ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2006 πρωτη δευτερη 2.6GHz Opterons with land-grid arrays Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Το μονο που χρειαζεται ειναι προσοχη στα socket , γιατι με μια λαθος κινηση σπανε τα pins στη μητρικη ... και μετα ουτε RMA ουτε τιποτα .Δε μου αρεσει η λυση του LGA . Δε μπορουν να βρουν κατι χωρις καθολου pins ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Τι έγινε βρε παιδιά?.......ΚΙ ΑΛΛΗ αντιγραφή της Intel?....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 10, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 νταξει πρεπει να κανεις χοντρη πατατια να σου στραβωσουνε τα πινς , για μενα οι πιθανοτητες ειναι ιδιες απο το να σου πεσει ενας επεξεργαστης και να στραβωσουνε τα πινς του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 10, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Τι έγινε βρε παιδιά?......... Πάλι για τα λεφτά ΑΛΛΩΝ θα μαλώνετε?....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Snips Τι έγινε βρε παιδιά?......... Πάλι για τα λεφτά ΑΛΛΩΝ θα μαλώνετε?....... Σωστος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι η AMD έχει βγάλει τα τελευταία 3 (?) χρόνια όσα socket δεν είχε βγάλει όσο υπήρχε το Socket A. Αρχική απάντηση από Stelaras Το μονο που χρειαζεται ειναι προσοχη στα socket , γιατι με μια λαθος κινηση σπανε τα pins στη μητρικη ... και μετα ουτε RMA ουτε τιποτα . Δε μου αρεσει η λυση του LGA . Δε μπορουν να βρουν κατι χωρις καθολου pins ??? Αυτό που φαντάζομαι οτι θα μπορούσε να γίνει θα ήταν να έχουν και ο επεξεργαστής και το socket επαφές σε στυλ ημισφαιρίων. Φαντάζομαι... Δεν ξέρω κατα πόσο είναι υλοποιήσιμο τεχνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka νταξει πρεπει να κανεις χοντρη πατατια να σου στραβωσουνε τα πινς , για μενα οι πιθανοτητες ειναι ιδιες απο το να σου πεσει ενας επεξεργαστης και να στραβωσουνε τα πινς του Τουλαχιστον τα pins του cpu τα εφτιαχνες, εδω αν σου στραβωσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 11, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Stelaras Το μονο που χρειαζεται ειναι προσοχη στα socket , γιατι με μια λαθος κινηση σπανε τα pins στη μητρικη ... και μετα ουτε RMA ουτε τιποτα .Δε μου αρεσει η λυση του LGA . Δε μπορουν να βρουν κατι χωρις καθολου pins ??? ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.