Jump to content

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Ας μοιραστω και εγ τις σκεψεις μου...

Λυπαμαι, που για μια ακομα φορα, αποδειξαμε ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ

ειμαστε σαν λαος. Ειλικρινα, δεν μπορω να καταλαβω, πως αντι να ειμαστε

η κορυφη του hwbot, βγαζουμε τα ματια μας, και η μια ελληνικη ομαδα, τρωει ποντους απο την αλλη.:mad:

Η συνενωση δεν ξερω γιατι δεν εγινε, αλλα εγω οταν πηδηξα απο την ΗΟΤ στο

outofspecs, γουσταρα με την ιδεα οτι με λιγη προσπαθεια θα μπορουσαμε να εχουμε

2 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ στην 1η 10αδα...

Το οτι εδω υπαρχει ενα κλιμα παρειστικο, ισχυει.

Αλλα με την προυποθεση οτι τα μελη της ομαδας τρωνε "μπουγατσα"

και πανε στον καφε.

Αυτη ειναι η εντυπωση μου, και ας ειμαι και λαθος.

Αυτα ειχα να πω, και κριμα που αντι να μπουμε στην 10αδα

πεσαμε τοσο κατω.

Κριμα για τα παιδια που εχουν σκασει μια περιουσια για εξοπλισμο, και

αμετρητες ωρες για κατι που μερικοι αλλοι "ανακαλυψαν" οτι δεν τους ενδιαφερει πια.

Doom και xrist, ειναι τουλαχιστον εγωιστικο, και απαραδεκτο

να αποχωρειτε. Σημαινει οτι εχετε χεσμενους τα αλλα παιδια, που προσπαθουν για κατι.

Ουσιαστικά δε μου πέφτει λόγος, ούτε είμαι αυτός που θα σας πω τι θα κάνετε. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω, είναι οτι είναι άσχημο να μπαίνεις σε ένα φόρουμ το οποίο είναι μικρό (δεν το λέω υποτιμητικά, το συγκρίνω με τα μεγάλα απρόσωπα φόρουμ στα οποία γράφω) και δίνει την εντύπωση της παρέας και να βλέπεις οτι υπάρχουν διαμάχες που επηρρεάζουν αρνητικά μια προσπάθεια ομαδική που έχει στοιχίσει χρόνο και χρήμα. Αν μπορείτε να τα βρείτε και να συνεχίσετε, θα είναι ότι καλύτερο...

Οντως μενει μια πικρα απο ολο αυτο το σκηνικο. Φανταστειτε τι θα λενε οι ξενοι για μας. Οσο για την αποχωρηση των παιδιων το θεωρω εντελως φυσιολογικο. Εγω εφυγα πριν απο 2 εβδομαδες απο την ΗΟΤ σε πρωτη φαση, και μπηκα εδω με την ελπιδα εδω "το κρατατε αληθινο". Ας ελπισουμε πως συντομα θα χαμηλωσουν οι τονοι

ας ξεκολησουμε λιγο ολοι μας με αυτον τον καφε της Παρασκευης και το οτι το παρειστικο υφος του φορουμ περιοριζεται στα Βορεια συνορα της χωρας...

απλως επειδη τυνχανει οι περισοτεροι απο δω μεσα να γνωριζομαστε αρκετο καιρο πριν (οχι τοσο εγω σε σχεση με τους υπολοιπους) και αυτος ο καφες να γινετε εδω και χρονια,κα8ε παρασκευη σε συγκεκριμενο μερος,ειναι ενας πολυ ευκολος τροπος αμεσης επαφης και επικοινωνιας.

Απλως αυτο ειναι μια χρονια παραδοση και τπτ παραπανω ;)

Αυτο δεν σημαιενι οτι Πας μη Σαλονικιος = Βαρβαρος...

υπαρχει κ ο μσν και το TS και το skype οπως και το τηλεφωνο για ολους τους υπολοιπους που 8ελουν να ρ8ουν σε επαφη με μας τους υπολοιπους,μην κολατε σε τυπικοτητες και χαζομαρες...

ας ξεκολησουμε λιγο ολοι μας με αυτον τον καφε της Παρασκευης και το οτι το παρειστικο υφος του φορουμ περιοριζεται στα Βορεια συνορα της χωρας...

απλως επειδη τυνχανει οι περισοτεροι απο δω μεσα να γνωριζομαστε αρκετο καιρο πριν (οχι τοσο εγω σε σχεση με τους υπολοιπους) και αυτος ο καφες να γινετε εδω και χρονια,κα8ε παρασκευη σε συγκεκριμενο μερος,ειναι ενας πολυ ευκολος τροπος αμεσης επαφης και επικοινωνιας.

Απλως αυτο ειναι μια χρονια παραδοση και τπτ παραπανω ;)

Αυτο δεν σημαιενι οτι Πας μη Σαλονικιος = Βαρβαρος...

υπαρχει κ ο μσν και το TS και το skype οπως και το τηλεφωνο για ολους τους υπολοιπους που 8ελουν να ρ8ουν σε επαφη με μας τους υπολοιπους,μην κολατε σε τυπικοτητες και χαζομαρες...

