Jump to content

Μουντιάλ και ΠάμεΣτοίχημα

Dr.Paneas

Recommended Posts

Εδώ μπορείτε να λέτε τις απόψεις σας γυρω από τα αποτελεσματα αγωνων και γενικα οιτ παιζετε στο στοιχημα.

Σήμερα επαιξα Ολλανδια vs Σερβια -> X (3.10)

και άσσο το Μεξικο.

Ακουστε ενα πολυ καλο:

Πρωτος Σκορερ ο Αντριανο (Βραζιλια), Νικητης Διοργανωσης : Βραζιλια και Φιναλιστ Βραζιλια (εεε, αν βει νικητρια θα ειναι ετσι κι αλλιως φιναλιστ). Εβαλα σε αυτο 10 ευρω και αν ειμαι τυχερος θα παρω 1200! (Conroe σου'ρχομαι :p)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Βραζιλια θα το σηκωσει. 200 Ευρω 1 προς 4...

Βραζιλια - Ιταλια θα ειναι ο τελικος κατα την γνωμη μου. ολες οι αλλες πολυ κορεσμενες. Μονο οι Ελεφαντες μου άρεσαν μεχροι τωρα.

σε τέτοιες διοργανώσεις euro, μουντιαλ, συνήθως παίζω ημίχρονο τελικό 1-2, 2-1 με λίγα λεφτά σε αγώνες με ισοδύναμες ομάδες ή μία καλή και μία μέτρια. μέχρι τώρα δεν έχω παίξει ακόμα , ευτυχώς γιατί δεν έχει συμβεί καμία ανατροπή μέχρι τώρα. Βέβαια έτσι τα λεφτά είναι λίγα αλλά έχει χαβαλέ, το ένα ημίχρονο είμαι με τη μία ομάδα και το άλλο με αυτή που χάνει.

Dr.Paneas έξυπνο το κουπόνι με Βραζιλία φιναλίστ και νικήτρια, δεν ήξερα ότι μπορούσες να τα συνδυάσεις . Ο " ’λλος παίκτης "για πρώτος σκόρερ τι απόδοση δίνει;

Τι πρεπει να συμπληρωσω στο δελτιο για να παίξω 6 ματς και με καποιο σύστημα αν χασω τα 2 πάλι να πέρνω κατι ;

λεω να παιξω:

Γαλλια VS Eλβετια --> 1 (1.6)

Βραζιλία VS Κροατία --> 1 (1.4)

Ισπανία VS Ουκρανία --> 1 (1.75)

Γερμανία VS Πολωνία --> X (3.4)

Αγγλία VS Τρινιτάντ --> Χ (6)

Σουηδία VS Παραγουάη -->1 (1.75)

Αυτό το στοίχημα με 10 Ευρω πιανεις 1400 Ευρώ!!!!

Αλλα θελω να παιξω συστημα ωστε αν χασω τους 3 αγωνες παλι να παρω κατι. Τι πρεπει να συμπληρώσω στο δελτιο ;

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Χθες, στις 23:58]

οεοε τα τσεπωσα μια χαρα ειναι.... εβγαλα την dsl,το σκληρο που θελω να παρω. και τα ρουχα του καλοκαιριου και περισσευουν κιολας...

οκ......απλα μην τα ξαναπαιξεις γιατι μπορει να μην εχεις βρακι για μετα το καλοκαιρι.......οσο κρατανε οι ζεστες θα εισαι οκ.....απο σεπτεμβρη μερια θα αρχισει το δροσο:laughing:

Αρχική απάντηση από feanorian82

Έπιασα και τα 3 χτες. :)

Σήμερα βλέπω για Βραζιλία η/τ 1/1 1.80

και κάτι ισως σπάσει στο Γαλλία ΕΛβετία. Από το άλλο παιχνίδι μακριά.

:D Έπιασα τη Βραζιλία και το Χ2 (ΔΕ) στο γαλλία ελβετία και τον 1 της κορέας. Μια χαρά πάει! :D

Την Κορέα την έπαιξα τελικά επειδή άκουσα για προβλήματα στο Τογκο μεαξυ ομάδας, προπονητη και κυβέρνησης...

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:35]

οκ......απλα μην τα ξαναπαιξεις γιατι μπορει να μην εχεις βρακι για μετα το καλοκαιρι.......οσο κρατανε οι ζεστες θα εισαι οκ.....απο σεπτεμβρη μερια θα αρχισει το δροσο:laughing:

ναι εχεις δικιο.. αμα παιξω θα παιξω αλλο ενα μεχρι 30 ευρο για το χαβαλε. Φαντομας θα γινω, παλαιοκωστας θα χτυπαω σε καθε μουντιαλ και θα φευγω. :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.