεκατη θεση? 50 ποντακια μεινανε. Edit: Ψιτ, εσυ στην προηγουμενη σελιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιανουάριος 27, 2008 #292 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2008 Χα χα είναι η 2η φορά που συμβαίνει αυτό με τη σελίδα Ασε είμαι αδικαιολόγητος, έτσι κάθεται και μαζεύει σκόνη 2 βδομάδες τώρα... Ίσως το βραδάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinos111 Ιανουάριος 27, 2008 #293 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2008 Χα χα είναι η 2η φορά που συμβαίνει αυτό με τη σελίδα Ασε είμαι αδικαιολόγητος, έτσι κάθεται και μαζεύει σκόνη 2 βδομάδες τώρα... Ίσως το βραδάκι Ναι . Παω για ενα ευκολο στο 01, το ειχα. Βαριεμαι να τρεξω αλλο. Οταν παρω το cascade, θα τα ανανεωσω ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 30, 2008 #294 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Ανεβηκαμε 9η θεση παιδες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 30, 2008 #295 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Ανεβηκαμε 9η θεση παιδες ! την ξεσκισε την καρτα ο Μιχαλης! δωσεεεεεεεεεεεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 1, 2008 #296 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 We are ready... Are you ready ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 1, 2008 #297 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Επ τι εγινε εσκασε καθυστερημένα μύτη ο Santa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Φεβρουάριος 1, 2008 #298 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Ποιοι είναι έτοιμοι για όλα ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo Φεβρουάριος 2, 2008 #299 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΖΙΑ !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 2, 2008 #300 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αυτο το hardware μου παραχωρηθηκε απο τα multirama extreme για review Μαζι με εναν QX9650 retail. Αποτελεσματα μεσα στης επομενες μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.