Ignatios Ιανουάριος 10, 2008 #261 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Εξερετικές οι προτάσεις του unseen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 10, 2008 #262 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Το OOFS είναι πολύ περισότερα απο το HBot και τους πόντους του.Σίγουρα οταν δημιουργήθηκε ήμαστε πολύ λιγότεροι ( οι περισότεροι απο Θεσσαλονίκη) ,μια παρεά ατόμων που βρισκόταν ταχτικά ,είχαν επαφές πέρα απο ενα καφέ ,δημιουργήθηκαν φιλίες ακόμα και κοινωνικές σχέσεις μεταξυ κάποιων και έιχουν αναπτυχθεί δεσμοί μεταξύ των μελών του οι οποίοι στηριζόνται στην αλλοεκτίμηση και τον αλληλοσεβασμο.Συγχωρέστε μας λοιπόν αν γίνεται καταχρηστικά αναφορά στο καφε της Παρασκευής..... Οταν άρχισε η ιστορία με το HBot τα πρώτα bench γινόταν με την ευγενική χορηγία του καθενός (μιά καρτούλα ο ένας μια μνημούλα ο άλλος )αλλά αυτο που γούσταρα αλλα και εξακολουθώ να γουστάρω είναι έχοντας πάντα και αποδειγμένα το λιγότερο (απο όλες τις απόψεις) υλικό βγάζαμε ισάξια και πολλές φορές καλύτερα αποτελέσματα απο αυτόυς που θεωρούταν κορυφαίοι Φυσικά αυτό δεν άρεσε σε ορισμένους αλλα τι να κάνουμε........... Αυτή την νοοτροπία και το κλίμα της παρέας πιστεύω έχουμε κρατήσει μέχρι και σήμερα και αυτό το κλίμα πιστεύω οτι νιώθουν και τα νέα μέλη που μας τιμούν με την παρουσία τους ασχέτως αν είναι απο εδώ η απο την Καλαμάτα η την Κρήτη κοκ Οσο για τα παιδιά που έχουν έρθει σε μάς χαίρομαι οχι για τους πόντους που φέραν αλλά γιατί κατάλαβαν τις απόψεις μας και το γιατί κάνουμε ότι κάνουμε Μερικοί βέβαια κατάλαβαν και περισότερα αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα αν θα μας το αποκαλύψουν δημόσια Τελειώνοντας να πω οτι δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανένα τίποτα (πέρα απο τους ευατούς μας )ούτε και να δώσουμε λαγαριασμό σε κανένα Δεν μας έχει πιάσει φρενίτιδα για να βγούμε πρώτοι με κάθε μέσο Απλα κάνουμε οτι μπορούμε καλύτερο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιανουάριος 10, 2008 #263 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 αντε......χρησταρα ! ! !αυτες ειναι προτασεις ! ! ! δωσε πνοη στα project και ολοι μαζι βοηθαμε !και μην χολοσκαμε για κανενα .... απο ζηλια ειναι ολα (ειμαστε μια αξιοζηλευτη παρεα) π.σ. στειλε ρε τα πραγματα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 10, 2008 #264 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Πολύ καιρό είμαι μέλος, αλλά απλά παρακολουθώ τα πράγματα. Έφυγα απο τη hot γιατί κανείς δεν ενδιαφερόταν να βοηθήσει και έκανα join εδώ. Εδώ βρήκα και κάποιες απαντήσεις που ζητούσα και ευχαριστώ παιδιά. Όσο για τις προτάσεις του unseen είναι τρομερές. Μια παρέα είναι καλύτερη από την υπόκλιση σε έναν αρχηγό, my opinion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιανουάριος 10, 2008 #265 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 καλησπερες και απο εμενα και καλη χρονια σε ολους. η αποψη μου τον λιγο ενδεχομενως καιρο που ειμαι στην ομαδα του outofspecs, ειναι πως πολλοι βρηκαν σ'αυτην την ομαδα στοιχεια που την χαρακτηριζουν, οπως την ευγενη αμιλλα και το πασιγνωστο παρεϊστικο κλιμα που αρεσει σε ολους μας πιστευω. οποτε ειμαι μεσα σε ολες τις προτασεις που εχουν σκοπο να προωθησουν και να αναδειξουν τα στοχεια αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιανουάριος 10, 2008 #266 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι οτι ειμαστε μια παρεα Στο διαολο ρε οι ποντοι! Καλή χρονιά σε όλους. Παρότι και εγώ πολύ λίγο καιρό είμαι στην ομάδα ήρθα για ένα σκοπό.Για να περάσω καλά.Ήρθα γιατι στην ομάδα αυτή υπάρχει αλληλοκατανόηση και αλληλοστήριξη.Και από ότι βλέπω άντεξε και στα πιο δύσκολα.Εύχομαι να συνεχίσει έτσι.Οι προτάσεις που κάνατε είναι καταπληκτικές. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν θα είμαι στα prive σεμινάρια π.χ. ίσα ίσα να είμαι στην ομάδα να benchάρω και να περνάω καλά. Keep up the good work. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NinPA Ιανουάριος 10, 2008 #267 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Johnysb συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Κι ας είμαι πολύ νεώτερο μέλος από εσένα, στο outofspecs.gr ήδη έχω νιώσει αυτά για τα οποία μιλάς και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο από όλα. Τα άλλα είναι δευτερεύοντα που τα βρίσκεις εύκολα σε οποιοδήποτε ελληνικό ή ξένο forum μπεις.Χρήστο οι προτάσεις όπως πάντα είναι πολύ καλές και είμαι μέσα με τα χίλια.