Jump to content

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply
http://www.hwbot.org/forum/showthread.php?t=1460&page=10

Τα σχόλια δικά σας και το αν θα πρέπει να μείνουμε με κλειστα τα στόματα...

αφού επιμένεις..ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.Δεν σε ξέρω ούτε έχω κάτι μαζί σου.Η στάση σου όμως σε ότι έχει σχέση με την H.O.T, σε χαρακτηρίζει.Το συγκεκριμένο thread, ανοίχτηκε απο μέλος της H.O.T, για λύσουν ένα δικό τους θέμα.Εσυ τι δουλεία έχεις και καρφώνεις κανονικά (link) σαν άλλος Αρτέμης Μάτσας?ΔΕΝ είχες καμία δουλειά να απαντήσεις στο συγκεκριμένο thread και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο, διότι δεν είναι δικό σου θέμα το τι γίνετε στην άλλη ομάδα.Το μόνο που κατάφερες είναι να μας ξεφτιλήσεις σαν ομάδα και το όλο θέμα να φαίνετε στα ξένα μάτια, ότι τους "καρφώσαμε" εμείς(Link-->Aπό το Second άρχισε).Παρόλο που ανοίχτηκε και θέμα πρίν μια δύο μέρες, εσύ μας έγραψες κανονικά και έλαβες μια πρωτοβουλία με αποτέλεσμα να με θίγεις και εμένα προσωπικά σαν άτομο, αφού εκτός αυτού του forum, με βλέπουν ως ΟΟS και όχι σαν αλέξη και μάλιστα ενώ έχεις ρίξει λάδι στην φωτιά θέλεις να απαντήσουμε κιόλας...Τώρα θυμήθηκες ότι είμαστε μια ομάδα??Ενώ έχεις ήδη απάντησει προσωπικά και γράφωντας στα @@ κανονικά όλα τα μέλη των OOS, ζητάς να λάβουμε και εμείς μέρος σε αυτή την παραφροσύνη?..?
Η Παρασκευη ειναι κοντα... ;)
Ειλικρινά αυτό με την Παρασκευή έχει καταντήσει ...Τελικά στο κάτω κάτω ας γράψετε πάνω πάνω στο forum, μόνο άτομα από Σαλόνικα.Οι άλλοι εξαιρούντε.

Και κάτι τελευταίο για να ξέρω και εγώ, αν αξίζει τελικά να κάτσω..Υπάρχουν κάποιοι-κάποιος που αποφασίζει για το τι συμβαίνει γενικώς στην ομάδα, ή είναι όλα φλού και ο καθένας ας κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι???Άμα ήθελα χάος μπορούσα να μείνω και στους άλλους

Ο σκοπός του post μου, δεν είναι ούτε να ρίξω λάδι στην φωτιά, αλλά ούτε να μαλώσω με κάποιον.Ένας τύπος από μακριά είμαι που δεν μπορώ να έρχομαι στον αναθεματισμένο καφέ.Απλά άνετα και φιλικά

Αλέξης

Καταρχήν DevilCry...

Για πες μου...το thread αυτό κρυφό το έχουν στο TheLab η H.O.T;

Πριν το δικό μου λινκ δεν είχε ξεκινήσει το Police Departmnet στο ΗWbot;

Δεν θα μου πείς εσύ μα ούτε και κανένας τι θα κάνω.

Δεν ξεφτίλησα κανένα.

Απο το θέμα που ανοίχτηκε πριν 2 μέρες δεν πάρθηκε καμιά απόφαση που να μην τήρησα...Πού θίχτηκες εσύ;

Αυτή η καραμέλα το οτι ενας μπορεί να ''ξεφτιλίζει'' μια ''ομάδα'' ας σταματήσει...Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Για ποια παραφροσύνη μιλάς;Όταν βλέπω να κατεβαίνουν 20+ σκορ απο την ομάδα μου επειδή ο ''Ενας και μοναδικός'' είπε να τα

κατεβάσουν επειδή ήταν με ''δικό του και καλά CPU'' θα μείνω απαθής;Σοβαρά μου μιλάς έτσι την βλέπεις εσύ την ομάδα;Να το κάνεις γαργάρα και όλα καλα;

Δεν ορίσαμε κανέναν γενικό Δερβέναγα..είμαστε μια παρέα και ο καθένας πράττει για τον εαυτό του...