Μετα απο συζητησεις με τον Unseen εχουμε βρει εναν τρωπο να μην μεινει κανενα department (εγιναν πολλα πλεον) με παραπονο αποκλεισμου ;)

Stay tuned !!!

Παιδια υπομονη λιγο χρονο για να δωσουμε μια πορεια. Δεν εγινε τιποτα.

Ηδη οι ποντοι ξαναρχονται.

Unseen- Your scores are valid and we did too quick conclusions with them. Those scores will be unblocked soon. We all apologise for this confusion.

Eιναι ασχημο να σε πολεμανε χωρις λογο και ουσια. Δεν θα μπω στην διαδικασια αντιδικιας με την αλλη ελληνικη ομαδα διοτι δεν υπαρχει λογος να ριχνουμε το επιπεδο μας. Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που δεν απαντουσα και κρατησα χαμηλο προφιλ.

Θελω να ακουσω τις αποψεις των παιδιων που ειναι εκτος θεσσαλονικης και να καταληξουμε μαζι καπου. Δεν χρειαστηκε ποτε να εχουμε αρχηγο η διοικητικη ομαδα ωστε να μας εκπροσωπει. Αν κριθει πως πρεπει να γινει τοτε θα γινει!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ και απο εδω και περα θα παμε καλυτερα. Να ειστε σιγουροι. Ασε που απο την αλλη βδομαδα θα αρχισουμε να ανεβαζουμε τα αποτελεσματα που μαζευαμε τοσες μερες... ;)

Ναι Θωμά θα στήσουμε live link σε όλη τη χώρα :D

Όπως προείπε και ο Άρης υπάρχουν τηλέφωνα, msn, teamspeak (επιτέλους πήρα headset και τώρα δεν το βρίσκω, χαχα), τι "αποκλεισμός" και τα λοιπά....

Επειδή τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη μαζεύονται για καφέ...ε και, τι? Χρόνια το κάνουν αυτό...δεν θα συζητήσουν εκεί που μαζεύονται??? Μονο pro θα παίζουν??? :D

Μια παράκληση προς όλους...ηρεμήστε...οχι οτι δεν είμαστε ήρεμοι..αλλα...καταλαβαίνετε...

Όποιος θελει ασχολείται με το hwbot...προσωπικά δεν το έχω σαν αυτοσκοπό για να μπεντσάρω...οποιος θέλει συμμετέχει, δεν είναι και υποχρεωτικό. Αν ο Σόλων & ο Χρήστος έκριναν οτι δεν γουστάρουν πλεον, είναι αναπόσπαστο δικαίωμά τους. Σεβαστείτε το.

Πιστευω οτι ο xrist και ο doom πρεπει να ξαναμπουν asap στην ομαδα...

Και εγώ θα το ήθελα φίλε μου αλλά αυτοί θα πράξουν όπως θέλουν και νομίζουν.

Ειναι αυτό που είχε πεί ενας αρχαίος ημών πρόγονος "διαφωνώ μαζί σου, αλλά θα υπερασπιζόμουν μεχρι θανάτου το δικαίωμα της γνώμης σου" στο περίπου :p

Θελω να πιστεύω οτι συνεχίσουμε να είμαστε μια παρέα και μια ομάδα όπως είμαστε και τώρα, άσχετα από τι λενε και κάνουν μερικοί μερικοί απ'εξω. Ας λενε ότι θελουν. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους, γιατί μόνο αξία τους δίνω. Ας ασχοληθούμε με τα εν οικω. Γραψαρχιδίνη. Τελλλλος.

Πχ.

-Prive σεμιναρια tweaking θα σας ενδιαφεραν?Kλειστη κατηγορια απο τα αδιακριτα ματια?

-Ftp server με *.iso ετοιμα στημενα λειτουργικα για bench?

-Να κυνηγησω περισσοτερο τις ακρες για pretested cpu's?

-Μελη που να θελουν να κανουν review hardware ωστε κυνηγησουμε την προμηθεια hardware?

-Αμφιδρομο Live streaming (με username/pass) απο τον "καφε"?

πεστε αποψεις, γνωμες κτλ...

Πχ.

-Prive σεμιναρια tweaking θα σας ενδιαφεραν?Kλειστη κατηγορια απο τα αδιακριτα ματια?

-Ftp server με *.iso ετοιμα στημενα λειτουργικα για bench?

-Να κυνηγησω περισσοτερο τις ακρες για pretested cpu's?

-Μελη που να θελουν να κανουν review hardware ωστε κυνηγησουμε την προμηθεια hardware?

-Αμφιδρομο Live streaming (με username/pass) απο τον "καφε"?

πεστε αποψεις, γνωμες κτλ...

thats the spirit bananabanana

αρκετα απο αυτα που αναφερεις χρηστο τα ειχα κ γω στο πισω μερος του μυαλου μου σε διαφορες φασεις,ειδικα το life streaming και το hw reviewing,αλλα δεν εκατσε φαση να το συζητησουμε

αντε να πεφτουν κ αλλες προτασεις :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.