Jump to content

Πρόταση συμπιεστή για 24/7 single?

chroma

Recommended Posts

Μια που ο aspera (nek2134gk) μάλλον τα έφαγε τα ψωμιά του, ψάχνω κάτι στα ίδια περίπου specs 1/2-3/8 ίππο για r507 και χρήση 24/7. Υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις;

Μονο και μόνο που βάζεις τον παράγοντα 24/7 μέσα στις απαιτήσεις πάς straight για nl11f , αθόρυβος , δυνατός , αξιόπιστος.

Με το αέριο δεν πιστευω να εχει πρόβλημα καθώς πολλοι τον δουλευουν με 410 , 402a , 507 καθώς και η NVETIV το mach2 gt το δινει με 404 .

Οχι δεν τον εχω ακουσει σε load [ολοι οι άλλοι που τον ακουσανε λένε πως ειναι απο τους πιο αθόρυβους] αλλα για να κάνει ένα σωρό $$ [σχεδον τα 2πλασια απο οποιοδηποτε αλλο στην ''κατηγορία''] θα εχει λίγο καλύτερα υλικά και θα ψοφάει δυσκολότερα .

Για το να ψοφαει δεν μπορω να σου πω μιας που δεν εχω φτασει στα ορια αντοχης ενος μοτερ(απορω πως ο chroma) Για το τι λενε τα παιδακια στο xs μην βαζεις το χερι σου στην φωτια.... Επισης ποιος σου ειπε για διπλασια?40-50% πιο ακριβος...

Ο stelaras ειχε αγορασει εναν μεγαλουτσικο.(τον οποιο νομιζω τον πουλαει bill)

Ας μας πει..

Απο μενα aspera και τα μυαλα στα καγκελα.

να κανω και γω την Αρωτηση μου:p

θελω εναν συμπιεστη οσο πιο μικρο μεγεθος γινεται........οσο πιο ησυχο γινεται........και ας χασω πολυ απο επιδοσεις........

τι μου προτεινεται?

ενας συμπιεστης 1/6 του ιππου θα κανει?

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 22:58]

Για το να ψοφαει δεν μπορω να σου πω μιας που δεν εχω φτασει στα ορια αντοχης ενος μοτερ(απορω πως ο chroma) Για το τι λενε τα παιδακια στο xs μην βαζεις το χερι σου στην φωτια.... Επισης ποιος σου ειπε για διπλασια?40-50% πιο ακριβος...

Ο stelaras ειχε αγορασει εναν μεγαλουτσικο.(τον οποιο νομιζω τον πουλαει bill)

Ας μας πει..

Απο μενα aspera και τα μυαλα στα καγκελα.

Mωρέ και εγώ aspera εχω και ειμαι ευχαριστημένος απο θόρυβο αποδοση κλπ . Αλλά για να κάνει τόσο ακριβά ο danfoss ε κατι καλύτερο θα έχει . Μηχανικό πράγμα με κινουμενα μερη ειναι δεν ειναι μπλουζα να πληρώσεις το διπλάσιο επειδή ειναι d&G [85 βλέπω τον aspera , 160 ειχα δει τον danfoss και 150 μου ειχες πει εσυ κάποτε που ειχα ρωτήσει , . Στο τελευταιο οχι σιγουρα ετσι θυμαμαι απλα. ]

by the way σηκωσε κανα τηλ . βαριεμαι να γράφω :)

Κατι τετοιο σκεφτομαι για 24/7

attachment.php?attachmentid=44915&stc=1&d=1142747165

Το μοτερ ειναι Δανφοσσ 5920

attachment.php?attachmentid=44686&stc=1&d=1142302397

Στο G70 θα χωρουσε κατι τετιο???

lianli17op.jpg

Αμα εβγαζα απο πισω το rack με τους δισκους και εμπεινε το μοτερ...μμμμ...

lianli20lb.jpg

IMG_7853.JPG

αλλη λυση με μικρο μοτερ

pic24.JPG

Αρχική απάντηση από chroma [Χθες, στις 20:16]

Για NL11F πολλά ακούω, με 507 θα είναι χαρούμενος όμως μια που προορίζεται για 134? Επίσης έχει δουλέψει κανείς σε μονοβάθμιο SC10CL και SC12CL?

Ειχα σε μονοβαθμιο τον SC18CL . Τρελλη καταναλωση στα 2.5-3Α ... και τρελλος θορυβος ! Οτι πιο δυνατο εχω ακουσει , χωρις να εχω ακουσει rotary που διαβαζω οτι κανουν πολυ θορυβο και αυτοι .

Επισης , τωρα εχω τον NL11F με 507 . Πριν καιρο το δουλευα με 410 . Αθορυβο ...

Εχω ακουσει και ΝΕΚ σε ετοιμο μονοβαθμιο απο τον Χρηστο . Κανει λιγο παραπανω θορυβο απο τον NL11F . Επισης εχουν μεγαλυτερη καταναλωση .

Σε 14 μερες ο NL11F του Prometeia Μach I με 404a θα φτασει τον 1 χρονο 24/7 λειτουργιας και το αλλο Prometeia I με 507 παιζει καθε μερα απο 8 με 12 ωρες χωρις κανενα προβλημα.Εχω και μια απορια ολα μαζι μεσα σε ενα κουτι δε θα ζεστενεται το υπολοιπο συστημα?

Αρχική απάντηση από wifi

έχει δικιο ο thorlite θα είναι φουρνάκι το εργαλείο με τον κομπρεσορα μεσα στο κουτι ρε billy!

Εχω βρει κατι θερμοηχομονοτηκα που απο την μια ειναι αφρωδες υλικο(ανωμαλη επιφανεια)και απο την αλλη ειναι λαστιχο(ισια επιφανεια)...και αμα μπει εκει κατω το μοτερε θα δοκιμασω απο πανω να βαλω κατι τετοιο και τιποτα ανεμηστηρες αριστερα-δεξια να κανουν ροη..:D

Αλλιως με βλεπω ρηλεφωνο στον Unseen και κουτακι απο εκει..:D:D:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.