Οτι λέω ΕΓΩ το λέω ΕΓΩ τελεία και παύλα...άσχετα αν είμαι στο ΟΟS

Καταρχήν DevilCry...

Για πες μου...το thread αυτό κρυφό το έχουν στο TheLab η H.O.T;

Πριν το δικό μου λινκ δεν είχε ξεκινήσει το Police Departmnet στο ΗWbot;

Δεν θα μου πείς εσύ μα ούτε και κανένας τι θα κάνω.

Δεν ξεφτίλησα κανένα.

Και βεβαίως δεν είναι κρυφό και αυτό τους τιμάει.

Είχε ξεκινήσει αλλά δεν συμφωνώ με το να πετάγεσε απο το πουθενά και να εμπλέκεσε σε μια κατάσταση που δεν έχεις καμιά μα καμιά σχέση.(γνώμη μου).Δεν θα σου πώ τι θα κάνεις ως άτομο, ούτε και θα σου έλεγα.Αλλά εσύ ρώτησες άμα θα μείνουμε με τα στόματα κλειστά.Ρώτησες απάντησα.Αυτό που λές και κάνεις, δεν με αντιπροσωπεύει και όπως λές άνετα την γνώμη σου την λέω και εγώ.Όσο για το άν ξεφτίλησες κάποιον..ας το κρίνετε αυτό στον "καφέ"..

Απο το θέμα που ανοίχτηκε πριν 2 μέρες δεν πάρθηκε καμιά απόφαση που να μην τήρησα...Πού θίχτηκες εσύ;

Αυτή η καραμέλα το οτι ενας μπορεί να ''ξεφτιλίζει'' μια ''ομάδα'' ας σταματήσει...Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Το ότι ένα παιδί λέει μην ασχολήστε δεν το είδες??Και ναι δεν πάρθηκε απόφαση αλλά το σύνολο των μελών, θέλει να μην παίρνουμε πλεόν μέρος σε ότι έχει σχέση με την άλλη ομάδα.Αυτό δεν το κατάλαβες από το άλλο topic?Ή δεν θέλεις τελικά να το καταλάβεις?Όσο για την καραμέλα και αν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, μίλα ΜΟΝΟΣ σου.Γιατι θέλεις να αναμειχθούμε και εμείς και μας δίνεις και link δηλαδή.Αφού ήδη πράτεις ως μονάδα.Τι στο καλό μετά ζητάς και "υποστήριξη".ΑΠό ποιόν??και γιατί??Τελικά τι είσαι?Μονάδα ή Ομάδα??
Για ποια παραφροσύνη μιλάς;Όταν βλέπω να κατεβαίνουν 20+ σκορ απο την ομάδα μου επειδή ο ''Ενας και μοναδικός'' είπε να τα

κατεβάσουν επειδή ήταν με ''δικό του και καλά CPU'' θα μείνω απαθής;Σοβαρά μου μιλάς έτσι την βλέπεις εσύ την ομάδα;Να το κάνεις γαργάρα και όλα καλα;

Άμα δεν εμπλεκόσουνα στην συζήτηση, δεν θα συνεβαινε τπτ απο τα παραπάνω που λές.ΚΑΙ ΑΥΤΟ είναι σίγουρο.Φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν και ζητάς και τα ρέστα μετά.Ο ορισμός του flame poster.
Δεν ορίσαμε κανέναν γενικό Δερβέναγα..είμαστε μια παρέα και ο καθένας πράττει για τον εαυτό του...

Οτι λέω ΕΓΩ το λέω ΕΓΩ τελεία και παύλα...άσχετα αν είμαι στο ΟΟS

Και που είναι αυτή η παρέα???Που είναι η ένωση??Η ομάδα??Η κοινή γραμμή??Δηλαδή εγώ είμαι ίσος π.χ με ένα που άρχισε αυτή την παρέα-ομάδα οπως το λές..Ωραία πράγματα..

