unknown Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 κατεβασα ενα βιντεο και οταν το ανοιγω με media player βγαζει κατι πολυχρωμα τετραγωνα....με αλλο προγραμμα παιζει μια χαρα!!ξερει κανεις τι γινεται εδω περα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 πιθανοτατα να ειναι κατεστραμμενο το βιντεο ή να ειναι θεμα codec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 11, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 να ειναι κατεστραμμενο δεν μπορει αφου παιζει μια χαρα με αλλο προγραμμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 εχεις δικιο.my mistake.δοκιμασες να απενεργοποιησεις το WMV acceleration ή να χαμηλωσεις ενα κλικ το hardware acceleration απο το troubleshooting της καρτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Δοκίμασε να βάλεις και τους Codecs του Media Player. Θα τους βρείς στο site της Microsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 11, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 αν εννοεις το windows media encoder 9 το εχω εγκατεστημενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Επίσης ένας μπακάλικος τρόπος να δοκιμάσεις να το λύσεις, είναι να εγκαταστήσεις κάποιον άλλον player πχ vlc (ο αγαπημένος μου) και να δοκιμάσεις να παίξεις το αρχείο με τον Media Player πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Αν είναι τοο much OCed η κάρτα σου και η μνήμη πετάει λάθη μπορεί να είναι και αυτό. Εμένα βγάζει κάτι πράσσινες μλκιες η 6600GT. Η Χ1800 δεν κανει κατι τετοιο.Αν δεν βγάλεις άκρη με ότι λένε τα παιδιά πιο πάνω έχε στο νού σου και αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 11, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 @astrolabos ειπα οτι επαιζε με αλλο προγραμμα...ξεχασα να αναφερω οτι ηταν το vlc:D Πολυ καλο πραγματικα..@nodsl οι μνημες περνανε memtest Και snm...και να ειναι αυτο δεν θα χαμηλωσω το overclock για τον media player:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από unknown [Σήμερα, στις 13:49] @astrolabos ειπα οτι επαιζε με αλλο προγραμμα...ξεχασα να αναφερω οτι ηταν το vlc:D Πολυ καλο πραγματικα..@nodsl οι μνημες περνανε memtest Και snm...και να ειναι αυτο δεν θα χαμηλωσω το overclock για τον media player:hehe: Για κάρτα γραφικών μιλάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 11, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 ουπς το διαβασα γρηγορα και ειδα μονο ο μνημη... χαλαρωσα και ram και πηγα default καρτα γραφικων...τα ιδια... τωρα που κοιταξα και αλλα βιντεο εχω προβλημα και με το vlc.... παντως δεν εχω δει τετοιο προβλημα με παλια βιντεο αλλα μονο αυτα που κατεβηκαν χθες και σημερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 11, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Nimo codecs pack... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 11, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 τα βιντεο ειναι mpeg,avi,τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 11, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 και με nimo τα ιδια...τελικα κανει τα ιδια και σε παλια βιντεο.....ενα που ειχε προβλημα ηταν mpeg4........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.