Επίσης έχω να προτείνω κι εγώ κάτι. Ωραία, ο καφές της Παρασκεύης γίνεται εκεί που γίνεται και έχει καθιερωθεί και καλά κάνει και υπάρχει και λογικό είναι και λυπάμαι που δε μπορώ να συμμετέχω στην τελική. Αλλά δε μπορούμε να καθιερώσουμε και άλλους καφέδες σε άλλες περιοχές της Ελλάδας; Ας δούμε ποιοι είμαστε που και αν μαζευόμαστε μερικοί ας κάνουμε κάτι αντίστοιχο... Φυσικά όχι κάτι ανεξάρτητο... Μια παρέα θεωρώ ότι είμαστε όλοι και αν αλλάξει αυτό θα χαλάσει η ομορφιά. Τι λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 10, 2008 Author #268 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Εννοειτε! Ηδη τα παιδια στην αθηνα μαζευονται που και που απο οτι ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Ιανουάριος 10, 2008 #269 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 @unseen:Σε ΟΛΑ μαζι σου εκτος απο "Μελη που να θελουν να κανουν review hardware ωστε κυνηγησουμε την προμηθεια hardware?"Για την τρελλα μου θελω να τα σκαω.Απο αυτο που προτεινεις ξεκινανε παρα πολλα κακα συνηθως.Προσωπικη μου γνωμη βεβαια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 10, 2008 Author #270 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Τrue... Aλλα δεν εννουσα ακριβως hardware για bench. Πχ πριν λιγο καιρο εδωσα μια firewire εξωτερικη 10καναλη καρτα ηχου στον σολωνα για review, παλιοτερα ειχα δωσει στον xrist ενα σκανερ που κοστιζε 2-3 χιλιαρικα ( http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=336 ), στα μεσα της επομενης εβδομαδας θα εχω ενα φορητο με ULV επεξεργαστη που μπορει να γινει ενα ωραιοτατο review με φωτος και αποτελεσματα. Για τετοια μιλαω περισσοτερο αν και 3χ8800ultra σε triple sli δεν θα με χαλουσαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Ιανουάριος 10, 2008 #271 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Τrue... Aλλα δεν εννουσα ακριβως hardware για bench. Πχ πριν λιγο καιρο εδωσα μια firewire εξωτερικη 10καναλη καρτα ηχου στον σολωνα για review, παλιοτερα ειχα δωσει στον xrist ενα σκανερ που κοστιζε 2-3 χιλιαρικα ( http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=336 ), στα μεσα της επομενης εβδομαδας θα εχω ενα φορητο με ULV επεξεργαστη που μπορει να γινει ενα ωραιοτατο review με φωτος και αποτελεσματα.Για τετοια μιλαω περισσοτερο αν και 3χ8800ultra σε triple sli δεν θα με χαλουσαν... Αν ειναι ετσι οκ,αν ομως σιγα σιγα το ενα φερει το αλλο και στην ουσια ειναι να γινουμε καποιοι απο εμας διαφημιστες της ταδε εταιριας χανεται η μαγεια και το hobbie.Ας τα αφησουμε για αλλους αυτα,βλεπουμε τι συμβαινει γυρω μας....Ας μην συμβει και σε μας Η τρελλα πληρωνεται.....Τα υπολοιπα ειναι αρρωστημενες καταστασεις με τελικο σκοπο το χρημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinos111 Ιανουάριος 10, 2008 #272 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αντε, να τελειωνουμε και με αλλο ενα κακο θεμα. Καιρος να πιασουμε δουλεια. Αντε παιδια, αντε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Ιανουάριος 10, 2008 #273 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αχ αυτος ο καναπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 10, 2008 #274 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αντε, να τελειωνουμε και με αλλο ενα κακο θεμα. Καιρος να πιασουμε δουλεια. Αντε παιδια, αντε.... προ8υμος για reviewing those b1aches bananabananabananabananabanana Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιανουάριος 10, 2008 #275 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 μια ερωτισουλα , γιατι ολα τα καλα hardware καθοντε ΠANTA στον καναπε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 10, 2008 #276 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 γιατι οι επιδεξιοι κ@λοι απαιτουν κ μεταξωτα βρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιανουάριος 10, 2008 #277 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 hehe:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 10, 2008 #278 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 γιατι οι επιδεξιοι κ@λοι απαιτουν κ μεταξωτα βρακια Τωρα ειπες τον Ντινο κ@λο η οτι τα δειχνει ολα ? :brutal012::brutal012::smile007::smile007: Αδε Ντινο πιες τους το αιμα λεμε ! Και εμεις εδω κατι ετοιμαζουμε ...:smile027::smile027: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 10, 2008 #279 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 για να benchάρουν άνετα μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιανουάριος 10, 2008 #280 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 lool αφου εινε τοσο ανετα εκει να φερο και εγω ενα e6600 μπανανουλα μιπος κε χαλαροσι και παει πιο πανω :pppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.