Όσο για το τελευταίο..Μπορείς να λές ότι θές χωρίς να έχει αντίκτυπο στην ομάδα.Πράγμα που δεν γίνετε μέχρι τώρα.Το βλέπεις το καταλαβαίνεις ότι κάνεις ζημιά όχι μόνο σε εσένα αλλά και στην ομάδα και συνεχίζεις.Η μόνη λέξη που μπορείς να χαρακτηρίσεις τέτοιες κινήσεις είναι μία... αναισθησία

Ειλικρινά αυτό με την Παρασκευή έχει καταντήσει ...Τελικά στο κάτω κάτω ας γράψετε πάνω πάνω στο forum, μόνο άτομα από Σαλόνικα.Οι άλλοι εξαιρούντε.

To Forum είναι "ανοικτό" για όλους!

Αυτό με το "θα τα πούμε στον καφέ" πρέπει να σταματήσει.

Τί το έχουμε το forum τότε?? Άμα ήταν θα τα λέγαμε μόνο στον καφέ της Παρασκευής.

Και κάτι τελευταίο για να ξέρω και εγώ, αν αξίζει τελικά να κάτσω..Υπάρχουν κάποιοι-κάποιος που αποφασίζει για το τι συμβαίνει γενικώς στην ομάδα, ή είναι όλα φλού και ο καθένας ας κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι???Άμα ήθελα χάος μπορούσα να μείνω και στους άλλους

Ο σκοπός του post μου, δεν είναι ούτε να ρίξω λάδι στην φωτιά, αλλά ούτε να μαλώσω με κάποιον.Ένας τύπος από μακριά είμαι που δεν μπορώ να έρχομαι στον αναθεματισμένο καφέ.Απλά άνετα και φιλικά

Αλέξης

Όχι δεν υπάρχει κανένας που να αποφασίζει τι θα γίνει στην ομάδα.

Και δεν υπάρχει χάος.

Ότι αποφάσεις παίρνονταν, παίρνονταν συλλογικά.

Πλέον το forum έχει μεγαλώσει και δεν είναι 10 άτομα.

Tώρα το τι αποφάσεις πρέπει να πάρουμε δεν ξέρω.

Προσωπικά δεν βλέπω κάτι που πρέπει να πάρουμε απόφαση.

To Forum είναι "ανοικτό" για όλους!

Αυτό με το "θα τα πούμε στον καφέ" πρέπει να σταματήσει.

Τί το έχουμε το forum τότε?? Άμα ήταν θα τα λέγαμε μόνο στον καφέ της Παρασκευής.

Σωστότατο σε βρίσκω;)
Όχι δεν υπάρχει κανένας που να αποφασίζει τι θα γίνει στο forum.

Και δεν υπάρχει χάος.

Ότι αποφάσεις παίρνονταν, παίρνονταν συλλογικά.

Πλέον το forum έχει μεγαλώσει και δεν είναι 10 άτομα και αποφάσεις πλέον πρέπει σε ότι θέμα μπορούμε να τις παίρνουμε όλοι μαζί.

Δυστυχώς koumple, τουλάχιστον στα μάτια μου δεν βλέπω να πέρνοντε αποφάσεις και ειδικά απο όλους μαζί.Το άλλο θέμα κλειδώθηκε 2 φορές..για ποιό λόγο?Ούτε ξέφυγαμε ούτε βριστήκαμε ούτε τπτ..Επίσεις καλό είναι η κεντρική παρέα να πάρει κάποιες αποφάσεις.ΔΕΝ γίνετε να παίρνουμε ΌΛΑ τα μέλη μαζί αποφάσεις για το τι θα γίνει..ή τουλάχιστον δεν έχω δεί στο forum τέτοια κίνηση ποτέ (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που αμέσως μετά κλειδώθηκαν στο συρτάρι).Κάντε τότε κάτι.¨Ενα poll κάτι...άμα γουστάρετε ΌΛΟΙ μαζί να πέρνουμε αποφάσεις.¨Η η κεντρική παρέα άς πάρετε αποφάσεις στο περιβοήτο καφέ και φτιάξτε κάποιους βασικούς κανόνες..ΔΕΝ είστε η μικρή παρέα πλέον άν το έχετε καταλάβει..

