Κωστάκης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 Th Armor:inlove: :inlove: 3έρω 3έρω... τα καλώδια θέλοπυν μάζεμα αλλα χτεσ που το εστησα βαριόμουνα να τα ταχτοποιησω...
unknown Ιούνιος 11, 2006 #3 Ιούνιος 11, 2006 ρε γμτ πανω που προσπαθουσα να πισω τον εαυτο μου να κανω οικονομια.............μπορεις να μετρησεις το υψος χωρις τα ποδαρακια?χρειαζεται βαψιμο μεσα με μαυρο χρωμα:banging:
giorgos th. Ιούνιος 11, 2006 #4 Ιούνιος 11, 2006 ωραιο,μεγειες μεγειες..εχεις περιθωρια παντως για καλο συμμαζεμα.
Κωστάκης Ιούνιος 11, 2006 Author #5 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από unknown ρε γμτ πανω που προσπαθουσα να πισω τον εαυτο μου να κανω οικονομια............. μπορεις να μετρησεις το υψος χωρις τα ποδαρακια? χρειαζεται βαψιμο μεσα με μαυρο χρωμα:banging: 51cm just!!! για να το βάψω πρέπει να να κόψω περτσίνια να βγάλω βίδες κλπ κλπ και το λυπάμαι... μόλις μου φύγει η 'τάβλα' του 'καινουργιου' όλο και κάτι θα του κάνω... ήθελα να γράψω και review αλλα υπάρχει ήδη ένα στο 'oi δικές σας παρουσιάσεις' για το kandalf οπότε είναι ανούσιο
2cpu Ιούνιος 11, 2006 #8 Ιούνιος 11, 2006 1)Τι τροφοδοτικο εχεις? 2)Τα πισω τα πλαστικα που κρατανε τις καρτες μπορεις να τα αλλαξεις με τα κλασικα βιδακια? Αντε γεμισε το ετσι αδειο θα μεινει? Καλοριζικο
unknown Ιούνιος 11, 2006 #10 Ιούνιος 11, 2006 α μια ερωτηση εκει γυρω που ειναι το τροφοδοτικο εχει καμια κρυψωνα για τα καλωδια του τροφοδοτικου που δεν χρειαζονται για να μην τα περασεισ πισω απο την μητρικη?
Κωστάκης Ιούνιος 11, 2006 Author #11 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από 2cpu 1)Τι τροφοδοτικο εχεις? 2)Τα πισω τα πλαστικα που κρατανε τις καρτες μπορεις να τα αλλαξεις με τα κλασικα βιδακια? Αντε γεμισε το ετσι αδειο θα μεινει? Καλοριζικο Προς το παρών ένα του κιλού... όλο το 'κόλπο' με τα clipsάκια για τις κάρτες 3εβιδώνει οπότε μπορε'ις να τισ στηρί3εις μς βίδες αλλα νομίζω οτι δέν υπάρχει λόγος γιατι τισ κρατάει καλά κ έτσι Αρχική απάντηση από unknown α μια ερωτηση εκει γυρω που ειναι το τροφοδοτικο εχει καμια κρυψωνα για τα καλωδια του τροφοδοτικου που δεν χρειαζονται για να μην τα περασεισ πισω απο την μητρικη? μετα3ύ του δε3ιού παραθύρου και του plate της μητρικής έχει γύρω στο 1cm κενό οπότε τα στέλνεις εκεί
Κωστάκης Ιούνιος 11, 2006 Author #13 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Υπάρχει λόγος... Αισθητικός... Μα δέν δίχνει άσχημο! Τώρα δέν θα μου την λές και για τον δίσκο μου :P:P:P
Makis Hourdakis Ιούνιος 11, 2006 #14 Ιούνιος 11, 2006 Προσωπικά μου χτυπάνε τα πολύχρωμα πλαστικά στα case. Δε λέει σε ένα τέτοιο κουτί να έχεις μέσα πλαστικούρα... Βίδες και πάλι βίδες (στις pci, αλλού no problem). Τώρα που είπες για το δίσκο, πώς τους έχεις στηρίξει έτσι; Με μετατροπείς 5.25 σε 3.5; Το παλιό Armor είναι ή το καινούριο; Να υποθέσω το παλιό αφού δεν έχει την υδρόψυξη; (ε άντε παράτα μας Μάκη με τους δίσκους... ) Όπως και να 'χει, μεγειές και καλοδούλεφτο! Δεν είναι και πολύ του γούστου μου αλλά αυτό δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. άντε, σύντομα και με αντάξιο hardware. Όσο για σχόλια, τελείωσέ το και ρίχνω μετά ιδέες....
2cpu Ιούνιος 11, 2006 #15 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 19:44] Προς το παρών ένα του κιλού... όλο το 'κόλπο' με τα clipsάκια για τις κάρτες 3εβιδώνει οπότε μπορε'ις να τισ στηρί3εις μς βίδες αλλα νομίζω οτι δέν υπάρχει λόγος γιατι τισ κρατάει καλά κ έτσι απλα (νομιζω το ανεφερα αλλου) ειχα δοκιμασει ενα τετοιο και με σπασανε τα πλαστικα+νευρα μου μετα .Ειναι αυτο που ανεφερε και ο συνονοματος ποιο πανω.(πλαστικα & χρωματα)Βιδουλα και παλι βιδουλα και ας τις χανω
Κωστάκης Ιούνιος 11, 2006 Author #16 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Makis HourdakisΤώρα που είπες για το δίσκο, πώς τους έχεις στηρίξει έτσι; Με μετατροπείς 5.25 σε 3.5; Το παλιό Armor είναι ή το καινούριο; Να υποθέσω το παλιό αφού δεν έχει την υδρόψυξη; (ε άντε παράτα μας Μάκη με τους δίσκους... ) η φωτό θα σε βοηθήσει...
Κωστάκης Ιούνιος 12, 2006 Author #18 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Α, οκ. Βιδωμένοι είναι, έτσι; :P:P:P:P:P:P NAI Μάκη Βιδωμένοι είναι! :rant: :P :P
unknown Ιούνιος 12, 2006 #19 Ιούνιος 12, 2006 μια χαρη..μετρα την αποσταση των 2 καθετων λαμαρινων που στηριζουν τους δισκους,και μετα την αποσταση ΧΩΡΙΣ να υπολογισεις τις προεξοχες που εχουν(σαν συρταρακια που ειναι)οκ?
Κωστάκης Ιούνιος 12, 2006 Author #20 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από unknown ..μετρα την αποσταση των 2 καθετων λαμαρινων που στηριζουν τους δισκους, 15 εκ.Αρχική απάντηση από unknownκαι μετα την αποσταση ΧΩΡΙΣ να υπολογισεις τις προεξοχες που εχουν(σαν συρταρακια που ειναι)14.εκ. είναι 0.5 το κάθε ''συρταράκι''αν ρωτάς για ψυγείο πιστέτυω πως χωράει.. ίσως με λίγο ζόρι και καμιά μικρή πατέντα αλλα θα το πάρει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.