_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 Παιδια εχω το ραδιατορ απο το extremeshop xtreme radiator 240 (που ειναι απο τα καλύτερα)!!!!! Τα ρακόρ πού πρεπει να κοιτάνε ????? Εγω εχω το κουτι της THERMALTAKE TAI-CHI και θελω να το βάλω πάνω στην πόρτα που ανοίγει όρθιο τα ρακορ κατω να είναι ή πάνω????? :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 τι εννοεις?τα ρακορ με ενα τροπο βιδωνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 11, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Δεν ειναι αυτο το ψυγειο μου στην εικόνα αλλα Ετσι : Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 11, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Η ΕΤΣΙ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 α οκ καταλαβα...τι να σου πω....θα το εβαζα ετσι ωστε να χρησιμοποιησω περισσοτερη σωληνα aka περισσοτερο νερο στο κυκλωμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από unknown α οκ καταλαβα...τι να σου πω....θα το εβαζα ετσι ωστε να χρησιμοποιησω περισσοτερη σωληνα aka περισσοτερο νερο στο κυκλωμα.... Εγω απο την αλλη ετσι ωστε να χρησιμοποιω λιγοτερη σωληνα->λιγοτερο στρεσσαρισμα στην αντλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 δεν παιζει ρολο αρκει να το κουνησεις καλα για να φυγει ο αερας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 προς τα πάνω για να μπορείς να κάνεις εξαερισμό στο κύκλωμα χωρίς να παγιδεύεται αέρας στο rad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 11, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Και το δικό μου προς τα πάνω κοιτάει, και όπως είπε και ο "Voudas" γίνετε καλύτερος εξαερισμός όταν έχει μέσα αέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Και οι υπόλοιποι που έχουν το ψυγείο οριζόντια; (άρα κάθετα α ρακόρ). Είναι εκτός thread; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 11, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Δεν υπαρχει προβλημα οπως και να το βαλεις. Αρκει να κανεις καλη εξαερωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.