EDIT

Obijuan83, συγνώμη άμα σε πείραξε η λέξη, αλλά δεν έχω σκοπό ούτε να σε προσβάλω ούτε να σε κρίνω.Από την στιγμή όμως που εκτείθεσε τόσο ως μονάδα, η οποία είναι μέρος μιας ομάδας, δεν μπορώ, παρά να το συζητήσω μαζί σου αφού είμαι μέλος και εγώ της ομάδας.Καλώς ή κακώς παίρνει και μένα η μπάλα.Σημειώνω ξανά δεν έχω σκοπό να μαλώσω με κανένα.Συζήτηση προσπαθώ να κάνω

...Προσωπικά δεν βλέπω κάτι που πρέπει να πάρουμε απόφαση.
Ξέχασα να απαντήσω σε αυτό αλλά δεν κάνω edit για να μην χάνουμε το μπούσουλά.

Εγώ πάντως βλέπω διάθεση για συζήτηση για κάποια πράγματα.Δεν μπορεί να είναι η ιδέα μου.

@polonos

Μην τα λες στην πεθερά να ακούσει η νύφη .Θα έρθουν τώρα αυτοί που δεν κατονομάζεις και θα απαντήσουν και θα γίνει της πόπης

Αν έχεις κάτι να πεις για την πορεία σου στο Hbot πέστο στο φόρουμ του Hbot να το δει και ο υπόλοιπος κόσμος .Το να σε λενε εκει ρουφιάνο και μετα να τους απαντάς εδω δεν νομίζω οτι θα βοηθήσει σε κατι .Εμεις ξέρουμε τι γίνεται και τι παίζεται. Αν πάλι δεν θες να τα πεις δημόσια στείλε τους ενα ΠΜ διατυπώνοντας τις θέσεις σου και τις αποφάσεις σου

Διόρθωσε σε παρακαλω το πόστ σου και άφησε αυτά που αφορούν το OOFS

Καταλαβαίνω τον θυμό σου και την αγανάκτηση σου αλλά πιστεύω οτι θα είναι καλύτερα έτσι

Θα παρακαλούσα επίσης όσους ετοιμάζονται να απαντήσουν και να τα κάνουν

π@τάνα να μην μπούν κάν στον κόπο

Οσο για τους τους πόντους που κατεβήκαν θα δούμε τι θα γίνει για αυτό

Το λεπον ηρεμησα και γυρισα :p

Τα του hwbot στο hwbot......

Ας ξεκινησουμε ... Σολωνα γυρνα πισω! σου παρεγγειλα εναν 8500 ES να σε κανω δωρο ...:D

Μερικοι κ το ξανα λεω μερικοι σπαζονται που ειμαστε μια παρεα ...

Και κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να μας χαλαστουν...

Λοιπον κυριοι ας σταμτησουμε της τσιχλες περι του "παιρνει μπαλα ολη την ομαδα" κτλ κτλ Μερικοι θελουν και το βλεπουν με αυτον τον τροπο γιατι ετσι συμφερει καλυτερα ... Ομπιτσουαν ειναι υπευθυνος που δεν ενωθηκαν οι ομαδες ? ελατε τωρα ..... εγω ειμαι ? ελατε παλι :p

Το ειπα στο hwbot και θα το πω και εδω ... Δεν με ενδιαφερουν οι ποντοι πλεον στα @@ μου ποσο θα βγαλω απο ενα bench ..... δεν θελω καν να το σκεφτομαι την ωρα του bench και οσοι εχουν bencharei μαζι μου το ξερουν....

Για να ειμαι καλος ocer δεν χρειαζομαι τους κ@λοποντους... δεν μου γεμιζουν ουτε την τσεπη αλλα ουτε κ το φερμουαρ μου.... Ναι τα λεω χυμα γιατι ετσι ειναι.

Γιατι ΕΓΩ ηρθα στην παρεα σας ? απαντηση απλη ..... ακομα και οταν ημουν σε αλλη ομαδα με δεχτηκατε σαν δικο σας ατομο και ας μην ειχα ποντους και ας μην ειχα hardware.... Ενιωσα μελος της οικογενιας και θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για αυτο ...και ακομα νιωθω με ολη μου την καρδια...

Αυτο ομως δεν με κανει φανατικο που θα βγαινει και θα λεει oof RULEZZZ ... φανατισμος κανει κακο πιστευω.

Ας ξεκολλησουμε απο τους ποντους παιδια ! εγω προτιμω μια βολτα με την Αλικη μας παρα 1000 ποντους κ 1η θεση στο hwbot .... Γιατι ? οι ποντοι πανε και ερχονται ... αλλα οι στιγμες που ζησαμε ολοι (κ ολες =koumle) Μενουν αξεχαστες σε ολους μας

Η παρεα μας μεγαλωσε το βλεπουμε ολοι μας ... φτασαμε 80 μελη στο hwbot και πιστεψτε με θα μεγαλωσει και αλλο, αυτο ειναι μονο η αρχη πιστευω.

Κατα συνεπεια δεν μπορουμε να ειμαστε "την παρασκευη στον καφε" για να παρουμε μερος σε συμαντικη συζητηση οποια θα αφορα την σταση η την πορεια της ομαδας. Κατι πρεπει να αλλαξει σε αυτο το θεμα ειναι το μονο σιγουρο.

Τωρα οσον αφορα τον πολεμο εντυπωσεον (γιατι αυτο ειναι) πρεπει να κρατησουμε το στωμα μας κλειστο η να βγουμε να φωναζουμε το δικιο μας ?Εγω προσωπικα δυσκολευομαι να δεχτο εναν πιτσιρικα που βγαινει και φωναζει επιδει "πρεπει" γιατι ετσι του ειπε ενας φιλος στο MSN. Χωρις να γνωριζει καταστασεις... Δεν ξερω να απαντησω σε αυτο για να ειμαι ειλικρινης και δεν ξερω αν θα μπορω να απαντησω με σιγουρια καποτε:rolleyes:

Οποιος θελει να μας εχει για μαλακες ας μας εχει ! ο κοσμος βλεπει και κρινει.

Το συμαντικοτερο απ'ολα ? να μεινουμε ενωμενοι οπως ειμασταν τοσο καιρο.

Να μην αφησουμε ΚΑΝΕΝΑΝ μα κανεναν ουτε ΤΙΠΟΤΑ να μας χωρισει και ας ειμαστε τελευταιοι στο hwbot !

EDIT με αυτα και με εκεινα ξενερωσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και ξερω πολυ καλα οτι και εσεις το ιδιο ... Αλλα ας μην δωσουμε την χαρα της νικης σε κανεναν... Αυτο περιμενουν μερικοι (οχι ολοι απλα μερικοι) τους βλεπετε ? εκει στην γωνια ειναι κ χαιρονται ;)

Εμένα γιατί δεν με αγκάλιασε κανένας όταν μπήκα στην ομάδα? Θέλω αγκαλιτσες .. :(

Έγινε κολος για ακόμα μια φορά το τι ποιος φταίει και γιατί δεν ασχολούμαι( θέλω το κεφάλι μου ήσυχο έχω προβλήματα δεν θέλω και άλλα ) γιατί όπως λέει η παροιμία οποίος ασχολειτε με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες

To hwbot δεν έχει πλέον την αξία που είχε κάποτε,έχει καταντήσει πλέον μέσο διαφήμισης και προβολής συγκεκριμένων ατόμων τα οποία μάλιστα μπορούν πλέον να παρέμβουν και στον τρόπο λειτουργίας του.Δεν αξίζει ουτε να καίω ρεύμα πλέον για αυτούς.

Αυτα.

Edit

Η αποχώρηση μου δεν έχει να κάνει με τα χτεσινά αλλά γενικά με όλο το κλήμα που επικρατεί.

Στο μέλλον άμα αλλάξουν τα πράγματα βλέπουμε.

To hwbot δεν έχει πλέον την αξία που είχε κάποτε,έχει καταντήσει πλέον μέσο διαφήμισης και προβολής συγκεκριμένων ατόμων τα οποία μάλιστα μπορούν πλέον να παρέμβουν και στον τρόπο λειτουργίας του.Δεν αξίζει ουτε να καίω ρεύμα πλέον για αυτούς.

Αυτα.

Edit

Η αποχώρηση μου δεν έχει να κάνει με τα χτεσινά αλλά γενικά με όλο το κλήμα που επικρατεί.

Στο μέλλον άμα αλλάξουν τα πράγματα βλέπουμε.

To ίδιο και γω.(σιγά τους πόντους που έχω)

Επιφυλάσσομαι για την επόμενη κίνηση μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.